Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Hledání sousedů a přátel' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Zasílání a výměna dárků ::..

Zde můžete žádat i nabízet výměnu dárků, které máte k dispozici ve městě, když kliknete na budovu pošty a tam na ikonu Poslat dárek!
    Pokud se rozhodnete napsat další příspěvek v ten samý den,tak si ten předešlý smažte, jinak to udělá moderátor.

Povoleno je mít zde jeden aktivní příspěvek za den!

Žádosti o výměnu dárků v průběhu akce Obchoduj a Daruj, prosím pište vždy až po začátku akce. Žádosti podané před začátkem akce budou přesunuty do archivu.

Jakékoliv další příspěvky typu - kde najdu dárek, proč mi nejde poslat dárek....atd, budou považovány za spam a potrestány trestnými body. K dotazům slouží sekce Všeobecné dotazy nebo Nováčci.

2. roboke

roboke Zelenáč fóra

Ak máte niekto ešte voľný darček, potrebujem Nástroje na vykopávky. Moji susedia asi dovolenkujú :music:.
    Ešte budem o 21:00 zbierať sladký zemiak, ale asi mi z neho veľa nepadne.
    Všetkým vopred ďakujem za darček

3. lojzek500

lojzek500 Zelenáč fóra

Ahoj, jestli někdo může chybí mi dva nástroje, prosím.

4. damate

damate Pisálek fóra

hledám hloh xxl napište co za něj

5. kohout10

kohout10 Zelenáč fóra

Ahoj jsem level 22 a ještě mi toho hodně chybí. Kdyby jste měli něčeho přebytek nebo se chtěli něčeho zbavit uvítám cokoliv. Děkuji a hezkou hru K.

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Zdravím vás
    Stále mi chybí pár věcí - komodorský drak, duhový pstruh, kapibara, luskoun
    Tupela, longan, tungovník, toromiro
    Ztráty a nálezy, Měsíční brána, Pyramidový hlavolam, a dekorace do řádků Polární párty, Farmerama na ledě II, Fotbalová horečka 2019, Fotosafari

7. marymary2002

marymary2002 Pisálek fóra

Sháním dekoraci Pyramidový hlavolam , pošlete holoubka s nabídkou.
    Už mám děkuji

Naposledy upraveno: 8/10/24
  8. milada29

milada29 Pisálek fóra

Dobrý den, chtěla bych moc poprosit jestli nemá někdo navíc a mohl by darovat... Kicune ,Kvesal ,Netopýr, Můru ,Pelikána, Šiška jedle bělokoré ,Brouk goliáš ,Kapybaru , a nebo Kohouta moc by mi to pomohlo ,předem moc děkuji

9. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

Ahojte spoluhráči,
    rada by som poprosila o chýbajúce dekorácie do riadku v nebi. Ak by niekto mal nazvyš, napíšte holúbka na hviezda66

Borsty, špinavý továrník, Farmárski demonštanti, sladké hody, futuristický automat, zmrzlinový stánok, chrumkavá chalúpka, lukostreľba, pikantní kuchári, gaštanový ježko, gaštanový farmár, čas na hranie, termálny kúpeľ, cvik robí majstra, mýtická nočná mora, jaskynné prekvapenie, veselý lyžiarsky vlek, Pššt!, Strašideľná večera, triafanie zombií, pomocný šéfkuchár, neposlušná trieda, profesionálny zberač jabĺk, vynaliezavý podvodník, vanilkové potrubie, hra na oboch stranách, Pekná torta s čerešničkou, pyramídová hádanka, veľký poklad, posledná skúška stromov
    Vopred ĎAKUJEM

10. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Sháním dekoraci Pyramidový hlavolam , pošlete holoubka . Děkuji

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sháním oranžové Shirské koně, nabízím tečkované deštníky, křeččí pasti a nemrtvé poklady, pište holoubkem ;)

Naposledy upraveno: 7/10/24
  12. bublinka77

bublinka77 Pisálek fóra

zdravím všechny, ráda bych požádala jestli někdo nemá a nepostrádal by strom Yggdrasil a Drařinec rumělkový, stáje- hnízdo pro sýkořici a jezírko pro pstruha duhového. bohužel jsem jeden čas nemohla hrát a toto mi chybí diky

13. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

zháňam vonící stromy/parfúmové stromy.
    Potrebujem tak 100ks :D tak kto máte a chcete za niečo vymeniť (za rozumnú cenu) napište mi

-Jara05- tohle ocenil(a).
  14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dobrý den farmáři a farmářky

Sháním top BZ dekorace, které se objevili v posledních akcích.
    A také ještě dekorace Tečkovaný deštník a Květinová melodie.

Nabídky prosím do pošty díky

PS: Slyšíte ty hlasy ?
    ..........................

To mě volá TOP 10 :p

15. milada29

milada29 Pisálek fóra

Dobrý den, prosím nemá někdo navíc Netopýra, Kvesal ,Brouk goliáš ,šiška jedle bělokoré ,plod langanu ,plod maruky, plod démonického dubu a chlebovník camansi ?moc by mi to pomohlo, předem děkuji

16. Beata1959

Beata1959 Pisálek fóra

Ahojte,nemá niekto náhodou dekorky gigantula tarantula a metla,metla?Napíšte si čo za ne chcete.Ďakujem.

17. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, mám zájem o Shirského koně - oranžový upgrade.

Mohu nabídnout, nové stáje, stromy, neónové chlívky. Nebo napište co sháníte a pokud budu mít, rád vyměním.

Hezkou hru ...

18. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte, chcela by som poprosit asi skor dlhsie hrajucich farmarov a pravdepodobne tych, ktori maju mozno viac fariem. Nie je to otazka zivota a smrti, len mam zopar sivych riadkov, ktore by som chcela zaplnit, aby tam nestrasili...;)
    Tak ak by sa niekto nasiel, kto pomoze, budem velmi rada a vdacna. Nebranim sa ani vymene, len dajte vopred vediet prosim, co by ste za dekorky chceli. Dakujem

Riadok: Komiks #2:
    Kurz létaní / Kurz lietania
    Zuzino letadlo / Renátkino lietadlo
    Střemhlav / Strmhlavý let

Riadok: Mazaný Lišák / ľstivý:
    Horká lázeň / Termálny kúpeľ
    Madarské barvy / Madˇarské Farby
    Vířivka / Vírivka

Riadok: Narozeninová párty 2015 / Narodeniny 2015:
    Teleportační paprsek / Teleportačný lúč

Riadok: Maják / Maják láka
    Miluji Švýcarsko / Milujem Švajčiarsko
    Alpská čokoláda / Alpská čokoláda

Riadok: Nový Rok 2015 / Nový Rok 2015:
    Sýrové fondue / Syrové fondue
    Večeře pro tři / Večera pre troch
    Filmové myšky / Filmové myši

Budem vdacna za ktorukolvek z tychto dekoriek. Dakujem.

Nick:

duna.duna

Naposledy upraveno: 9/10/24
    Mikeš tohle ocenil(a).
  19. ChciFarmarit

ChciFarmarit Rádoby autor

Ahoj
    sháním sýkořici, komodského draka a oranžové shirské koně
    kromě spousta barevných stájí i dílen nabízím JC, Přízovanou, Květinové melodie, možná nějaký Tečkovaný deštník, Není to ranní příšera...

duna.duna1: chtělo by to napsat nick, duna.duna1 mi hlásí, že neexistuje

20. charina

charina Perspektivní autor

Zdravím, sháním dekorace Kousky dortu a Pořádek musí být. Děkuji, pokud je někdo máte, napište, domluvíme se.