Historky bazénového žraloka (8.8. - 14.8.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alpenit

alpenit Pisálek fóra

dobrý den v akci historky bazénového žraloka je možné že šlo položit pole na nesklizenou úrodu ...protože to jsem udělal!!!!! ja blb!!!!! čtu dostanete 25 ks čtu... a dále ne to mi stačí pak ( musíte nejdřív sklidit takže nedostanu ) byly to 3 plochy 4*4 takže by mi muselo něco zůstat...mám 0 vodní nudle......prosím o restart hry a nevymýšlejte novinky .....
    a podpora stále nefunguje dal jsem zoom na 100 % a obrázek přes obrazovku ...takže nic

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Konali jsme oba zároveň. Mizím, nebudu ti lézt do zelí :D;).

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj alpenit,
    koupit plodiny si můžeš v bazénovém obchodě
    upload_2024-8-8_20-32-54.png

anebo si koupit koš :)

4. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

kaolín11 a -migos-
    UH mám sice 16.000 ks, ale jestli se mi to chce plácat na něco nejistého :music:
    Uvidím při další sklizni. Vždyť akce teprve začala :music:
    Zatím to pojedu samospádem ;)xD

Edit: pezt no to je mazec o_O Přeji moderátorům pevné nervy :)

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Koukám, že naše komunita je trochu jiná než zbytek světa Farmeramy. Jen náš záhumenkář dokáže odstranit plodiny ještě před sklizní o_O
    Nedělejte nám ostudu :(

6. stěby

stěby Hvězda fóra

pezt - Ne, ne, jen Chuck Norris umí sklidit dřív než zasel xD:D.

7. babi49

babi49 Pilný autor

Tak tam nemám co sklidit, plocha na akčním poli č, 1 je prázdná

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  8. Bedlivé_oko

ahoj babi49,
    tak to jsi plodiny ke sklizni vyhodila (vybourala pole) .... možnosti co dělat jsem popsal výše.

9. babi49

babi49 Pilný autor

To nevím jak se mi to podarilo, ale teď kde přijdu k hvězdičkovým mincím abych si koupila akční plodinu

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  10. Bedlivé_oko

ahoj, babi49,

mince padají na hlavní louce ze stromů .... viz FAQ, případně si můžeš koupit koš ... píše se to všechno ve FAQ , které najdeš ZDE
    upload_2024-8-8_21-5-40.png

11. babi49

babi49 Pilný autor

Děkuji moc za trpělivost, zdravím

12. rosnička007

rosnička007 Stálice fóra

Hezké odpoledne! Konečně teď už jsem se dostala na fórum a mohla zjistit,co vlastně do akce potřebuju.Logicky od začátku sázím a sklízím...Tak snad se zadaří.To přeji i všem ostatním,kdo akci plní. ;):)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, tady se teda dějou věci xD
    Já jsem se včera zasekla na vedlejší akci, neb jsem odložila papír a tužku a pak jsem nevěděla, co a kolik mám šlechtit, když nefungovalo fórum. Ale navečer se podařilo.
    Tady to snad doklikám také, o víkendu není v práci šéfová, tak se pokusím vetřít na firemní počítač a včas sklidit. Dnes se nezadařilo, zákazníků jako smetí, dokonce jsem si nestihla ani zajít pro oběd, ne tak sklízet farmu xD Snad bude víkend volnější a k tomu kompu se na pár minut dostanu.
    Jako vždycky v týdnu při ranních směnách ošidím spaní a třeba budu mít i žraločí řádek :)

14. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Tak snad fórum zase chvíli pojede. Já jsem v této fázi ;)
    Přiznám, noční sklizeň byla.
    Ale to jen proto že se v noci budím a manžela mám v nemocnici. Letos už potřetí :cry:
    Jinak všem přeji krásný nadcházející víkend :)

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jsme na tom podobně...
    upload_2024-8-9_19-52-48.png

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,já zatím takto,v noci spím a ve dne rovněž.
    PS:kupuji kytky za mince z krámku na ploše.Zbytečně jsem zasadila více.

Naposledy upraveno: 9/8/24
  17. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Akční plocha celá otevřena. Mám dodat 320 kousků plovoučky. V noci spím. Kytky nekupuju.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

-migos-
    Dneska jsem sklízel javory XL a i se včerejškem mám zatím celkem [​IMG] . Samozřejmě v tom bylo 30 JC. Arboreta jenom dvě,protože se mi to nechce rušit na slunečním vrchu.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný víkend se žralokem :) tak já stromky nedávám, protože je mi líto vytrhat dekorky na loukách a v obchodě mě nenadchlo nic, co bych musela mít. No kdyby tam byl místo TCH výběh broučka goliáše, tak mám stromky na celé farmičce xD xD
    V týdnu ráno jsem si protočila rostlinky s kaštánkem jen pro čepice, ať otevřu všechny plochy a zatím takto :p

20. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Kytky nekupuju,vypěstuju,tak za hvězdičky naivně taj sazeničky na břízu a jaké překvapení - javor cukrový a toromiro -vykopávky pokračují.

VotjaVotja, INČUČUNA1959 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.