Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Karnevalový spektákl ::..

Minimální level: 30
    Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak hurá na to...

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce se pustím, je to na spešl ploše, tak není co řešit. Teď jsou na akční ploše dost často akce :sleepy:

3. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Tak nějak nevím. Uvidíme. Něco napěstuji, ale na akční ploše je třeba pravidelně sklízet :wuerg::oops:
    Pokud bude normou dělat akce na akční ploše, asi začnu plnit úkoly v družstvu :music:

4. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Nazdárek vespolek, ale spíš se mi chce napsat no nazdar....xD Koho to baví vymýšlet.... o_OxD Sousede, měls pravdu ;):D
    No nic až bude čas, mrknu na to a pokusím se to tady nějak sčotnout ;)

Je to motanice, předem upozorňuju, že je to bez záruky:p

Akce bude dva týdny na akční ploše, kde budeme pěstovat 2 akční kytky Konfetový hrášek - pěstujeme po celou dobu akce a Lízátkový mák - pěstujeme až v druhém týdnu akce. Zároveň nám budou vypadávat padátka Rybičkový bonbon - od 2.3.2025 - 14:00 a Malířská paleta – v druhém týdnu akce tj. od 6.3.2025 - 14:00.

Hlavní část akce se plní získáním Karnevalových bodů [​IMG] za vyřízené zakázky od dvou speciálních zákazníků -Kubíka Kučeravého a Buclíka (princip stejný, jaký známe při plnění sezony), najdeme je na ploše kliknutím na → [​IMG]
    Krom bodů dostaneme od zákazníků taky jako odměnu Duhu nebo Trojzubec – ty nám spustí minihru – promenádu naší velkolepé královny, která nás obdaruje odměnami dle toho, kterým předmětem otevřeme minihru.

[​IMG] rostlina - Konfetový hrášek - pěstujeme po celou dobu akce (akční plocha)
    Na jedno kompletní plnění zakázky u Kubíka je potřeba 288 ks, opakuje se po 7 hodinách, ale záleží na každém, zda bude chtít plnit všechny zakázky viz tabulka z FAQ

[​IMG] padátko - Rybičkový bonbon - vypadává od 2.3.2025 - 14:00 (Hlavní louka)
    Na jedno kompletní plnění zakázky u Kubíka je potřeba 29 ks, opakuje se po 7 hodinách, ale záleží na každém, zda bude chtít plnit všechny zakázky viz tabulka z FAQ

[​IMG] rostlina - Lízátkový mák - pěstuje se v druhém týdnu - od 6.3.2025 - 14:00 (akční plocha)
    Na jedno kompletní plnění zakázky u Buclíka je potřeba 216 ks, opakuje se po 7 hodinách, ale záleží na každém, zda bude chtít plnit všechny zakázky viz tabulka z FAQ

[​IMG] padátko - Malířská paleta - vypadává od 6.3.2025 - 14:00 (Akční plocha)
    Na jedno kompletní plnění zakázky u Buclíka je potřeba 34 ks, opakuje se po 7 hodinách, ale záleží na každém, zda bude chtít plnit všechny zakázky tabulka viz tabulka z FAQ

Speciální předměty - spouštějí minihru:

[​IMG] Duha - získáme plněním zakázek u Kubíka - po celou dobu akce.
    Odměny od královny - tabulka z FAQ

[​IMG]Trojzubec - získáme plněním zakázek u Buclíka - od 6.3.2025 - 14:00.
    Odměny od královny -
    tabulka z FAQ

Ufff... tak děcka, jak říká náš moderátor Dave Lister... Ať nás síla provází a já dodám i pevné nervy na této cestě :p;)

Naposledy upraveno: 26/2/25
  5. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

Uvidíme ako to pôjde, času je dosť, máme 2 týždne.. No aj tak Karnevalová kráľovná už neni tá, čo bývala 8)

6. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Akce vypadá zajímavě a netradičně pro královnu. Patrně měla poslední verze královny malý úspěch;)Tak nejdříve splnit Kubíka a pak od 6.03. Buclíka. Zatím jsem nepočítal - dodávky nejsou nijak závratné , ale spešl plocha je tak mimo - někdy na ni zapomínám a pak mám nervy, že akci nestihnu...
    Ještě se musím podívat, jestli je podmínkou stonků sbírání odměn od královny. Pokud jenom zákazníci, tak se na lovení vybodnu. To mi totiž nebaví

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já tedy nevím?!? Není to už krapet přehnaný? Tlak na nákup košíků,je tentokrát opravdu obrovský.Mrknul jsem na akci jedním okem a zdá se mi téměř nemožné,normální cestou tohle celé zvládnout.Ještě když akční plodina má čas zrání 6 hodin.
    Můj cíl tentokrát bude zisk prvního řádku! Případný zisk druhého řádku,bude taková třešnička na dortu!o_O

8. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

Len škoda, že je to akčná plocha a žiadne vylepšenie ani bonusy nebudú fungovať, iba voda a hnoj

9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojky všem :),

moje oblíbená akcička a je celá překopaná :wuerg:. V poslední době mám problém pochopit akce dokud si je neosahám na ploše sama, ale to není problém modíků, nýbrž čistě můj ;). Asi bych si měla trošku pročistit mozeček cc cleanerem :p. Mno, zkusím, díky kaolínovi 11 vím, že akci stejně nezvládnu, koše nekupuji, ale chci si prostě připomenout úplně první karnevalovou královnu, kde odměny vznikly patrně něčím totálním selháním. Joj, to bývaly časy! Tu minulou akci na speciální ploše jsem dokončila cca 30 minut před koncem, a to jen proto, že jsem si pro normální farmičku vytočila bonusy na farmu a točila jsem kratší plodinky a tím pádem jsem sklízela i akční plochu. A vyplatilo se mi to, z beden vypadly dobré odměny. Na královnu jsem se těšila, čelist mi lehce sjela níž a tak až zítra zjistím o čem to krom ježdění s košem vlastně je :). Martina

10. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Nevíte někdo co budeme potřebovat ze stodoly?

INČUČUNA1959, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  11. eleanorelik1

eleanorelik1 Stálice fóra

Tak jsem si to baj oko spočítala - 1 návštěva Kubíka 6 karnevalových bodů. První den - možná sklizeň 1x, ostatní dny(6) max 2x - celkem 48 bodů. Na jednu sklizeň je třeba 288 hrášku a 29 rybiček. To je u mne - nějaké vstávání v noci, když jdu na odpolední nehrozí, takže dřívější sklizeň před ranní, ale akční sklidím až po návratu domů. U Buclíka se sklízí 10 bodů za 1 vstup - a je potřeba 216 lízát.máku. a 34 palet, které mají být z akční plochy. Poté se vyplatí pouze Buclík - takže za celou akci počítám, že získám 1 stonek a budu ráda. A královna si klidně může zajet na Havaj, na rejdění v tomto případě vůbec nebude chuť. Koš za pomalu 6 stovek, abych získala omalovánky? To utratím raději za maso pro rodinu.
    Ještě by se vyplatil ten elek. tanečník - ale jeho získání je ve hvězdách...
    Mamko1111 - pravděpodobně cokoli, co je možné mít od určeného levelu 30. Všechny základní rostliny a zvířata. O plodech stromů nemluvě

Naposledy upraveno: 26/2/25
  12. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, do akce se pustím, jako do každé jiné ;). Akční plocha mi nevadí, tak zítra hurá do toho :). Omalovánková hra mě hlavu netrápí, hraji jí pro radost a odreagování a většinou si v ní svůj cíl dám, ale vždy si řeknu ... co bude, to bude :p. Koše zásadně nekupuji při žádné akci a v noci chrním jako dudek :p. Takže všem, kdo se do akce pustíte, přeji ať se daří a hra se líbí ;).
    PS: dinoalesi ... předem děkuji za výpočty ;):)
    Hezkou středu všem ;)

13. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj,
    do akce jdu a co udělám to udělá.. jen se tu obrňte na případné hloupé dotazy :D :D (ne ode mne) :D haha
    Ať se všem daří splnit co si přeje ;)

14. mamka1111

Ahoj kde hrajete Omalovánkovou hru.

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamko1111
    Nemýlím-li se, bačkora85 míní "omalovánkovou hrou" celou Farmeramu (či obecně některou z miniher, zde chytání Královniných darů do košů)...

16. mamka1111

Děkuji za vysvětlení.

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Došlo ke změně dostupnosti slotů u zákazníka. Ve FAQ k akci je již opraveno.

Přeji hezký den

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Může mi někdo vysvětlit,včem spočívá ta změna.Nějak nechápu jestli je to lepší,nebo ještě horší?!? Na první dodávku to ještě snad chápu,že nebudou padátka,ale potom?!? Není tedy akce ještě hůře splnitelná ?!?
    Nebýt toho celkem slušnýho prvního řádku,tak se fakt nato vyfláknu.jedinou výhodu téhle akce vidím vtom,že si budu na farmě pěstovat co chci!

19. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Pustím se taky do akce.Taky hraju pro radost,ale poslední dobou jsou akce hodně ,,pestré,, Tak vždy za pochodu zjišťuju,o co vlastně jde. Výhodou je pěstování na akční ploše,jen tam nejdou použít běžné bonusy pro pěstování, škoda.Takže v klidu a kam dojdu,tak to neřeším. ;):)

20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Zatím jsem četla jednou a nějak se neorientuju. Trochu mi v tom dělají zmatek ty rozdílné dny na pěstování a padátka. Ale postupně snad pochopím, co je potřeba dělat pro nejlepší průběh.
    Uvidíme.