Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

kaolín11
    Ta dvojka u Němců označuje pole č. 2, které za ten jeden trojzubec odemkneš

kutilka70
    Taky zatím ani jedna bedna, ne že by na tom až tak záleželo, ale jen to podtrhuje celou akci ;)

2. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Jak to pro mě na začátku vypadalo složitě, zmateně a nesplnitelně, tak to docela jde. Jsem na 23/250, ale byla bych na tom ještě lépe, kdybych během dne mohla sklízet a dodávat na mobilu. Nejde to a nejde :eek: Utečou mi 2 sklizně akční a jedna dodávka zákazníkům denně. No, co už, nějak to dopadne a co stihnu, to bude.

3. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Má na něco vliv ten jednorožec co je u minihry. Jsem zmatená že někdy je tam plus a někdy tam leží. Je mi jasné že se objeví po odehrání minihry ale proč pak zmizí. Nebo jsem zase něco nepochopila?

Tak to je výborné. Děkuji Pezt

Naposledy upraveno: 3/3/25
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Máťa_BMV

To je vyzdobený alegorický vůz, ten po dvou hodinách zmizne a můžeš jej vyzdobit znovu ;)

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mám na farmu přístup celodenně, můžu tedy sklízet kdykoli podle potřeby. Přesto naprosto souhlasím, že tenhle formát akcí je úplně špatný. Nechci ráno ještě skoro poslepu hledat notebook abych honem sklidila nebo aktivovala trhovce, a večer zase se spánkem čekala na poslední sklizeň. V jiných akcích to je sice stejné, ale tam si můžu pomoci bonusy a řemeslem. Tady ty sklizně nijak neurychlím a navíc mě poutají 14 dní.

Ano, na pomoc mi přichází koše, ale nekupovala jsem je nikdy a ani s tím nehodlám začít, protože mě baví dosáhnout cíle vlastními silami, ne si výsledek koupit. Chápu, že tohle má každý jinak, nikoho nesoudím že si koupí pomáhá. Je to čistě moje cítění, ty akce by mě pak už prostě nebavily. Takže pro mne koše nejsou řešení.

Jenže je to přesně jak píšeš, dávají nám odměny takové, že už kupovat nemusím nic. Dřív jsem pravidelně kupovala kombajn, ale teď už rok a půl hraju jen z kupónů, a ony nejen že neubývají, ony přes každodenní používání dokonce přibývají. A SH mi také padá v přebytečném množství z obříků, a to mám jen 3 a ještě krátce. No nedivím se že nám pak tvůrci ztěžují akce, je jasné že ty peníze někde brát musí. Jen škoda že nás k tomu nutí takto, kdy se skřípěním zubů někdo něco koupí jen aby už měl od akce klid. Přesný opak toho, jak to bylo dřív, kdy jim ty peníze dávali hráči rádi, protože hra je bavila a pěkně si u ní zarelaxovali. Špatné je, že už ten nekonečný kolotoč příjem - výdej roztočili na plné obrátky, takže zastavit se už v podstatě nedá. A to jak v odměnách, tak v reálných penězích. Velká škoda, z poklidného obecního couráčku tu máme pendolino s pevným jízdním řádem co brázdí japonskou pevninu.

A přímo ke hře: 18/250, rostlinek předpěstováno ještě přes 700 a žádná bedýnka z minihry. Ty různé časy sklizní a zakázek vymyslel někdo, kdo si to nezkusil hlídat celých 14 dní... :wuerg:

6. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Vidím optimistické zprávy, tak snad i já bych měla být spokojená 30/250, ale nejsem. Když si představím, že víc jak týden se tady máme touto akcí bavit, nějak mi není do zpěvu.

Všimli jste si, že se asi připravuje další "dlouhá" akce v kalendáři je pod názvem Jarní spojovačka. Uvidíme zda to bude cesta ke zpestření hry.

Tak ať se daří a přeji pěkný večer!

7. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

přátelé nezoufejte, ono to nějak půjde. královna není cíl této akce .... :)

upload_2025-3-3_20-55-7.png

dodávejte zákazníkům, získávejte karnevalové body. minihra s královnou je jen bonus navíc :)

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bedlivé_oko, mně spíš připadá, že zoufalý je RT, když něco takového vymyšlí. Na přelomu roku jsem se odhodlala vypravit do Alp a musím konstatovat, že v porovnání s touto akcí je to tam daleko akčnější.;)

Naposledy upraveno: 3/3/25
  9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Královna mě nebaví, ani 2 sklízení nedají na splnění úkolu. Odměny od královny nic moc. Veliké zklamání proti minulým rokům.

10. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj.Sice jsem začala někdy až v pátek,ale nebaví,nebaví a potřetí píšu nebaví.Ukončím to dnes a na tuto plochu mě už fakt nedostanou.Já snesu hodně,hraju dost dlouho a pro zábavu,ale tu zvláštní plochu jen tak dvakrát do roka,prosím.:(:(:(

11. 14087

14087 Dozorce fóra

Dobré ráno :)
    S rybkami to jde rychleji než s pěstovaným hráškem :D
    Viděla jsem i bednu padat u královny, tak je chycená, ale jinak mi hodně padají i Rama mince a SK, SH atd.. jsem za všechno ráda, je to zadarmo :D
    Mě se akce líbí i když se táhne :D

12. eleanorelik1

eleanorelik1 Stálice fóra

Tak mám zatím 28 bodů - hned ten první den jsem měla jen jednu sklizeň, tak ten mírný skluz je znát. Jinak díky Kutilce, která sklízí 3 x denně jen tři posty - jsem si uvědomila, že nemusím čekat až povyrostou rostliny na vše a získat jen 12 bodů. Takhle jich dostanu po 15. Jak je ta akce pomalá, tak už nad ní ani člověk moc nemyslí --myslí totiž na to, aby vypadl a šel dělat něco jiného.

13. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

Ja mám zatiaľ 33 bodov, pomaly sa to šplhá k cieľu :D 8):p. V minihre za trojzubec máme trošku lepšie odmeny, pomocníkov, mrkvovo-jablkovú zmes a debnu s odmenami. No nezúfajme, kto nechce hrať, nech nehrá. Je pravda, že kráľovná už neni tá, čo bývala.. Keď sa pozriem na fazuľovú stonku hlboko do histórie, začínali sme s odmenami 500, 700 bodov, a teraz už nevieme, čo by sme chceli 8)

14. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

babička-květa

Koupí košíku docílíš doplnění zásob o komodity, které dle popisu obsahuje (např. akční kvítí), takže něco jako košík v zásobárně nenalezneš.

Důkazem budiž např. některý z vyšších košíků, který třeba někdy obsahuje nějaký bonus, který se aktivuje přímo nákupem (zpravidla na to je ve FAQ upozorněno). Kdyby "zůstal v košíku", potom by jej mohl hráč aktivovat teprve aktivací (otevřením) košíku a přílsušný bonus by tak měl hráč k dispozici nikoli ihned po nákupu, ale až po aktivaci...

Např. Karnevalový koš 3XL (za 416 Kč), viz zde, obsahuje bonus "+1 při sklizni akčních plodin na 48 hod.", který je dle popisu aktivován nákupem (přesně tak, jak píšu výše).

Takže zakoupený košík nehledej, spíše si zkontroluj, zdali ti např. nepřibyla 3x Duha (pakliže jsi zakoupila Karnevalový koš S za 50 Kč).

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  15. babička-květa

babička-květa Pilný autor

Kytka2001 děkuji, koupila jsem špatný košík , už je vše v pořádku, proto jsem to vymazala, děkuji

modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska se mi asi podaří obdarovat Kubíka 4x (2:18,9:20,16:20 a možná 23:20)! A to jen díky tomu,že blbě spím!:wuerg: dneska mám odpolední,tak by to mělo klapnout.
    Už vyhlížím první řádek!8)

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Zatím jsem na 34 bodech, dodávám jen do posledních dvou zakázek, většinou 3x denně - ideálně v 7, ve 14 a ve 21 hod. Někdy to na čas nezvládnu, tak se to protáhne víc do noci, nebo sklizeň vynechám.

18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Hmm, tak jde to pomalu, ale jistě :)

pokrok 03.png

Akce mi nevadí, bo mě ve farmaření nikterak neomezuje. A nehrotím to, kam dojdu tam dojdu. Občas jdu posbírat nějaká ta lízátka, čokošky a pod. Příště prosím věnečky nebo větrníky, páč ty já můžu :D

20. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Kubíka teď stíhám plnit 3x denně (plním jen jednu květinovou a dvě bonbónové zakázky). Mám 41 bodů. Královnu zapomínám hrát... Snad neprobendím "lístky" na "spanilou" jízdu.