Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tam právně není, kdyby byl tak se neptám.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - kecko teď jsem ho tam viděla, zkus překlikat filtry na hledání.

Přeji hezký den

dasa1143 tohle ocenil(a).
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už psát nebudu, překlikala jsem minimálně dvacetkrát a nic. Už psát nebudu. Nemám je a hotovo. Děkuji za rady.

4. Farmářka_X

dasa1143 - ještě můžeš zkusit restartovat hru

Hezké svátky

dasa1143 tohle ocenil(a).
  5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještě naposledy. Nepomohl ani restart. Omlouvám se ,že jsem tě otravovalo zrovna dnes. Měla jsem z něho radost
    Taky přeji hezké vánoce.:inlove:

6. Farmářka_X

7. barney75

barney75 Perspektivní autor

Ahojky,mám prosbu nebo spíš dotaz,po dobu nabídky koupi té Ropuchy jsem byl v nemocnici a nebylo koho poprosit aby mou farmu a hrál a ropuchu zakoupil,je nějaká možnost jak ji získat,koupit..moc o ni stojím,zatím se mi podařilo vše co bylo v nabídce koupit,tak ropucha je jediná co teď chybí

8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

barney75
    Stejně jako v předchozích případech bude postupně možno získat tajemné stáje s novým zvířetem během dalších akcí.
    Jinak nezbývá, nežli si počkat na akci Obchoduj a daruj.

PS: Raději ani nezmiňuj možnost, že bys někomu sdělil své přístupové údaje - to je jeden z největších prohřešků, kterého se můžeš dopustit. Protože se tak nestalo, máš vlastně štěstí...

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22

Asi to bude tím, že dostala již 20 dárků.

11. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj hezké vánoce,je sice hezké že jsme dostali dárek,ale nemám tu dekoraci domov na svátky?děkuji

Naposledy upraveno: 24/12/25 v(e) 9:39 AM
  12. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj papulice,
    máš ji v inventáři je to dekorace (+) na řádek ji dáš až ji vypotřebuješ... dej si na plochu :) a po spotřebování a odstranění z plochy půjde dát do řádku

13. papulice

papulice Hrabě fóra

jé moc děkuji

14. selene90

selene90 Aktivní autor

kde se dá prosím sehnat dekorace domov na svátky

15. Bedlivé_oko

ahoj selene90,
    máš ji z dnešního dárku, který už určitě máš vyzvednutý z novinek

16. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

přeji hezký štědrý den,, chybička se vloudila, pří deskové hře jsem měla 1+1+3+5, použila jsem 1+1 a když jsem chtěla použít 5 tak se podsvítila čtvrtá ,tím pádem bych přišla o ? vědomostní a také o ozubenou minci,, co s tím mohu dělat?? děkuji za odpověď

17. Bedlivé_oko

ahoj tonys*,
    rozdané karty určitě vyjdou až do konce .. o ozubené mince nepřijdeš. To že se netrefíš na ? to je tvoje rozhodnutí, tvoje volba, podle toho jak použiješ karty.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vrchol hory zdolán, ale chybí dekorky do stonku a nevím, čím to je:), mám mise na obou farmách 90/90, vrchol hory zdolán a na vedlejšce evok15 chybí 2 dekorky a na hlavní dokonce 3

Tak jsem prošla misi a dekorky mám zatržené jako dodané a přesto je nemám, mám psát na podporu nebo mi zde pomůžete

19. Farmářka_X

evoku57 - Kakao s příchutí krtka a čarodějčí muckání máš na hlavní, Met. kapelu na Baha parku a suš. stanici už v řádku a evok15 má dekorky na mýtině

Hezké svátky

.SilverAngel., Skali a Peto121 tohle ocenili.
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Farmařko X díky moc, netušila jsem, že jsem je umístila, jsem ráda, že se našly opravdu děkuji i když na evok15 byly na divošce a také přeji pohodové svátky

Naposledy upraveno: 25/12/25 v(e) 5:45 AM
    Farmářka_X tohle ocenil(a).