Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

krok sun krok .... pomalu ale jistě
    upload_2025-3-5_6-5-22.png

2. 14087

14087 Titán fóra

Bréé ráno :) [​IMG]
    Nestojím si vůbec špatně :D

3. rysak87

rysak87 Aktivní autor

Jde to pomalu,ale jistě.Zatím 59 bodů:p

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na tu bídu, kdy se dostanu na počítač, to docela ujde. 41 bodů.

5. kuklovar59

kuklovar59 Pisálek fóra

Pomalu,ale jistě 52 bodů

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

44 bodů, tak to na to nejsem tak hrozně jak tady čtu...

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska se mi královna zdá o chloupek štědřejší.Už háže i dvě superkrmiva!:D
    [​IMG] [​IMG]
    A co se týče již zmiňované bedny?Floreny zní padaj velmi ,ale velmi málo!Spíše se zdá,že vůbec!Ani si nepamatuju,že by mi zní vypadlo 20FL!
    Zejtra ve 14 hodin na značkách! Asi by bylo dobrý,nechat druhou sklizeň akční plodiny až po 14 hodině,kvůli padátkům z akční plochy! Dumám,jestli nemám zvolit pole 2x1,nebo 1x1 ?!? To stejný i s druhou dodávkou zákazníkům až po 14 hodině!

8. elen45

elen45 Magnát fóra

mám 45 bodú - no nevím kam až dolezu

9. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pěkné odpoledne. Jde to, nestěžuji si, na začátku jsem byla pesimistická, ale jde to líp, než jsem čekala, stíhám i 4 sklizně denně a 3x Kubíka, je to tím, že jsem si pořídila chytrý mobil (do teď jsem měla klasický tlačítkový!!) a v prohlížeči E..e mám Farmeramu.
    Jediným problémem je, většinou v NB, ukončím křížkem zákazníka a hned mi tam naskočí nabídka košů!, to má být záměr?, že pod křížkem je nabídka košů?

10. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Zatím to jde :)
    I bednu mi královna hodila ;)

11. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Ja neviem, ja som ešte nebola na karnevale, ktorý by sa takto vliekol xD táto hra sa mohla volať pomaly ale iste. Bodov zatiaľ 41, snáď k jednej stonke pritancujem :)
    Kráľovnú si nechávam na koniec, myslím že po referenciách aj z iných fór nasadia nejaký opravný skript a bude štedrejšia. Ako pre začiatočníkov je atraktívna aj teraz, pamätám si keď som ju hrala prvýkrát a vďaka nej prešla 3 levely len taký fičák :-D ach jooo

12. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Můj stav 48 bodů. Od zítřka budeme mít zase jinou bylinu, tak doufám, že se mi podaří vypěstovat na dvě zítřejší návštěvy Kubíka. Zatímco na poli bude mák a bude brzdit provoz. Ještě, že aspoň čas mají stejný a případný nedostatek hrášku budu moci korigovat. Poté už jen rybičky a Buclík. Doufám, že nebudu zazdívat klienty, a k nějaké té další odměně(než je větev) se dohrabu. Všem přeji veeeelkou trpělivost v dalším týdnu hry.

13. henbane

henbane Pisálek fóra

Tak z této akce jsem hodně rozčarován . Spíš to nehraju než hraju ,ani mě to neoslovilo ,takže pro mě propadák

modro.ocko22 a Prepperka tohle ocenili.
  14. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak ja aj bosorka mame 53 bodov, nieje to najhoršie ale kam dolezieme uvidime ;)xD Vnucka nám dá pekne zabrať a keď si idem na chvíľku s ňou ľahnúť, tak chvíľka sa pretiahne do rána xDxDxD Dáko bolo, dáko bude, vnučka má prednosť :inlove:

Vnučka spinká a ja dúfam že vydržím do 21,30 uff...

Naposledy upraveno: 5/3/25
  15. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Je to divný - teď tři bedny (vždy jedna za minihru). Taky se mi zdá, že je více kapek, vrtulí apod. Asi se RT nad sebou zamyslel (a nad reakcí hráčů) a lehce (aby se neřeklo) upustil kohoutek. Jinak poslušně hlásím 56 bodů.

16. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Vypadá to skoro v polovině hrozivě 48/250, ale naděje umírá poslední... se říká ;) Tak hezkou hru a zítra ve 14hod i za mě, já budu zase až večer xD

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak uvidíme jak to nakonec dopadne :)

Dneska takhle

Screenshot_1.png

Zítra ve 14:00 na značkách ;)

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pokrok04.png :eek:

19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK