Hra o sýry (5.9.- 11.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. minnie30

minnie30 Stálice fóra

prosím, načo sú oranžové žetóny a šťastná minca? neonová žiarovka?

INČUČUNA1959 a dingičko tohle ocenili.
  2. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj minnie30, oranžové žetóny a šťastné mince použiješ v Úžasných nálepkách, podrobné informácie, nájdeš TU (klikni)
    upload_2024-9-7_19-44-33.png

neónová žiarovka je potrebná na stavbu Ródeo-ranč V: neónový

3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tajemna opět nezklamaly jako náš věrný bobr,javor cukrový,....Už je to trapné.

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

jana151049 ja dostávam tiež ako aj ty samé lištovky.Veď lišta nemá dno.Ešte aj koleso dáva staré trajláky.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Ty takzvané lištovky, vesele zrecykluji v konvertoru :p

6. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím,hotovo

7. 14087

14087 Dozorce fóra

Také hotovo :)[​IMG]

Krása :D z piccoly mi vypadl poklad :)[​IMG] už 6 a čekám na sklizení ostatních, aby byly ve stejném čase :)
    Tak ať máte také takové štígro ;)

Naposledy upraveno: 10/9/24
  8. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Pěkný týden přeji. Dokonáno jest, tedy již o víkendu, obě akce byly super, odměny skvělé a ve skladech to ani není znát, že by něco ubylo a ještě jsem v neděli stihla našlechtit pár tygříků za 1 SK (a připravila tulidomek). U akce "sýry" se mi moc líbily obrázky v pozadí.

9. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Vsobotu rano som mala fajront a bosorka skoncila vcera vecer ;) no nebol dako cas :music:

Tiez sme dostali dake listovky ale ako pisal pezt tiez ich recyklujem :pxD U bosorky som otvorila daku bednu s 3 stromami a myslela som,ze to budu listovky ale cumela som ako puk ked vypadol mamut na SH ;):p a samozrejme tie 2 boli stare stromy ale tie ma netrapia xD

10. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Uf, tak jsem konečně dohrála hru o sýry a sedím na sýrovém trůnu. Jela jsem opět bez bonusů s MJS, vodou a občas hnojem. Odměny jsem si vybrala - ani jedna hvězdičková mince nepřijde vniveč.
    Hezký chladný a deštivý podvečer.

11. goro19

goro19 Pilný autor

To já jsem zaznamenal u stromů prudkou změnu: samé novinky, krásně v řadě vedle sebe, jak vyšité a to 4 meruňky a k nim 2 oskeruše.

12. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Ano, ano, na začátku farmaření jsem nevěděla, kde sehnat jedinou meruňku a nyní mám pomalu na celý sad. Přibyly i dvě pikolky, tak jsem se rozhodla, že je budu až do Vánoc schraňovat a pod stromečkem zůstanu v úžasu (doufejme!?!).

Edit:
    Ježkovy oči, ten tančící drak je boží, on tam pořád tančí.

Naposledy upraveno: 10/9/24
  13. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sice dávno hotovo, ale pro ty co nemají tak tu je konec :)

animacedrak.gif

14. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Dneska mi tančí zelený.

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Dnes dokončeno. Super bylo, že jsem při této akci stihla ještě 2 vedlejší, a to dva dny rychlých výroben a několik koleček kopretiny na dřevěná kladiva. A přesto jsem tuhle stihla docela v klidu. Takže já jsem hodně spokojená, získala jsem všechno co jsem chtěla a ještě mnohé navíc. Víc takových akcí které nejsou úplně nadoraz.

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jestli jsi zvědavá i na zlatého, přepni pozpátku, od 8 k 1, u každé dvojice nějaký tancuje.
    Pohodovka.

17. polacka

polacka Vévoda fóra

Update zu den Problemen im Käsewettstreit und dren Infos dazu aus dem Forum in 2 Kommentaren
    Aktualizace o problémech v soutěži o sýry a jejich informace z fóra ve 2 komentářích

Víme o tom?

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Víme o tom.
    Nyní je to již opraveno, a hráči kterých se to týká, tak oprava pro ně proběhne zítra.

-Jara05- tohle ocenil(a).