Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tjuklova86
    Pokud sklízíš 3x až 4x za 24 hodin, neměla bys mít problém s dodávkami (v podstatě stačí po dvou cyklech sklizně vždy obnovit ty sedmihodinové zákazníky - to lze de facto 3x denně, pokud je aktivuješ "mimo pořadí" = rozuměj nečekáš-li až na sklizeň)...
    Podstatné je mít k dispozici oba dva zákazníky, u Kubíka kučeravého se soustředit na padátka z Hlavní louky a zvířata a stromy (přísun 6 bodů pokroku) a pěstovat především Lízátkový mák pro Buclíka (když splníš vše, získáš za jednu 7hodinovou zákaznickou sezónu 12 bodů). A jen občas zasít Konfetový hrášek pro Kubíka kučeravého (i kdyby to bylo na jednu dodávku denně, 2 body se vždycky hodí).
    Takže to máme optimálně za 24 hodin 3x (6+12) + 2 = 56 bodů. Do konce akce jsou ještě 3 dny => 3x 56 bodů = 168 bodů.
    S tvými 150 body bys to měla stihnout...;)

2. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak už taky hotovo, pěstuju dál, chytání blbostí od královny mě baví.

3. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

A já zatím těsně před branamáááá [​IMG] to fakt nepotěší :cry:xD

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

192/250. Uvidím, jestli stihnu sklízet a dodávat v procesu, na těch odpoledních to bývá problém, noční jsou klidnější...

5. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký karneval všem, ráno hotovo, ale jedu dál ;) včera jsem chytla u trojzubce tři bedýnky s bonusy z jedné hry, tak to přece nemůžu nechat být :D :p

7. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ani si nevzpomínám, že bych se kdy loučila z akcí raději....:p

Všem, co už mají splněno, gratuluji a zbývajícím statečným bojovníkům přeji, ať se podaří dotáhnout to do finiše co nejdřív ;)

A na závěr oslavný taneček, že už je to ko-ne-čně za mnou, ufff :pxD

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já to dneska taky snad dopláču a upřímně už ňygdi více

upload_2025-3-10_12-52-0.png

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Opět blbě počítám a chybí mi po sklizni 9 konfetových hrášků. Za 21 minut je bohužel nedopěstuji.:(;)

10. lenak67

lenak67 Pilný autor

taky hotovo, hezkou hru ať se daří...

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ač je to s podivem - ze začátku jsem hru absolutně nechápala - mám druhý stonek (nevěřila jsem ani v jeden :D)
    Jestli budou i bedny, bude jen dobře.
    Ale děkuji, takovou hru už nechci xD

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Letim jako drak (postřelenej) :eek:

pokrok08.png

13. evinana

evinana Velmistr fóra

I já hlásím konečně hotovo a opravdu takovou akci už nikdy. Dělala jsem jí jako všechny akce, ale tato se mi vůbec nelíbila.

14. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

upload_2025-3-10_16-20-10.png

tak akce přeplněna.... uf uf je to hotové ... tento způsob královny zdá se mi velice podivný

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak akciu plním samospádom a pri mojich návštevách spešl plochy som rád aj za prvú haluz. Vôbec ma táto akcia neoslovila a tak to aj vypadá. [​IMG]
    Ešte niečo dopestujem a možno niečo aj získam. ;) Ktovie,veď ako sa hovorí: ,, pezt nikdy nespí.'' :p:D

16. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj Všem ,tak druhý stonek už je doma ,tak bednu snad dám,ale akce se mi vůbec nelíbila ,spéšl plocha mi nevadí ,ale akce byla moc překombinovaná ,a královna nic moc.

17. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Bedlivé_oko děkuji mockrát za radu. Syn mi s tím pomohl a přes prohlížeč už mi to jde, takže to vypadá, že druhý stonek bude :D Mám 191 bodů

18. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj L.Lady,
    není vůbec zač, to zvládneš, držím palce

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Dneska zatím takhle :music:: [​IMG]
    Naštěstí mám před sebou ještě jednu večerní sklizeň, jinak by mě z toho asi mrsklo xD.

20. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Ahoj,tak vecer budu mit take hotovo.Myslela jsem, ze to nedodelam,ze zacatku jsem byla trochu zmatena ale od Buclika se hra rozbehla a uz to bylo veselejsi.Mozna ze dam jeste par her u kralovny.Tesim se na odmeny z beden,snad budou stat za to snazeni.:D