Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Já se rozhodla jít jinou cestou, konfetovým hráškem budu plnit jen tento slot [​IMG] páč je tam potřeba méně plodiny, těch pár drobných od královny oželím.... už jsem jela šestou minihru a bednu jsem nezahlídla ani koutkem oka, asi jí zapomněli do alegorického vozu přibalit :wuerg:

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Také jdu touto cestou, plním zakázku s produktem, a je mi celkem jedno jestli si královnu zahraju nebo ne, minihra není pro akci nijak důležitá a odměny tam nejsou takové, že by mě to muselo mrzet.
    Uvidím jaký to bude mít konec, jestli jsem vybral správnou cestu.

3. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Tohle je ta nejdivnější akce, co jsem za cca 13 let viděla. Vždy když je složitěji popsaná, čekám na začátek akce, v mezičase pročítám co tu kdo píše za rady a podle toho pak plním. Tady je ale víc jak den akce pryč a vůbec netuším co teda vlastně dělat. Jestli plnit u Kubíka postupně, nebo ne. Jediné co vím jistě, že z jedné sklizně oba úkoly hned nesplním. A než sklidím znovu, jsou tam nové. A ta body o kterých tu někteří píšou jsou kde prosím? Pročítala jsem vše několikrát, pátrala ve hře a asi jsem slepá. Nic nevidím.

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tjuklova86 - ahoj
    Karnevalový bod v odměnách je toto:

karbevalový bod.png

Postup v akci vidíš zde:

postup v akci.png

5. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

6. 14087

14087 Dozorce fóra

Ano, také plním jako dinoalesi a pezt a ano táhne se to.. ale co se vleče neuteče :) [​IMG]
    Zatím takto no.. :)

7. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Skali - děkuji. Tam jsem koukala,ale že to jsou ty body, to mě nenapadlo :) Tak tam jsem stále na 1.

8. BigClick

BigClick Expert fóra

Akciu plnim, ale kolko - tolko. Budem sa snazit sberat rastliny 4x denne, ale ked nie som u pocitaca a nedokazem to - tak nic sa nestalo, na dalsi den slnko aj tak vyjde, ved su to omalovanky, nie? ;):)

Pridam nejake tabulky, dufam, ze budu niekomu uzitocne.

Optimisticky variant:
    klient 2 (slot 1 a 2)144 = 6 dni * 8 bodov * 3x
    klient 2 (slot 3 a 4)72 = 6 dni * 4 bodov * 3x
    klient 1 (slot 2)18 = 6 dni * 1 bod * 3x
    klient 1 (slot 3 a 4)132 = 11 dni * 4 bodov * 3x
    celkom366
    Pesimisticky variant:
    klient 2 (slot 1 a 2)96 = 6 dni * 8 bodov * 2x
    klient 2 (slot 3 a 4)48 = 6 dni * 4 bodov * 2x
    klient 1 (slot 2)12 = 6 dni * 1 bod * 2x
    klient 1 (slot 3 a 4)88 = 11 dni * 4 bodov * 2x
    celkom244
    Dufam, ze viem pocitat a ze moja logika je spravna. Ak nie, ospravedlnte ma, prosim.

Pekny vecer!

Naposledy upraveno: 28/2/25
  9. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Hezký večer přeji. U mě to tedy nezačalo moc dobře. Na včerejší sklizeň ve 20:30 jsem zapomněla a šla si spokojeně spát, dnes se mi celý den nepodařilo na mobilu sklidit a domů k PC jsem přišla až teď, protože jsme se nutně musely s kamarádkami sejít :) Takže dnes jsem zvládla pouhé 2 sklizně :music: Jakože jsem zvědavá, jak se s tím poperu :)

10. pistule

pistule Pilný autor

Ahoj, úkol bez bodů tento týden neplním, holt nebude královna tak často, protože jak tu píšete, z jedné sklizně lze splnit jen jeden úkol. Dnes jsem si našetřila na druhý, ale nechám ho do zásoby. Sklizeň 2x 4:20 je dlouhá, to se úkoly vymění. Uvidím příští týden, jestli se mi podaří otevřít celou plochu, snad to půjde rychleji, ale je to tak složité, že už si ani nepamatuji, za co ji pořídím. Na to je čas, abych znovu přečetla noty. Ale nejde to ničím urychlit a do práce chodit musím, abych měla na koše a na kombajn. Ale oni už nevědí, kolik by si za ně řekli, takže kupuji max základní, abych nemusela čekat na rozpěstování. Tuhle plochu fakt nemám ráda, ale zase u toho sedím a zase brblám. Tak mi odpusťte. Hry na ostatních plochách mě prostě baví víc, protože když nestíhám, můžu si nějak pomoct. Tak přeju všem, kdo se do toho pustili, ať dojdou na konec. :oops:

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem urval třetí bod. Já si jedu dodávky, abych aspoň z té akce měl, neb honit se s košíkem za cukrovinkami, které nemohu zbaštit - to tedy ne. :cry:Celkově nemám minihry rád, a byly časy, kdy jsem chtěl ty výhodné haluze od královny a hra se sekala a sekala. A v košíku pak bylo ehm ehm - doplňte si sami. Bych mohl dostat banána. To byl pro mne opruz ty haluze získat:music:

12. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahoj, tak tahle akce je přesný prototyp toho, jak udělat debilovinu
    z něčeho, co fungovalo, a jak otrávit hráče.
    To nevymyslíš xDxDxD

13. janar53

janar53 Perspektivní autor

Já mám ráda všechny minihry, jen nikdy tuto. Člověk tam "myšuje" jak blázen a potom má nejvíc BZ na Baha, která nepotřebuji, protože Myslitelé nedomysleli, co s "banány" a BZ jdou kam?

14. babina51

babina51 Hrabě fóra

Sázení vyletělo komínem.Vůbec se nic nepřipsalo.Jestli to tak půjde dál tak se ani k tomu stonku nedohrabu.

kytka50, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. pipilipka

pipilipka Zelenáč fóra

Asi jsem hru nepochopila.....kde múzu pestovať.....Když kliknu na sazenice a nic

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

pipilipka - pěstuje se na akční ploše. Tam si položíš políčka a pak normálně seješ a sklízíš

upload_2025-3-1_8-44-21.png

Přeji hezký den

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Krásný den přeji , jela jsem včera i dnes několik miniher za duhu.
    A zajímá mě komu padají Bedny s farmářskými zásobami IV? Kde je chyba ? Nepadají !
    Děkuji za odpověď

18. vojtikp

vojtikp Pisálek fóra

Pěkný den, tak právě mi jedna bedna IV vypadla

19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

tak stačilo sem napsat a hned s další minihrou , vypadla , díky !