Hra o sýry (5.9.- 11.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chtěl bych jenom upozornit na vypečenou nabídku,která se dá pořídit v Jackově obchodě!
    [​IMG] o_O[​IMG]

2. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

3. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Dobré ráno .... hotovo ;).
    Všem hotovsonům posílám gratulku a těm, co hrají, ať se daří ;).
    Přeji pěkný pátek a nadcházející víkend :)

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Z tajemna jako obvykle žádné překvápko, takže farma v normálu a přeji hezký víkend všem:))

5. 14087

14087 Dozorce fóra

Jo.. taky bych brala místo škrabek konve jako dárek, někdo to pochopil a někdo ne.. další dny už posílám to co poslali oni mě8)

6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

14087
    Nechápu že někteří posílají škrabky. Taky většinou posílám to co pošlou ;)
    Škrabky padají cca ve stejném poměru jako konve, jenže škrabek je potřeba asi o dvě třetiny méně :wuerg:
    Po dodání to pak vypadá takto :music:

7. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj, souhlasím s vámi 14087 a kutilka70 ;). U mě to bylo se sousedy tak napůl, někdo to a někdo to ;).
    Tak nějak je vidět, kdo si pěčlivě pročítá fax k akci a dělá si dopředu nějaký plán. Ale pořád lepší, než když mi v den začátku akce od některých přistávají od rána dárky tipu ... parfém atd ... :(.

Naposledy upraveno: 6/9/24
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja to mám s tými darčekmi podobne.kutilka70 ja tak isto čo mi pošlú tak vrátim.
    Napestovné mám aj navyše a teraz už nahánať konvy.Treba mi ich ešte 240 ks.

9. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tentokrát jsem se napřed zaměřila na padátka, pěstovat začnu až zítra, večer dám poho pole do diamantu 100% a bude to za chvíli napěstované, mě ty počty vyšli jinak 12 200+ 5600 do č. 2 prostředního není potřeba akční.

10. Midori_88

Midori_88 Pisálek fóra

Nevím, čím to je, ale já mám počet konví na mléko a škrabek na sýr poměrně vyrovnaný. (Konví 598, škrabek 600.) ;)

Jinak, nevíte někdo, kde se ve FAQ vzali ti sněhuláci? :p ("Abyste mohli postoupit k další dvojici sněhuláků, je třeba mít zcela hotovou předcházející dvojici.")

.macca. Možná jsem něco přehlédla, ale myslím, že když budeš dělat ve skupině č. 2 prostředního draka, nezískáš dekoraci potřebnou pro řádek.

EDIT: Jo, to je tak, když jeden píše kvapem, aby mu neujel autobus, a nepřečte si to po sobě. Nějak mi v té chvíli nedocvaklo, že stavíme v každé skupině dva draky. I když já je stejně chci obě, dekorací téhle velikosti je u mě neustále nedostatek.

INČUČUNA1959, modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Midori_88 - sněhuláci opraveny na draky - děkujeme za upozornění.

Přeji hezký den

INČUČUNA1959, sovicka64 a lacrima tohle ocenili.
  12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

To ti vyšlo správně. Jak jsem psala 14.000 ks a - 1.800 ks pokud budete plnit zelenou ve 2. skupině = 12.200 ks :)
    Já chtěla tu dekoraci 2x :p
    30ks sýrový talíř a - 2 ks talíře pokud budete plnit zelenou a červenou v 7. skupině = 28 ks ;)
    Ve skupině 7. jsem plnila modrou a zelenou kvůli PL proto 30ks talířů :)
    Takže na talířích ušetříš ještě 400 ks sýrové kaliandry, přesně tak jak píšeš :music:
    Jednodušeji už to napsat neumím :eek:

Edit:
    Midori_88 dekorace je tam 2x, dumala jsem proč a asi právě pro to, aby jí někdo neminul. Jak tak tady čtu, lehko by se to stalo :wuerg:

13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Midori dekorace Sýr na tyčce je v 1 a 3 takže jednou bych ji měla.

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Aj ja sa hlásim k tým čo majú hotovo.Konvy napadali aj navyše;);).

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Stonek mám doma, jdu vybrakovat hvězdomincový kvelb. Konví už mám víc než je potřeba, jenom dopěstuji volným krokem poslední kytky.

16. lacrima

lacrima Titán fóra

"Dala by jsem si něco dobrého, Alberte" ... třeba [​IMG]
    Všechno dodáno , v obchodu se sýry je vymeteno , akce ukončena.

Gratuluji rychlíkům, ostatním přeji úspěšné zvládnutí celé akce
    a všem vespolek pohodový víkendík .

17. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dobré ránko,
    upload_2024-9-7_8-41-18.png
    díky včerejšímu cestování hotovo až dnes. Gratuluju všem co jsou přede mnou a držím palce těm co mi dýchají na záda i z velké dálky :)
    Pevně věřím, že to zvládnete

18. sarka17

sarka17 Pisálek fóra

Akce hotová,všem přeji krásný a pohodový víkend.:D:D:D

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] krásný víkend všem :) sobota mě opět nezklamala, akcička rychle hotová, ale jsem si to špatně spočítala a něco navíc přepěstovala :p tančící dráček je fakt rozkošný :D

20. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Ahoj všem co se účastní této hry , mám konečně od večera řádek ,ale přepěstovala jsem a ještě jsem zbytečně nasela a tak udělám něco navíc ?! Krásný víkend ,už zas tady v PARDUBICÍCH je 32 C . :cry:xD8)