Hrůzný výlet I - III (25.10. - 29.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

kocieva
    Musíš dát jen ty nejdelší stromy.Ty kratší a ještě v XXL provedení nemaj smysl! https://i.postimg.cc/q712scTt/Bez-nazvu.png
    Jinak z kostního keře na polích 1x1 padaj průměrně 3 padátka! :cry:

dodatek
    Nyní v 17:55 hod. vypadlo ze stromů 39 ks padátek( bez tří arboret). Už to tam nechám i na zejtra.Stejně nic tak nepotřebuju pěstovat!o_O

Naposledy upraveno: 26/10/25
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak hlásím hotovo, ještě vedlejší farma, ta bude asi zítra ráno a pak jde na řadu lilek na další dny ;) překřtím akci na Hrůzný lilek, to je skoro jediné, co se sázelo a jiné plodiny docházejí, spotřebovala jsem je na mletí krmiva, když jsem měla okamžitou sklizeň

3. lacrima

lacrima Titán fóra

Teď jsem tu přišla , teď jsem to tam naházela , ... doházeno, došlapáno, hotovo .[​IMG]
    Výlet II ukončen . Padátek přehršel . Zůstala navíc celá kopa .

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

5. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mám napěstováno. Chybí mi 80 kousků padátek. Dnes ještě sklidím lilek a ráno také. Tak snad budu mít komplet hotovo.

6. 14087

14087 Hvězda fóra

Já bych je počeboval lacrima:p škoda že nejdou poslat :p

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Asi hloupej dotaz
    Chci se zeptat jestli Kousací box,co máme ve stodole od první části,nám tam zůstane i na poslední část akce ?!?:)

8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11
    Vzhedem k tomu, že po první části akce zůstalo první padátko ve stodole, není důvod, aby zmizelo po části druhé...
    I já počítám s tím, že využiji zásoby z první části.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Padátka z první části a z druhé části by měli jít použít ve třetí části.

10. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Sklizeny duchy a výsledek padátek? 94/95. A to potěší.xD:cry: Dala jsem korálovou houbu a hrůzostrašnou tykev a to by bylo aby JEDNO nevypadlo.

11. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Akce ukončena a padátka zůstala i do poslední části. Je zvláštní, že tentokráte je na tom výpliv o dost hůře i když dávám na pole stejné kvítí.
    Kousací box - já : 351 a výpliv 236
    Hrůzná kytice- 177 /77

Ten rozdíl kolem 100 ks se mi zdá docela veliký, ale snad se s tím poperu.
    Mějte se krásně a ať se odpoledne daří! :)

12. milteska

milteska Magnát fóra

tak mi chybí ještě 30kyti,dokoupit nejdou,tak snad mi napadnou. Udělala jsem chybu,že jsem nechala na ploše nějaké chlívky. Mi to padá mizerně-z té nejdelší z obou ploch mi do rána vypadlo jen 50 což je málo

13. 14087

14087 Hvězda fóra

Uf.. lilek nikdy nezklamal :p

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Schválně jsem dala na noc lilek. Vypadlo jenom 18 padátek. Chybí ještě 79 takže tento úkol bohužel nedodělám. Bourat se mi nechce.:(;)

lacrima, kytka50 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - ahoj, pro zisk dekorky Otázka chuti ti stačí dojet u čtyřky do diamantu :)

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky Skali to už mám dodělávám poslední 6.:p;)

17. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, prosím kde sa pestuje baklažán

-Jara05- tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mamanka21211 - ahoj, máš na mysli Hrozný baklažán ? Na Poli s desivými rastlinami a Hubovom lese.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak z výletu som docupital domou až ráno chýbali mi 3 pajdátka a nechcelo sa mi na ne čakať do pol noci;);).

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Chlévy mám na ploše taky, nemusím mít všechno co akce nabízí. Úkol není potřeba dokončit celý. Napřed dekorace (jedna) a potom další podle času a nálady. Padátka si nechám pro třetí část, do druhé už dodávat nebudu.
    Jen si přeji aby už byl konec strašidel a děsivky, nebaví mě pořád mlít krmivo, koupit nejde.