Městské projekty / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evinana

evinana Baron fóra

Také mám hotovo druhou část. Přidávám se ke kocieva, mě se to stalo také ale na baha. Na plantáži mám jen pole a jen jsem je sklidila tak už vyskočilo splnění že jsem nakrmila zvěř.
    A pezt prosím, zase mi zmizela z řemeslné čtvrti SPA, jen nevím přesně kdy. Vůbec jí tam nemám a vyzkoušela jsem to i u mé sestry na PC. Takže jiný PC, jiný operátor a není tam. Byl u mě i syn, zkoušel to na datech na svém mobilu a ani tam není. Můžeš prosím i s tímto pomoci nebo musím na podporu? Pokud ano, tak bude oříšek teda když to nejde v našem jazyce:(

-Jara05-, kocieva a lacrima tohle ocenili.
  2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Provokatére

3. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

pěkné odpoledne,
    nevím, jestli má cenu to vůbec zmiňovat, ale třeba mi někdo vysvětlí, kde dělám chybu - mám úkol použij 4x superkrmivo na měsíční herní pole - 4x jsem použila v Houbovém lese a pořád nesplněno :-/ musí to být pokaždé jiná stáj? nebo je chyba v tom, že se tam píše superkrmivo, ale mělo to být superhnojivo? zkusila jsem použít i to a stále nic. nebo to musí být na té druhé ploše, kde teď s tímto neexperimentuji?

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

beruška-86 - Měsíčním polem se rozumí měsíční pole a ne Houbový les. Myslím, že chyba bude tam.

Hezký den

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  5. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

a to je teda kde? protože máme Úplňková pole, ale ne měsíční?

EDIT: mám to tedy chápat tak, že se tím myslí původní Úplňková pole, ačkoliv je to napsáno jinak? ok. jsem ráda, že nejsem jediná, kdo blbě čte :D

mimochodem jsem hledala i FAQ - přes vyhledávač

EDIT2: jestli mohu opět apelovat na zpětnou vazbu na relevantní místa - chce to opravdu aby se u úkolů zobrazovalo průběžné plnění

pěkné odpoledne všem

Naposledy upraveno: 23/3/26
    cvrčička, -Jara05- a lenak67 tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

beruška-86 - když ne číst faq tak třeba alespoň tooltipy

upload_2026-3-23_14-19-45.png

Hezký den

Edit: teď mě kolega upozornil, že je to to opravdu matoucí. Omlouvám se.

7. satelit

satelit Hvězda fóra

Další poznatek u úkolu -

Použil jsem 5 ks -

- a výsledek na prvním obrázku. Až když jsem použil šesté tak se úkol splnil.

cvrčička, kaolín11 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj satelit

Ruční hnojení a další činnosti mohou mít zpoždění, nejlepší je přejít z plochy na plochu, přejití do města nemusí stačit

-Jara05-, lacrima a satelit tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

pezt - no počítal jsem s nějakou odezvou ale toto - přešel jsem asi na všechny plochy a nic.
    Nicméně úkol splněn ;)

Zase jsem měl výhodu že jsem přešel do Alp a splnil se poslední úkol. xD

dinoalesi a -Jara05- tohle ocenili.
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

beruška86: No tak úplněk je taky měsíc, ne? Houbový les je jasný. Třetí bubu plocha na pěstování není, tak logicky....
    Průběžné plnění sice nevyskakuje, ale je zobrazeno v tabulce úkolů. Když splníš všechny, tak vyskočí cedule, když ne, kouknu kolik chybí.

11. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Přeji pěkné odpoledne.
    Tak i druhý mistrovský úkol splněn, až jsem se divila, musela jsem jet lanovkou do Alp a postarat se o některého z přítomných zákazníků,
    vyšlo to napoprvé.

https://prnt.sc/4Akheo0U6FE_

dinoalesi, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Třetí sada úkolů:
    Skliď 5x konventor, skliď 5x výrobní stanice, skliď 190x šalvěj , skliď 47x meruňka,použij párty zatočení ( 8 ) , splň všechny zakázky alpského zákazníka.
    Zde je vidět,že příště si raději na alpy stěžovat nebudu!xD:wuerg:
    [​IMG] 8)

Jinak by mně docela zajímalo,jakéže sem to měl vlastně ,náhodné odměny ?!?:cry:

Naposledy upraveno: 25/3/26
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to já ještě nezačala, občas do toho juknu,;) když je to reálné, tak to splním, jako abych si zatočila kolem to beru, ale nic neseji, nesklízím, prostě pro mne je to zbytečnost, ani mne to nebaví
    Teď tam mám skliď 4x konvektor, pokud se to splní bude to, pokud ne, játra mi to netrhá

-Jara05-, Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    No jo no, někdo mi vybírá ty lehké, já ještě musím počkat do zítra ;)
    Screenshot_1.png

15. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

Dobré ráno, Jeden problém se po 30min.vyřešil a mám další. Splnila jsem 2 stupeň a jsem stále v prvním. proč ? Děkuji .

-Jara05- tohle ocenil(a).
  16. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Rádoby autor

Ahojte, prosím poraďte pri úlohe "Kúp si niečo z obchodu".

Skúsila som semenárstvo, tržnicu, Rama obchod, reštart hry... nič z toho úlohu nesplnilo. Ktorý "obchod" sa myslí?

17. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj MarianoGirl2,

upload_2026-3-26_9-52-51.png

kúp si niečo z tohto obchodu, napr. vodu, parfum, strom, chliev...akurát semenárstvo sa nezapočítava.

18. Vanda

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  19. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

Vando, první levl jsem splnila a začala jsem dělat 2, ten jsem taky splnila, projekt 6/6. dále mám 3/3 a zelená fajfka. hotovo. Nevím co dál :)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  20. Vanda

babička-květa,

ďalej čakáš na nové úlohy po dobehnutí časomiery
    upload_2026-3-26_10-19-16.png

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.