Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. barca279

barca279 Znalec fóra

velmi by pomohlo ak by sa nejako selektovali pri tejto akcii spamy..nieco ako ponukam jablon za ruzovu vyrobnu...tam je hned jasne,ze caka kedy sa niekto pomyli a tie ponuky su tam celu akciu..cisty spam.bolo by menej ponuk,bolo by to prehladnejsie.netrebalo by sa preklikavat cez 200 stranik...a este lepsie by bolo ak by z milion roznych trhov to zredukovali na polovicu trhov...

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Seznamy co půjde darovat a vyměnit jsou aktualizovány.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  3. grulo19

grulo19 Zelenáč fóra

zatial sa ukazuje chyba ked chcem darovat 2x tak musim dat obnovit stranku lebo ma nepusti zadat darovanie,len jedno a zakazdym musim obnovovat stranku..neviem ci to ma kazdy tak alebo len ja

-Jara05- a -Jiřulka- tohle ocenili.
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

grulo má to tak každý, už jsem psala do dotazů, zatím neznám odpověď, je to nanic takto posílat s restartem :eek:

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 - sami teprve zjišťujeme co se děje. Jakmile budeme vědět dáme vědět.

Hezký den

-Jara05-, grulo19 a evoku57 tohle ocenili.
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je to určitě zapřičiněno tím novým způsobem zasílání dárků, minule OaD bylo posílání ještě po staru:p stejnak je to nanic to nové posílání, je to ještě o další klik navíc, raději ať to vrátí po staru

Edit: kdyby si aspoň systém pamatoval, že jsem přepojila darování podle levelu vybrat hráče a že jsem posílala dekoraci, ale to ne, vždy se to vrátí výběr podle ID a stromy, takže restart, přehodit výběr, pak vybrat a poslat, blbákov a to na to upozorňujeme už leta a nic se neděje, hlavně, že má RT čas na blbosti, ale co potřebujeme, to neopraví

Naposledy upraveno: 27/12/25
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, jen bych ráda připomněla, že v tomto vlákně se vede pouze diskuze k akci O/D. Nabídky a poptávky pište pouze do vlákna
    Zasílání a výměna dárků
    Kdekoli jinde budou zmoderovány a uklizeny do archívu. Děkuji za pochopení :)
    Hezký večer

8. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

Pěkný večer. Zmizela mi ikona do akce obchodování a darování, nemůžu se tam dostat

miloun a -Jara05- tohle ocenili.
  9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dagmaruša, mrkni >>ZDE<<

Ať vás síla provází na všech cestách

-Jara05-, velik52 a karbar tohle ocenili.
  10. karbar

karbar Baron fóra

Teď bylo dané oznámení, že je akce ukončená.

11. Dagmaruša

Dagmaruša Rádoby autor

Děkuji

-Jara05-, karbar a Dave Lister tohle ocenili.
  12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak u sousedů je napsáno,že bude opraveno až v pondělí!:wuerg:
    Zrovna když mám tolik času se tomu věnovat!:cry:

14. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

nech to opravia aby to islo uz zajtra OD dakujem

-Jiřulka- a -Jara05- tohle ocenili.
  15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Nechci být mimo téma, ale projíždím vzducholoď a opět se divím co jsou někteří lidi schopní vymyslet (obrázek neumím vložit, nebo alespoň nevím jak ho sem vložit, aby byl viditelný)

Velikonoční zajíček za 120 BZ ----- vikingský hokej

o_Oo_O

Nevím úplně jestli i tady platí, že čím bláznivější, tím lepší :p

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Spravil som nejaké malé obchody a vymenil by som aj viac,ale celá akcia je o jednom a tom istom, o dekoráciách s miliónmi BS/TBS ! :music: Je problém meniť,keď za všetko chcú xy dekoriek. Vám sa darí?

17. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Jen tak zběžně jsem to sjela a nakonec jsem vyměnila 2 stromky za stromky a to je vše ... Těch dekorek je tam habakuk ani mě to nějak nenadchlo ... Spíše děkuju sousedům :music:

-Jara05-, kutilka70 a lubin1234 tohle ocenili.
  18. lubin1234

lubin1234 Osvícený autor

Tak mě se dařilo, našel jsem i dobrý obchod za Jabloň xD
    Hlavně chci poděkovat sousedům, kteří mi dost pomohli při návratu:music:

19. evik74

evik74 Zelenáč fóra

:cry:tak se mi povedlo omylem poslat sýkořici vousatou:cry::cry:snad se mi ji povede opět získat znova.......;)

-Jara05-, Prepperka a lubin1234 tohle ocenili.