Hrůzostrašná noc geeků (26.10. - 1.11.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Já to ani raději počítat nebudu a snad se k tomu stonku taky dohrabu ;)

P.S. Ještě se někdo zeptejte k čemu budou dobré tyto mince a máme to kompletní :wuerg:xD

2. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ja som zacala v robote :oops: a teraz som dorazila domov a skusila som 1 hru a islo mi to ako po masle ;)tak som zvedava ako mi to pojde dalej ....

3. vrbovka

vrbovka Aktivní autor

Taky nemám s mini hrou problém..... tak snad to půjde

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sovicka64,
    doporučuji dnes odehrát i po druhé. ať se Ti zítra připíšou další dva pokusy. Jinak by ti jeden pokus propadl

Ahoj kutilka70,
    momentálně nemáme informace co bude v připravovaném obchodě k těmto typům akcí. To vše bude uvedeno ve FAQ až takovýto typ akce bude následovat. Zatím budeš mince schované na svém herním účtu.

5. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Prave som ho odohrala,tentokrat som musela aj prehodit nieco no dala som to v limite :music: Pri prvej hre som si nevybrala odmenu ale u druhej uz som si vybrala dynu a spustila automaty :)

Naposledy upraveno: 26/10/23
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Myslím si že se tady dělá velbloud z komára. Prostě je potřeba napěstovat komodity na krmivo a pěstovat a pěstovat, to stejné děláte na farmě ve velkém a tady je s tím problém nakrmit 3 chlívky a pěstovat stromy s plodinou. Minihra vám pomůže získat bonusy, obdobné bonusy používáte na farmě neustále.
    Jinak akci samozřejmě plním, snad to zvládnu celé, uvidíme ;)

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak jsem začala pozdě až s příchodem domů, protože šévka se u mě v práci uvelebila s počítačem, ale donesla horkou čokoládu xD tak na farmičku nešlo jít. V první hře jsem zmatkovala a druhá už byla lepší, no snad to dál půjde :p

8. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Kytka2001 děkuji tu už mám aktivovanu,myslel sem že je něco nového

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  9. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Pitrísku díky za obě reakce.

10. milteska

milteska Expert fóra

tak hurá,už jsem to pochopila. První hra na zkoušku a druhá už v pohodě. Urychlovače aktivuji ráno,dnes už to nemá cenu..............to pude :D

11. pezt

Ještě malá rada k minihře.

Prostě začněte doplňovat do regálu kde je nejméně poliček, a pokud se vám nedaří najít správný díl, tak prostě přehazovat jednotlivé díly dokud knihy nezezelenají.

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak pěstuji,a i minihra mi celkem šla,ale kam ty bonusy....to jsem nějak nepochopila.Ale netrápí mě to.Co ušmrdlám to bude.

bačkora85, evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Až někdo vykoumá optimální dodávky,hoďte to sem.Nechce se m i to počítat,bo se to bude muset kombinovat všecko dohomady,když potřebný věci maj tak dementní protihodnoty!o_O
    Zřejmně to nechám až na pondělí.

14. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

no neví, taky se mi zdá že moje hra nemá řešení pro první poličku

Pitrýsek47 - děkuji za tip, to mi nějak uniklo při sledování videa v popisu akce, že bílá kniha i posunuje :)

bačkora85 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Technická:
    Když nechci kupovat Vstupenky v koších, za jakou dobu se objeví příští Hra zdarma?
    Ptám se proto, jestli jsem schopná to nějak ukočírovat... ve FAQ jsem asi tuto informaci přehlédla. Anebo tam není. V tuto chvíli vím, kdy budu mít příští hru zdarma já. Ale nevšimla jsem si, jaký čas tam byl, když jsem odehrála ty 2 hry do začátku, co jsme dostali.

EDIT:
    Aha, tak to máme připsání všichni stejně. To mě nenapadlo. Myslela jsem, že to je individální, podle toho, kdy jste hráli naposledy...
    Děkuju, Dob!

bačkora85 tohle ocenil(a).
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tonda: Tak si ji proházej bílým pidižvíkem.

No vida, časomíra klame tělem;)

bačkora85 tohle ocenil(a).
  17. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nové hry zdarma by měly být připsány o půlnoci. Ačkoliv odpočet tvrdí, že to bude ve 2 ráno.

upload_2023-10-26_19-52-41.png

sovicka64, bačkora85 a k.vitek tohle ocenili.
  18. eksot19

eksot19 Rádoby autor

Chtěla jsem dodat, pix srdce mi to vzalo, ale když chci doplnit do 5000, přefrknu to o 22 bodů, tak se nic nepřičte.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechci nic říkat,ale teď sem jen tak cvičně mrknul na zkušební farmu:
    a rozhodně jsem tuhle knihovnu neposkládal do 90 vteřin.:wuerg:
    Se ztoho nepo,když to nepůjde,tak se nato vyfláknu,nervovat se nebudu!8)

20. pezt

Chce to být trochu rychlý a měnit kombinace

minihra.gif

minihra1.gif

minihra2.gif

Tady malé ukázky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.