Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. babiadaniel25b

babiadaniel25b Vycházející hvězda fóra

Zdravím pezt, mě to taky nepomohlo. Ale proč nemohu odeslat dotaz na podporu, to mi také již delší dobu nejde?

2. polacka

polacka Baron fóra

Hlásím, že já jedu přes Wi-fi a žádný problém s farmou jsem nezaznamenala.

14087 tohle ocenil(a).
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babiadaniel25b

A co se stane když chceš odeslat zprávu na podporu ?
    Je potřeba hlavně psát anglicky nebo německy, a pokud ti chybí znaky, tak je potřeba doplnit třeba tečkami, protože minimální počet znaků ve zprávě je 140.
    Také je potřeba potvrdit že nejsi robot a pak odeslat.
    Návod je tady Jak kontaktovat herní podporu

Když by to bylo v mých silách mohu ti pomoci i já nebo někdo z mých kolegů, svůj dotaz můžeš napsat i zde.
    Pokud se jedná o tento problém s funkčností farmy, jiné informace od nich nedostaneš, než jaké tu dáváme my.

14087 tohle ocenil(a).
  4. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Ahoj, vím, že už jsem otravná, ale bohužel hra funguje pořád hůř, už se dostanu jen na hlavní louku. Hraji i jinou hru a problémy žádné... Asi bude něco špatně. Jak už jsem psala kvalita se snižuje už od včera. Díky....

5. pindruše

pindruše Zelenáč fóra

Od rána nefunguju, někdo tu radil použít data místo wifi a farma jede jupíí. Tak konečně teď večer na farmu dostala. Nicméně plýtvat svými daty asi dlouho nebudu

6. pezt

Ahoj Mičurin75

Bohužel nemám informace jestli je problém na straně BP, ale dle dostupných indicií není.
    Porucha je někde na cestě k serverům BP.
    Abych to zjednodušeně vysvětlil, jedeš z Prahy do Brna po dálnici D1 (data která by měla běžet k serverům BP) a na 80 km je velká hromadná bouračka a celá dálnice stojí, ostatní zvoli objížďku po vedlejškách (těm to jde), ale někteří tam bohužel uvízli, a čekají na odklizení.
    Takže čekáš až to někdo opraví.

EDIT: Dočasné řešení by mohlo být použití mobilních dat, nebo vyzkoušet prohlížeč Opera a zapnout v něm VPN.

Prepperka, 14087 a Skali tohle ocenili.
  7. qercus

qercus Zelenáč fóra

Dobrý večer,vím,že máte hlavu polnou jiných starostí,ale chtěla bych se zeptat. Omylem jsem vymazala e-meily a vysypala koš. Lze poslat znovu bonus kód na vyzvednutí dárku? Děkuji a zdravím všechny

8. pezt

Ahoj qercus

Email z bonusovým kódem znovu zaslat nelze

9. Nedík

Nedík Pisálek fóra

Hoj, mám Simelon a jsem na PC a mám kabel...
    Od té doby co začal tento event to je jak na houpačce někdy bez problému a jindy jak píšou ostastní. Načte se mi začátek, ale dostat se na pole nebo stonek a podobně nejde. Jen se zobrazí načítání v procentech a když se dostanu na 100% zmizí a jsem stále na mapě. :cry:
    Ovšem vždy když se přihlašuji porvé za den a klikám na "každodenní dárky" nemám ten problém. A tak jsem zkusil při načtení farmy kliknout nejdřív na "každodenní dárky" a ukázalo se prázdné okno a tak jsem počkal až se mi ukážou dárky a tlačítko i počítadlo( trvalo to i 6minut ). Hned potom se mi bez problému podařilo dostat na pole. Dnes jsem to udělal už třikrát a vždy to vyšlo. Nevím zda je to náhoda nebo to funguje jen u mě, ale možná to pomůže i ostatním...
    Přeji hodně štěstí :D

10. Mičurin75

Mičurin75 Pisálek fóra

Pezt, díky, takže budu čekat, protože už pamatuju přesličky a plavuně a tak zdatná na PC nejsem... Hru hraju už 16 náctým rokem a budu doufat, že " dálnici " brzy vyčistí......

.SilverAngel. tohle ocenil(a).
  11. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Je večer, nápor asi opadl a už to zase funguje normálně o_O

Skali a 14087 tohle ocenili.
  12. qercus

qercus Zelenáč fóra

děkuji zq odpověd