Městské projekty / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj beruška-86,

možná je tím myšleno abys postavila výběh na plochu.. již několikrát zde bylo zmíněno, že je to chybně napsané zadání

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Diké - myslím že nejde. Taky už jsem hledala a nenašla. Upgrady nebo základní dílny ano, ale základní chlívek jsem nenašla ani jeden. Což je dost nemilé vzhledem k městským projektům, kde by se to opravdu hodilo.

3. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka,

máš pravdu, tak jsem to opravila, děkuji za upozornění :D

-Jara05-, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Po zralé dlouhé úvaze jsem se rozhodla na všechny městské projekty prdánkovat, ;) nepřináší mi to nic, než ztráty, zisk z nich nepokryje to, o co přicházím a na KFC také kašlu. Stojí mne to spoustu SK a všech hnojiv, plno BZ a TBZ z dekorací, je s tím neskutečná práce, ráno mi to trvalo víc jak půl hodiny, než jsem se dostala ke sklizni PÚ a farem na 4 farmách. Teď mne čeká jen nekonečné odklikávání hlášek a splním jen to, co automaticky napadá, něco z toho také bude. Zisk z této miniakce je skoro nulový, všeho - chlívky, stromy aj. mám dostatek, takže další nepotřebuji a ta trocha produktů, plodů, rostlin a zvířat se v těch kvantech ve stodole nějak ztrácí, takže výsledek: nula od nuly pojde, jen je s tím dost práce, přecházet z plochy na plochu, sledovat čas sklizně a to, že potřebuji ještě něco dodělat mne ubíjelo. Na PÚ to po mne chtělo rostliny a stromy co běžně nesklízím. Tak jsem to odpískala a je mi fajn, budu se raději věnovat akcím na vedlejších farmách

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně by úplně stačilo,kdyby šly vypnout otravné cedule!o_O Nikdo mi nevymluví,že se kvůli nim neseká farma!:cry:
    Achjo........

6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Úkol Pohnoj alpské stromy znamená použít na stromy "jablko" na zvýšení sklizně.
    Trochu jsem s tím tápala, tak snad to někomu pomůže.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kaolíne, já teď budu na cedule také nadávat, bo jsou mi nanic, když MP nejedu ;) jen navíc zase klikání, když mne to nejvíc zdržuje, někdy na to dlabu, ono se to ztratí samo, ale někdy to překáží, třeba ve mlejně, když chci dokoupit plodiny. Kdyby to tak šlo aspoň někde vypnout a chodilo by to jen tomu, kdo o to stojí, ale takových nás moc není, já bych MP zrušila úplně, nepřináší to nic mimořádného, jen zdržovačka a ztráty na všem, pro zanedbatelné příjmy na farmu

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já jsem s projekty v pohodě, žádné ztráty nevidím, ba naopak mě splnění přinutí jít tam, kam bych normálně nezavítal. Času je na všechno dost.
    A cedule? Když odkliknete mistrovskou třídu, zahájené a neplníte, tak by se objevovat neměla. Jen zase vyskočí po vypršení času.
    No jo každého ubíjí něco jiného :D;). Mě třeba zakázky v družstvu, tam už se dodávky teprve nerentují, jak kdy.

9. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Zdravím.
    Tak, zbývá už jen 20 týdnů (tzn. tři až čtyři nové levely).
    Copak asi dostaneme za odměnu v 52. týdnu.

https://prnt.sc/VVMTfam8pQko

10. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

kocieva - velká gratulka, jsi dobrá :)

Já mám nejvíc 23, ale aktuálně 4. Chyběl mi splnit jeden úkol a vzpomněla jsem si asi 3 minuty po půlnoci. :music:
    -----

Ale jinak souhlasím s Evoku a dalšími, že se to nevyplatí. Hlavně teď, co je potřeba stavět upgrady stájí a výroben. Vůbec je nepotřebuju a pokaždé se mi tak kroutí prsty když dávám ok. No zatím plním, ale uvidím jak ještě dlouho. Moc nadšená z téhle novinky nejsem, je to dost velká starost navíc. :sleepy:

11. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Po "zralé úvaze" jsem to chtěla vyzkoušet a chybí mi splnit poslední úkol pro celý týden a a nevím , co mám udělat, když mám použít 3 produkty. Poradí mi někdo, co to je nebo kde najdu nějaký "překladač", protože spousta úkolů mi na první pohled úplně jasná nebyla. Děkuji

12. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kuchynak
    Použij jakékoli 3 řemeslné produkty. Nabízí se třeba "zkonzumovat" 3x housku, to bude určitě stačit...;)

13. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

Diké: děkuji, ale otázka zněla jinak. takže není? btw, mám dojem, že tebou nabízenou alternativu jsem předtím zkoušela.. (už je to pár dní, ale neměla jsem moc přístup na internet)

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj beruška-86

No já teda nevím, ale když máš něco vytvořit , tak je to třeba vyrobit, a kde se vyrábějí chlévy ? Přece v dílně ve městě.
    Chce to logicky uvažovat ;)

15. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

dobrý den kde je prosím Jackou obchod dík za info.

16. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima tohle ocenil(a).
  17. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

18. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

19. marcik.tunova

marcik.tunova Pisálek fóra

Zdravím, v mistrovské třídě mám úkol sklidit 47 krát zázvor na plantáži. Od včerejšího dne jsem úrodu zázvorovníku otočila dvakrát, víc než 47 polí a nezaznamenalo vůbec nic.
    Tak nevím, jestli chápu úkol správně. Děkuji

20. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Je to možná proto, že jsi měla sít na pole zázvor. :wuerg:

Astraia, Pitrýsek47 a Vanda tohle ocenili.