Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Dnes končím takto [​IMG]
    Pokud se zítra něco nepodělá, tak by večer měl být doma i druhý stonek :p Taky bych už ráda konec, ale budu se s tím trápit min. ještě dva dny :cry:

2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mírný pokrok
    upload_2025-3-8_20-47-33.png

na stonek to zítra nebude..... až v pondělí :) Přeci nemohu být rychlejší než Pezt :)

3. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

dinoalesi
    Taky se s tím budu crcat 2dny :wuerg:
    Už aby byl konec :eek:

4. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Dnešní den končím jen se 164 body.

5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

148.... a dobrou ;)

6. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pezt nikdy nespí, nedá sa mu stíhať:D;)
    ale snažím sa8)
    upload_2025-3-9_0-43-15.png

7. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

151- krásně to díky buclíkovi přibývá, dokonce vypadávají 3h kombajny. Akce je delší, ale já neznám slovo nebaví, co se týče farmeramy. Rodina na mne kouká shovívavě, ale když cinkne budík, vnučka volá "sklízení". Tak ať se všem daří.

8. 14087

14087 Dozorce fóra

Dobré ráno a klidnou neděli všem :D
    nebrečte já takto hah [​IMG]
    Ale nevěším hlavu potěšilo toto :) [​IMG] a doufám že z toho vypadne nějaký dobrý třeba rostlinný nebo stromový :) bonus

Včera jsem otvírala bedny tak vím že jsou to ty chycené dnes a přání splněno :D.. hlavně, že to není na BZ :p

9. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

10. Bedlivé_oko

pokud se nic nepokazí tak řádek bude zítra
    upload_2025-3-9_8-53-48.png

už se těším na konec .....

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Hezké skoro poledne

Tak řádek by byl

Screenshot_1.png

Snad už to dneska dorazím :p

12. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak na to, že tuto akci plním neplním, tak mám 1. stonek, a co bude dál uvidíme, hraji jen tak když si vzpomenu ;)

13. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Krásnou neděli vespolek :)
    pezte, kdo umí ten umí :)

Mě se zatím daří jet podle plánu [​IMG]

14. JZDDasny1

JZDDasny1 Zelenáč fóra

tak mam 201 a zitra hlasim komplet hotovo

15. anvan

anvan Velvyslanec fóra

213/250, zítra bude ráno stonek a pro pikoly už dojedu v klidu ....i když ty mě už netrápí, nic mi z nich solidního nepadá.
    Všem držím palce, ať to zvládnete v pohodě!

16. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Já mám momentálně 142 bodů a na druhý stonek to spíš nevidím, vzhledem k tomu, že od zítra budu zase v práci, kdy se mi nedaří hrát na mobilu. Včerejší krásný den jsem byla v přírodě, tak mi taky uteklo pár sklizní a dodávek, ale vůbec mě to nemrzí :)

17. Bedlivé_oko

ahoj L.Lady,
    na mobilu to vcelku jde ... ale musíš přes prohlížeč. V aplikaci to nejde. Je to otrava :(, ale dá se :)

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Budu dnes končit s 200/250. Vypadla mi jedna dodávka, ale venku bylo tak krásné jaro, že by byla škoda toho nevyužít 8). Smůla, že se těch 7 hodin neodpočítává v čistém čase, ale až od přihlášení -.-. Do půlnoci na další dodávku čekat nebudu...

19. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak 2 stonek pokořen, bodů 239/250. Ráno se mi povedlo pochytat 8 sk. Včera jsem chtěla použít ke sklizni mobil ale psalo mi to, že je plocha ve výstavbě. Mám nový mobil a ikdyž se tam dost věcí převedlo, tak asi budu muset hru znovu nahrát.

20. stěby

stěby Hvězda fóra

davidson00 - Myslím, že mobilem to není. Mně funguje v apce všechno, akční pole nikdy.