Helgridina výprava (7.8. - 13.8.2025)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

dasa1143,tak to jsi dobrá,já ten jeden,co má jen 2 políčka po 1/2 hodině vzdala,nenechám si kvůli broukům zničit ruku,stačí mi stonek,jinak gratulka

2. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Dobré ráno farmáři...bojuji asi s polední části hry a stále se nemůžu posunout ke konci.Mám více farem,kde jsem hru ukončila ,ale tady stále bloudím...chybí mi udělat úkol,kde jsou vpravo 2 bedny a chce to safír,který mam....ale nějak se tam na splnění nemůžu dostat...no co už..tak asi nesplním.

-Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

novafarmicka - ahoj, zkus to zeleným portálem a pak doleva a nebo pěkně po červené

portáll z.png [​IMG]

-Jara05-, lacrima a davidson00 tohle ocenili.
  4. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

• Necituj příspěvek, pod který píšeš. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného (třeba mě) jen oslov. Děkuji Skali
    Skali
    Děkuji. Vyzkouším.

Tak stále bloudím.....když se podívám na mapu,tak stojím úplně někde jinde....asi to vzdám....no ale do 22.00 je ještě čas..;)

Naposledy upraveno moderátorem: 13/8/25
    -Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

novafarmicka

Nevzdávej to. Prostě v místnosti, kde jsi, zkus projít nějakými dveřmi a mrkni se následně na mapu, kde se ocitla. A potom to zkus zase.

Možná by ti pomohlo udělat si na papíře tabulku 5x6 (5 sloupců, 6 řádků) a v místnosti, kde jsi, si zeleně označit, kudy z ní můžeš vyjít, a červeně, kudy cesta nevede. A takhle projdi mapu celou (na mapě máš navíc pozici s neotevřenými truhlami), takže zkus se dostat do dané místnosti (když to nejde přímo, zkus to oklikou).

Pokud máš k dispozici opravdu dostatek klíčů, musíš být schopna se tím probojovat. Jen některé dveře otevřeš pomocí drahokamenů, který vyhraješ v některé ze stříleček.

Myslím, že se můžeš inspirovat radou od skali (viz výše).

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  6. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak po mém průšvihu hlásím hotovo, zbyly jedny vrata na otevření, ale ty už nebyly k ničemu, všechny dekorky ( 2x ) i řádek mám ;)

7. hnojivo

hnojivo Pilný autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove:. Za deset deset vyroben poslední klíč a akce dokončená. UF!!! :D

8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak jsi mě chtěl vidět jo?

Se podívej a napiš

-Jara05-, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Honzulka05: S křížkem po funuse ne? To jsi měl ukázat těm co tady nevěděli kudy kam.

10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jsem to musel trochu zrychlit a nevycházelo to ke konci akce (nebo jakoby vycházelo, ale tak)

a na to, že jsem to jel na dvou farmách a dostal jsem se takhle daleko (nebo jako vedlejška dekorace a bez stonku)

-Jara05- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.