Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Trocha mám obavy z padání malířských palet na akční ploše.Jako přípravu, zvolím po další sklizni pole 2x1.

3. 14087

14087 Dozorce fóra

Dobré ráno :D,
    trochu pozadu, ale času je dost si myslím :))
    Až se ve 14h zaktivuje další prasečí soused tak to půjde rychleji :)
    Zatím takto :)[​IMG]

EDIT: 1x1 pole jsem dala už na noc, abych nezapomněla odpo ve spěchu :D haha znám se :p

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, utekla mi sklizeň ve čtyři ráno, neočekávaně dojel dodavatel uzeniny a salátů (nebyl v objednávkovém sešitu) a narušil mi harmonogram, sestavený z pracovních úkonů a sklizně farmy xD
    Tudíž nebudu mít čtyři dodávky u Kubíka, ale jen tři. No, co už :)
    Třeba to s novým parťákem bude přibývat lépe.
    Zatím 56/250. Vypadá to hrozivě, ale já se držím toho, co říkala jedna rosnička v televizi: "Věřte, bude líp." :)

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm,klik klik a je zaseto opět na velkých polích!:wuerg::cry:
    Achjóó...........xD
    Budou muset zabrat sousedé!

6. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Zatím 70bodu z 250 a to plánuju,plánuju,plánujuxDJen nevím,jestli plán nakonec vyjde:sleepy:

7. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno, tak prozatím takto ;)
    A kaolín11 ... nic si z toho nedělej :D... podařilo se mi to samé klik klik, jako tobě ;). Zaseto na velkých polích a mezi tím teda pole 2x1 a 1x1 ... no tak uvidíme, jak budou padátka lítat ;).
    Všem ať se daří :)
    Hezký čtvrtek ;)

8. 14087

14087 Dozorce fóra

Ještě, že se znám a dala minipole večer xDxDxD
    Ale zaspala jsem noční sklizeň, tak jsem trochenzí pozadu nooo.. pro změnu :p

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak bodíků 62, na záhumencích je to u každé jinak. Vždy tam došlo k nějakému zádrhelu. Ono se to časem vystříbří. A nezapomněl jsem - kupodivu - a vyměnil pole. Tak se tam tlačí 99 míst. A doufám, že padátek bude stopro výnos:)

10. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

¸Ahojte, tak snad to nejhorší máme za sebou a teď už to bude (po 14:00) jízda xD

U mě zatím takto [​IMG] [​IMG]

Padátka testuji na 1x1 a na vedlejší 2x1, tak uvidíme, ale tipuji, že to bude +/- autobus :p

Jo a dostala jsem jednu bednu.... to byla oslava xD

Edit: tak na obou farmách vypadlo shodně 19ks palet, takže jak jsem předpokládala ;)

Naposledy upraveno: 6/3/25
  11. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Taky jsem testovala pole 1x1 :)
    Nevím jestli to mělo vliv na počet, ale před sklizní jsem zkusila aktivovat Pokrokovou pizza pekárnu ;)

12. 14087

14087 Dozorce fóra

13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Já měla, velká pole (20)+ 2x1 (5) a 1x1 (9) a vypadlo 22palet. U výpliva ze stejného rozložení 20 palet.
    Tak je to stejné jako minule, vůbec nezáleží na co se seje.

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Noooo... Tak já zjevně neumím počítat hodiny :p Takže sklizeň později

15. milteska

milteska Magnát fóra

už máte někdo otevřený ten zbytek? nějak postrádám ten trojzubec a v odměnách ho taky nevidím

maribeja tohle ocenil(a).
  16. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

milteska, nejdříve musíš splnit zakázku u Buclíka - všechny 4 sloty a za ní dostaneš trojzubec, za ten pak otevřeš zbytek plochy, takže k tomu potřebuješ napěstovat 216 lízátkových máků a sesbírat 34 malířských palet ;)

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

milteska - trojzubec získáš za splnění všech zakázek u Buclíka

upload_2025-3-6_14-31-38.png

Přeji hezký den

18. Pliska1

Pliska1 Rádoby autor

Bože to je fakt hoodně nepovedená akce. Takže jelikož sklízím až za 2 hodiny, tak novou kytku nerozpěstuju. nějak jsem nepostřehla, že si nemohu hned otevřít tu další plochu.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pliska1, a co mám říkat já? Rozpěstovala jsem první várku, druhou zaseju, ale pak už zas budu v procesu a netuchám, kdy se k ní dostanu xD

20. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem měl svých 99 polí a teď jen oči pro pláč - vypadlo mi 14 palet. Na Ká 15 a na É 22. Pokud to takto bude vypadávat, tak se asi na 100% Buclíka vykvajznu a pojedu jen částečné zakázky. Před tím ale musím být trpělivý a nasbírat těch 34 palet, bych otevřel všechna pole. A to za předpokladu, že mi z toho nevezme amok a nevykváknu se na to definitivně.