Hrůzostrašná noc geeků (26.10. - 1.11.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja som asi ina alebo co xD Mne sa tato akcia paci a nezda sa mi dako narocna,staci pred tym ako idem zbierat urodu rozmyslit na co kliknem a samo aj u minihry. 1 som sice zvladla v case ale nevybrala som si odmenu,no uz si na to davam pozor. Stromy su tentokrat bez urychlovacov ale staje idu stale v kratkom procese,zajtra pojdu aj stromy lebo bude novy den ;) Niekedy nepotrebujem ani polovicku casu na minihru a obcas uz to vidim ze to v case nestihnem ale nakoniec to dobre dopadne :music: zatial som zvladla vsetky odmeny 2x,len u bosorky mi 1 hra nevysla. Na to ze som stara sova tak mi toto ide dobre ;):pxD Hra mi ide tiez len obcas sa toci kvetinka ale to sa stane hlavne ked som moc rychlaxD alebo aj wifina zastreckuje no a mozno aj daka potvora uraduje na farme.
    Pekny vikend Vam prajem a nech sa Vam dari tu aj v reali :)

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem se teda zasmál.Jaká strategie?!? Klikneš blbě a seš ... Opravdu postrádám dementní hlášky,zda chci použít booster na tohle či ono!o_O
    Optimální dodávky
    První stupeň: 4/12/1
    Druhej stupeň: 16/48/4.
    Třetí stupeň: 2/24/4
    Čtvrtý stupeň: 9/36/4
    Pátý stupeň: 46/28/4
    Šestý stupeň: 29/4/5
    Sedmý stupeň: 6/36/5
    průběžně doplním....

Naposledy upraveno: 30/10/23
  3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

To že někdo špatně klikne, také nepovažuji za strategii ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

4. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Zdravím.Světe div se,konečně včera jsem měla klid a tak jsem se pustila do čtení.Pochopila jsem to s malinkým zpožděním,ale nicméně,já furt pěstovala a sklízela,takže si myslím,že zas až tak pozadu nejsem.No co už fčíl.Pokud nedojdu ke stonku,určitě to rozdýchám.Ráno jsem si dala na plochu Pod pixelovým stromem dekorku.Hezkou hru všem.:);)

5. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Pokud by ti to pomohlo nebo někomu jinému... začínám vždycky u sloupce, který má jen jedno okýnko pro dodávání a vyberu do něj ten vzor, který do něj přesně zapadne a dál už je to o kombinaci různých variant, které různě přehazuji až do sebe zapadnou a vždy jsem to v pohodě zvládla v limitu ;)

6. kaolín11

Dave Lister
    Už mi přešlo.Sice jsem to zkonil,ale na celkovej výsledek to nebude mít vliv.2 Sklizně denně mít budu!

7. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Jelikož mi plody žere automat, tak jsem nakonec vyšpekulovala třetí variantu dodávky č.4 ;)
    Téměř optimální 88/3/4 (19001):p
    Dodáno. Úkol 4 tedy hotov :)

kaolín11 .......vliv to mít nebude, a co na funkci rostlináře xD
    dinoalesi .....dělám to taky tak, pak už se výběr kombinací zmenší a zatím stíhám v čase :music:

8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] tak stonka uz je , a zase som doplatila nato , ze necitam poriadne navod ,
    dekorky [​IMG] a [​IMG] treba pozbierat 3x a az potom pojdu do stonky .
    tak ako som chcela cim skor odohrat minihry , (samozrejme , bez precitania ofi , ved obrazky tam su ) nakupila som kose a samozrejme ,ze som si nevsimla , ze kupujem krmivo a nie vstupenky . zbytocne som minala real korunky , ale nevadi ;) ,snad sa poucim a zacnem citat poriadne ofi xD
    drzim vam palceky priatelia
    dakujem za bozsku trpezlivost modikom , potrapila som ich , ale pomohli mi ;)

9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nicméně jsem to předal dále, tak uvidíme jestli bude v budoucnu doplněno. Ale myslím si, že bude i dost hráčů kteří zvolí špatně bonus, tak ho pak následně i odpálí.

Ať vás síla provází na všech cestách.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

4, úkoly, také mám stejnou strategii v dodávání, ale stihl jsem jen jednou. Asi se málo mrskám nebo čas běží rychle xD.
    Automat má dlouhou dobu výroby bez urychlení, až moc, ale srdce zase vysokou protihodnotu, to by pak za kratší dobu bylo dodáno brzy a to není účel.

Edit: protože mám pořád málo srdcí, zkusil jsem navolit jinou kombinaci u 4úkolu: 3 srdce, 3 plody a 234 dýně. Výsledek19005.
    Dýně se dá sklidit častěji, jen je třeba myslet na mletí krmení, mít v zásobě 3 ks umletého nebo je před dodáním umlít.
    Edit: kaolín: jojo, máš pravdu, ale dnes chlévy 2x nesklidím (nemám booster), tak musím podle zásob a myslím, že dál to už u mě půjde podle času, náhody při minihře, ale na stonek by to vyjít mělo.

Naposledy upraveno: 28/10/23
  11. kaolín11

Si myslím,že je úplně jedno co tam namrskáš.Hlavně abys 2x denně sklidil chlévy a stromy!

12. alenal

alenal Stálice fóra

Prosím kdy mám aktivovat bonus, jestli před sklizni stromů a před dáním krmení, nějak z toho nejsem moudrá? Díky za odpověď

ptakoun tohle ocenil(a).
  13. Pitrýsek47

alenal: Zdravím, jasně, před, několikrát psáno zde i ve FAQ

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A dokonce tučně a červeně :sleepy:

15. zkroftova

zkroftova Rádoby autor

Při první hře "minihra kupa komiksů" se mi zasekl časovač na 0 a nemění se to....co s tím prosím?

16. Pitrýsek47

Jak zasekl? Asi došel limit. Nebo se nerozběhl?
    Musíš správně poskládat knihy, pak tě to pustí dál.

17. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Splněn úkol č. 5 ;)
    Dodala jsem 113/0/4 (19000)

18. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tento typ akcí mám rád a měl jsem je rád i předtím než jsem se stal moderátorem. Co mně ale neskutečně mrzí, že hráči neumí/nechtějí číst. Je smutné, že je tu tolika otázek na věci, které jsou popsané ve FAQ. Například pro tuto akci ZDE.

Příprava FAQ zabere moderátorům poměrně hodně času. Je však velmi smutné, že není dostatečně čteno. Bohužel to vypadá tak, že než aby si tazatel během 3-5 minut přečetl FAQ tak raději věnuje čas sepsání dotazu a dlouze čekání na odpověď, která je stejně obsažena ve FAQ.

Lidé máme Vás rádi, čtěte FAQ

19. zkroftova

zkroftova Rádoby autor

Zbývající čas pro získání bonusové odměny: je stále na 0 , ať skládám knihy jak skládám , tak se čas nemění

maribeja tohle ocenil(a).
  20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj zkroftova,
    v tom případě jsi nestihla v limitu, nemáš složeno a bonusový dárek až to složíš správně nedostaneš

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.