Hrůzostrašná noc geeků (26.10. - 1.11.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Prosím o pomoc. Splnila jsem 3. úkol a získala pixelový strom, ale nemohu jej nají. Poraďte mi, kde ho mohu najít a kam ho mohu umístit. Fíky.

karbar tohle ocenil(a).
  2. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

.mamaz.
    Je to dekorka, takže mezi dekorkama, umístíš na farma/Bahama/nebe
    ;)

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jedná se dekoraci. Podrobnosti najdeš ve FAQ k této akci ZDE

4. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

• Nevkládej více příspěvků bezprostředně za sebou (multipost). Pokud potřebuješ ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    A já myslela,že ta s tím ksichtíkem je nějakej knihožrout ,mě už z toho čím víc zde študuji mrská :)

A to mám kvůli tomu vstávat a odehrát doplnění knih i když druhý den půjdu do práce nebo to na mě počká?Už mi to hlava nebere...ach jo

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 27/10/23
    k.vitek a babička-květa tohle ocenili.
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ilonkam6565: Nemusíš. Do půlnoci druhého dne na tebe 2hry počkají.

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,aj by som plnil,keby znovu nebol problém.Už tretí deň po sebe.Večer nepozberám plochy,lebo sa na tam nedostanem a viem,čo znamená čistiť a reštartovať.Pripojenie mám ok a som pripojený sám.Takto to nepôjde,asi na to kašlem.Ráno to beží a večer - katastrofa!

k.vitek a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ilonkam6565 - zdravím, prosím na fóru je zakázáno psát více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud potřebuješ ještě něco do již napsaného příspěvku dopsat, máš možnost příspěvek editovat - klikneš u něho na možnost "Upravit". Tvůj příspěvek se otevře a ty do něho můžeš dopsat, co potřebuješ.

upravit.png

A jak píše Pitrýsek47 - není nutné čumákovat do půlnoci u hry kvůli vstupenkám - ony na tebe počkají, až přijdeš z práce. Máš na jejich použití celý den ;)
    Hezký večer

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Peto121

To značí, že se s tvým připojením večer něco děje, a chyba nebude tedy na straně BP.
    Zkusil bych se zeptat u svého poskytovatele

-Jara05- a Skali tohle ocenili.
  9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak schválne,malá ukážka,:

Toto je divoká lúka,áno - divoká lúka!Pozadie z baha,kombajn z baha a ostatné divoká lúka.

a ak sa náhodou dostanem na plochu,tak toto je realita

a akčná plocha

Naposledy upraveno: 27/10/23
    radyn.m, -Jara05- a babička-květa tohle ocenili.
  10. pezt

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt tak takto:

12. pezt

Peto121

4 odeslané packety je málo, nechej to běžet alespoň 3 minuty.

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt to skončilo samo a ostalo stáť.OK.

Znova a znova to po 4 skončilo samo.

V pohode,ráno pozberám.Vďaka za pomoc.

radyn.m tohle ocenil(a).
  14. pezt

Peto121

Asi to neděláš podle vzoru. Do toho příkazu je potřeba zadat ping farmerama.sk -t popřípadě toto ping farmerama.sk -l 1400 -t -f
    Potom to poběží jak dlouho budeš chtít. Zastavíš Ctrl + C.

radyn.m, -Jara05- a DANKA722 tohle ocenili.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Příště až bude takováhle akce,kde není moc prostoru na chyby,ani ji nezačnu.Teď se ji pokusím dojet po řádek jen ze setrvačnosti!:p
    Bohužel sem se nevědomky uklikl a použil booster na zvěř,místo na stromy a když sem to chtěl napravit vstupenkou,tak sem omylem odehrál hru na zisk plodů.:cry:
    Hlavně že,jinak u všeho na farmě vyskakují dementní dotazy,jestli chci opravdu zakoupit semínka....atd:wuerg:

16. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Dobré ráno, jestli v této akci získám stonek, bude to malý zázrak. Minihra je v pohodě. Neustále zapomínám na boostery. Takže "Zvěř" mi "zraje" 17 hodin a stromy 10 a sklízím též bez dopingu. Za mě zbytečně složité. Je fakt, že se do soustředění asi promítají starosti z života reálného... :sleepy:
    kaolín11 díky za tipy na dodávky. ;)

17. Astrala

Astrala Pisálek fóra

Tak by mě zajímalo, kdo tuhle hru vymýšlí. Je to člověk nebo AI? Protože kvůli jedné několikadenní akci navymýšlet takové překomplikovanosti, to už chce teda vrtuli u mozku. Má to vůbec cenu kvůli pár dnům? A pak má farma fungovat dobře, když je tak spletitá. Sice mají někoho (nebo možná umělé cosi), co jim navymýšlí jakkoukoli spletitost, ale IT podporu mají neadekvátní k tomu. Takto překomplikovaná hra musí mít asi jiné IT zázemí, protože je asi hodně na tohle náročná.
    Nemuseli by se potom autoři schovávat za nějaké hackerské útoky, aby ospravedlnili pravidelnou nefunkčnost hry.
    A taky za chvíli tuhle hru bude moct hrát pouze ten, kdo má supertryskovou až raketovou rychlost připojení

Naposledy upraveno: 28/10/23
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký hrůzostrašný víkend :) taky věřím, že to do stonku dám a potom se uvidí. Zapomínala jsem si kliknout odměnu na co chci, ale dnes se konečně zadařilo si na to dávat pozor :D pozdě večer jsem se vzbudila a šla tedy sklidit, že nemusím vstávat do práce :p

Hra je docela fajnová jako novinka, ale zahrát si jen 2x - 3x za den je málo a s nejistým výsledkem .. bych to asi na další pokračování této hry drobet přehodnotila :p jen můj názor, protože hráči by měli být s novou hrou nadšení, ale tady se to trošku nedaří :)

Naposledy upraveno: 28/10/23
  19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Astrala, část hráčů je určitě ráda za nový typ akce. Je sice náročnější na strategii to je pravda, ale to je si myslím dobře mít rozmanité akce s různou obtížností. Pokud ti tato akce nevyhovuje, vždyť budou další, ty potom můžeš plnit dle libosti. Žádnou náročnost co se týká funkčnosti hry jsem nezaznamenal a ani není nic takového hlášeno.
    Nikdo se žádné hackerské útoky neschovává, ty jsou bohužel realitou a nestávají se jen u této hry.

Ať vás síla provází na všech cestách

20. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Pěknou sváteční sobotu všem. Já jsem asi úplný mimoň, na hru s komiksy ne a ne přijít. Když se mi zadaří, tak si myslím, že už vím jak na to, ale další zas pohroma... Jsem zvědavá, kam se doplácám :D Ať se daří líp než mě

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.