Karnevalová královna (15.2. - 21.2.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/2/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:) nesklamali , zase to nie je funkcne :)

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.

Akce zatím běží jak má.
    Padátek 401. Odehrála jsem si jednu "darovanou hru" a taky v pohodě.
    Tak snad to bude takto i nadále.
    Přeji všem pěknou hru ;)

3. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj, u mě také není žádný problém ... akce běží perfektně ;). Padátek zatím pomálu, ale to se dožene ;). První darovaná hra také ok ;):). Ať se vám daří :)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nálepka by byla, teď hra běží, ale ze začátku se nedalo přihlásit. U mě kolem 14,30h.

5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, příprava na padátka neproběhla, povedlo se jen pár ze stromů, které mám v arboretech. Takže prakticky od nuly. Už mám rozpěstováno a čekám na první sklizeň.

upload_2024-2-15_15-28-43.png
    upload_2024-2-15_15-29-11.png

Ať vás síla provází na všech cestách

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Do akce jsem se samozřejmě pustil, ale více jak dvě plochy sem tomu neobětoval, vodopády zůstali tak jak jsou.
    Úkol by byl, teď ještě "podojit" královnu :p

Screenshot_7.png

Ať se všem daří ;)

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pro mne může akce skončit, uhrála jsem 18 her, získala chlebovník a dva kupony na pomocníky;), mám ještě zaseto a na noc dám dlouhou na padátka a tím končím

8. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Průměrně to u mě vychází na nějakých 30 hvězdičkových mincí za hru. Tohle byl zatím rekord. ;)
    upload_2024-2-15_16-24-59.png

9. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ty jsi skončil a já teprve začínám :) no uvidím zda to dneska dám celé :)

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak si tady modíci pohonili trika a ega, a přidám příspěvek běžného občana :D:music:. Mám rozpěstováno, nasazenou první várku a odjetou darovanou královnu. Stonek mi je ukradený, chci ptačí zob a chlebovník. Vypadlo mi 20 hvězdomincí, takže ideálně 33 her a pápá, opice :inlove::D.

11. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Ehm, mám sem vůbec psát, že mám rozpěstováno a zasazeno na všech Baha plochách? A když vydržím nespat, tak i dnes sklidím.:D
    PS: Gratulace rychlíkům.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ciri13, nápodobně, jsem o krok pozadu, teď to roste na velkých polích s vodou, hnojem, chemií a vrtulkama na plantáži a v pralese. Vodopády budu bourat v nouzi nejvyšší, až budu honit pajdátka :)
    Rychlíkům gratuluji, prostě jsem smířená s tím, že jsem drobný záhumenkář :)

Naposledy upraveno: 15/2/24
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte,
    já ještě ani nekopla motyčkou (to si nestěžuju, jen plním ohlašovací povinnost :D)

14. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Tak já poctivě sázím a sklízím od 14 hod a mám 4418 akční. Vehikl, ať jsem ho prosila nebo mu nadávala, byl lakomý. :(
    No tak v poklidu sázím a sklízím a taky se dohrabu do konce. Nikam nespěchám. :)
    Hotovsonům velká gratulace. ;)

15. raddre

raddre Baron fóra

zdravím , kytka50 tak mně ten dortík jen zabral místo ve slotu, oproti mé "pokusné" jsem měla padátek o 30% míň, tak nevím. KŠ bylo skoupé, tak jedu jen s tím co mám a toho už není moc

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pozdě Skali, Tvůj kolega Tě zastoupil. Původně jsem si myslela, že to byla kolegiální výpomoc, ale po přečtení Tvého příspěvku to vypadá úplně jinak.;)
    Motykou jsem dnes už párkrát kopla, škoda že padátka nejsou i z chlívků, to by se to dnes farmařilo...:music:

17. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak já jsem na tom nějak takto :)

upload_2024-2-15_18-57-44.png

Připojené soubory:

18. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Po dlouhé době akce kde si můžu trochu víc zablbnout, tak toho chci využít 8)

Zatím odehráno 93 her, ještě budu pokračovat. Musím nasyslit padátka. Průměr na hru necelých 30 mincí.

upload_2024-2-15_19-43-1.png

Ať vás síla provází na všech cestách

19. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak to by bylo, vodopády jsem taktéž nebourala a ani to nebylo nutné :) Ještě tu královnu trošku oholím, páč v kešeni toho moc k útratě zatím není ;)

Rychlonožkám velká gratulka a ostatním ať se daří :)

20. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.