Krystalová stezka (16.10. - 22.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak hotovo;)

Screenshot_1.png

Omlouvám se, stihl jsem to dřív :p
    Tak ať se všem daří a nezapomínat vybírat mince :)

2. evinana

evinana Komisař fóra

padátka padají dobře, není nutné je dodělávat, umlela jsem 2+2+1 a už jedu poslední děsivku a bude také hotovo. Kolo bylo štědré tak to krásně odsýpá. Cca hoďku a dám farmu do normálu. Ať se daří všem

3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak až teď jsem dal mapku směřovat na hřbitov, protože se s tím nechci zdržovat, protože chci taky něco splnit v družstvu, ale jakoby na bahamě a na farmě jsou i delší rostliny a jelikož nejsem moc připraven, tak na farmu půjde laskavec (uvidíme kolik toho dá dvouzrnka a na baha klasicky pobyška)

Ty počty jsou na pohodu a samozřejmě jsem čekal do poslední chvíle na dinoalesi než přidá přehled
    Já si myslím, že přes víkend by mohlo být hotovo (teda snad)

4. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

evinana, ahoj, mám asi hloupý dotaz, ale kde jste vzali dalších 5 kartonových rolí? já mám hotovou plantáž, ale nemám role. Kupovali jste koše?

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

bodlinkaMici
    Není přeci povinný semlít všech 5 rolí najednou.Osobně sem semlel 3 ks a nyní 2 kusy. Po 19 hodině naskočí dalších 5 kusů od systému!;)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

bodlinkaMici: Nemusí čekat, když si všechny neumelou:) stejný postup jako vždy u podobné akce.

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

bodlinkaMici to musíš plánovat hnedle na začátku a role si rozdělit. Já například pět rolí rozdělila 2+2+1 ;)
    Na to že jsem na Baha nedělala žádnou přípravu, tak padátka padala skvěle a mohu hlásit hotovo :D

Edit: ještě obrázek

Naposledy upraveno: 16/10/25
  8. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Všem děkuji za odpověd, zase jsem o něco chytřejší, člověk se pořád učí, díky moc

9. evinana

evinana Komisař fóra

bodlinkaMici jak jsem psala, mlela jsem 2+2+1. Při tak malém množství kvítí stačí tak málo na rozpěstování

jj, máš pravdu. Celý život se člověk učí;)

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nějak jsem přípravu na akci podcenila, dnes vypršelo premium, na PSC 12 Kč tak nezbylo nic jiného, než těch 5 trubek rozdělit na 2+2+1. Zrovna rozpěstovávám to jedno políčko na Baha, ale vzhledem k těm přebytkům kterých jsem docílila na hřbitově a farmě, bych řekla, že mně to docela jde. :)

11. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Dobrý podvečer , do akce jsem se pustila i když z těmi rulemi jsem nějak zmatená .Koupila jsem si balíčěk ,ale mám jen jeden druh prachu ,tak že nanic.Děkuji dinoalesi za přehled .Tak ať se daří všem kdo se do akce pustil :D;):music:

12. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

Ahojte. Už som dosť nahnevaný a myslím si že nie som v tom sám. V každej aj tejto akcii je problém koleso šťastia. Neviem či tak nastavili, ale nedáva ani 100 % a vôbec 200 %. Minul som za posledných 6 akcií asi 1800 párty lístkov a sem tam , alebo až ku koncu som vytočil niečo ako + 1 na 6 hodín. Pýtam sa tak načo núkajú "kupujte párty lístky" , alebo sú v akcii a načo. Pre koho je to koleso šťastia, Pre prémiových, alebo tých čo majú akciu hotovú aj za dve hodiny ? Prajem ostatným peknú hru.

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

albína1927 - ahoj, ty tři oblasti se plní postupně jedna po druhé. Takže až splníš jednu část, dostaneš zase další prach na umletí další akční rostliny ;)

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj stefan.h, je to o náhodě a žádný účet ať už je prémiový nebo není na to nemá vliv. Kupuji pravidelně a někdy ani ze 150 zakoupených nepadne +100 bonus. Ale jsou tam i jiné zajímavé odměny, například SH nebo kupóny na pomocníky a ani +1 není k zahození. Nemluvím o SK atd.

Co jsem koukal, tak ti třeba v červnu padnul 2x po sobě bonus 100% do stodoly a takové štěstí jsem tedy nikdy neměl. Takže jak vidíš je to čistě náhodné a je třeba to prostě zkoušet, čím vyšší počet zatočení, tím je větší šance na zisk bonusů. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

15. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, akce dokončena.

16. GordonSargent

No nevím, ale hraji již velice dlouho. Ale že by se mně stalo 6x a dokonce 6x po sobě, že bych za 3OO lístků nedostala ani jediný bonus se nikdy nestalo. Někdy stačí třeba jeden pokus, jindy jich potřebuji třeba 15O.
    Dave, mně se stává, že si během pár pokusů vytočím několik bonusů, častokrát si na to stěžovala i sousedka Danka, že k mlýnu přišla pozdě.xD

Naposledy upraveno: 16/10/25
  17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Gordonko, pamatuji na takový jeden špás co mi provedlo kolo. Za 400 párty lístků v jednom dni padlo 6x +1, ale ani jednou 100 nebo 200% a to jsem hodně rozdejchával :D. Takže někdy je to opravdu pro silné nervy :)

Ať vás síla provází na všech cestách

18. GordonSargent

Deve, je to tak nevzpomínám si, že bych dostala za koupi sazeničky nebo chlívku novinku. U šlechětění je jediná výjimka, když přivedli kočky a ze základu mně padaly samé siamky, ale od té doby je to už jen genetika. Pokud míním svou více než desetiletou karieru shrnout, tak je to ve třech slovech, očekávání, zklamání a smíření.xD

19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tak pro dnešek je hotovo :)

20. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

Ahoj, děkuji za tipy, jen se chci zeptat, myslela jsem, že abych mohla mlít další plodinu, tak musí postupně dodat na jednotlivá políčka, abych mohla odemknout další plodinu, je to prosím tak, tzn., že si necháte roli na další plodinu, kterou odemknete dodáním jiné...
    Děkuji, ať se daří