Jarní sny (3.4. - 9.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

A otevřel/a jsi i pole č.3? Tam leží dalších zralých 5 ks.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bokonon, dalších 5 kusů musíš sklidit z části pole č.3. až ho otevřeš. Kapradí lze sázet pouze zde
    upload_2025-4-3_16-21-46.png

Ať vás síla provází na všech cestách

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Jako ona je akce jo?no bomba uplně bez přípravy oznámení přišlo dost brzo:cry::cry::cry::cry:ne každý u pc sedí furt-.-

4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petaM2001, akce byla oznámena stejně jako každá jiná.
    upload_2025-4-3_16-25-48.png

Také je i v kalendáři plánovaných akcí. >>ZDE<<

Ať vás síla provází na všech cestách

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,tak ja mám 4 ! padátka - včielky. Včera som fórum neštudoval a dnes na hlavnej z láskavca 0 včielok.Vďaka RT za výmysly na poslednú chvíľu.Neviem,či idem do akcie,ani sa mi po tomto nechce.

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

tiež tak. najlepšie riešenie za mňa zvlášť keď človek nema toľko voľneho času, zožerie to naozaj len zopár kvapôčiek SH.

7. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Asi kvůli tomu, že zítra začíná poslední část víkendové akce a na hlavní a divošce budou vypadávat peněženky ze stájí a výroben, kdežto včelky vypadávají z rostlin a stromů, takže by si někdo mohl stěžovat, že nestíhá splnit jednu akci nebo druhou....
    Já mám odemčeny všechny části a farma opět ve svém režimu, ale chápu, že u někoho to může dělat problém....

A udělala jsem chybu, byla jsem moc hr a zasdila magnolii i na menší políčka, místo toho, abych si nejdříve otevřela druhou část a zasadila je všechny na velké.... u kapradí už jsem si dalala pozor :p

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

napsal jsem to špatně jde mi o padátka měl jsem přípravu laskavec na hlavní a je mi to k ničemu 8)

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přidávám se do klubu nespokojených. To je tak, když je plno akcí najednou. Jarní sen se rozplynul a včelky odlétly :p, včera dopol. jsem odešel (po zasazení laskavce) a dnes odpol.přišel, mrknu na fórum a vidím, že je zle, včelky u mě přiletí až zítra. Bourat mýtinu se mi nechce, ale bez toho další plochy neotevřu. Sbohem obříci a vynášející dekorace :cry:. Nic urychlovat nebudu, nechám to osudu.

A nestačím se divit matadorům, kteří nečtou FAQ, diví se a diví, kde vzít semínka apod.

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak som to tam prskol s kvapkami,ale som naštvaný,pretože toto je opäť podraz na poslednú chvíľu. Nie som celý deň prilepený k farme a fóru. -.-

11. albína1927

albína1927 Pilný autor

Tak ty včeličky jsem měla na 2sklizně , mě jich padalo nejvíc ze stromů .Tak pole jsou otevřené všechny .Přeji všem pěkný podvečer .:D:music:;)

12. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Stačilo 3krát otočit karafiáty, které byly hned hotové, ani vodu a hnůj nechtěli a je otevřeno. Lesní je zas zpátky kde byla.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přesazeno a čekám na 22 hodinu!:wuerg:
    Dalo to fušku,ale vyšlo to!
    Oblíbené:[​IMG] 8)xD

14. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Také jsem byla ráno rozčarovaná ze změny, ale odpoledne jsem dala 2x Laskavec (okamžitá sklizeň) a všechny plochy jsou otevřeny.
    Teď už to pojede snad bez problémů.
    Přeji všem klidnou hru a moderátorům pevné nervy.

15. emkopa

emkopa Pilný autor

Prosím a kde mám posbírat to kapradi otevřel jsem pole číslo 3 a tam nic ve skladu 5ks a to mám premium poraďte kde jsem udělal chybu moc děkuji

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj emkopa

Pole číslo 3 je vpravo nahoře, máš to určitě otevřené ?
    Já bych řekl, že ne ;)

17. emkopa

emkopa Pilný autor

jo takhle to je pěkná blbost odemknout pole vpravo dole a nedá ty to nic až vpravo hoře dostaneš rostlinu to odemknu až zítra nebo pozítří petz dekuji za radu

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Tak jsem se zase nachytala. Sklidila jsem hlavní a ani ťuk. Tak jsem pátrala, kde je chyba. Noo, nevadí, mám zaseto na lesní pasece. Zítra to snad rozjedu. Času je dost, jsem doma, žádná prodleva nehrozí, tak budu sklízet podle budíku. Nemá cenu brblat. Aspoň jsem se dověděla, že padátka budou ze stájí. To jsem přehlédla. Tak to mám čas nachystat.

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Chytila jsem na pasece včeličku, bránila se, mám oteklou držtičku ....
    Ahojte, už rozpěstovávám :D

rozpěst.png

20. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Skali (pokračování)
    ...zůstane se mnou a já s ní, pomalu se sklízet Kytky naučím, sklízet naučí-íím...
    upload_2025-4-3_20-16-56.png