Zpětná vazba Farmerama mobile - zpětná vazba

Diskuze na fóru 'Zpětná vazba' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/6/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj satelite
    Nejsi v tom sám - nejprve se to stalo peztovi, včera i mně...
    Kéž by nešlo o trvalý stav.

-Jara05- a satelit tohle ocenili.
  2. evinana

evinana Magnát fóra

Kytka2001 - i mě se stalo včera to stejné, bude nás víc:(

-Jara05- tohle ocenil(a).
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak když to stáhli, jsou dvě možnosti - buď nevědí, jak dál nebo to doprogramovali. Myslím si, že za a) je správně, ale doufám v béčko :)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Opět tu máme k dispozici aplikaci Farmerama Mobile,kterou si můžeme stáhnout z Obchod Play !
    Narozdíl od minulé aplikace se mi tahle "vylepšená verze" zdá ukrutně pomalá.Vše se zdlouhavě načítá stejně jako v prohlížeči!Navíc odminule si nepamatuje přihlašovací údaje!Stále nejdou koupit v krámu všechny položky,jenom některé.
    Oproti minulosti jde sázet akční plodina,hrát akce.Jdou posílat zprávy sousedům,zadávat počty třeba ve mlýně atd...Odminule neopraveno: nemožnost přejití na jinou plochu při zapnutým kombajnu! Je to celkem otravný!
    V protěžovém údolí konventor při najetí, neukazuje ukončenou výrobu! to se mi zdá také celkem nedořešené! Co se mi naopak v údolí líbí,je výroba odznaků!! Nemusí se klikat do zblbnutí na plus,stačí kliknout na šipku,nebo rovnou napsat kolik chci dodat plodů(plodin)! Tohle bych ocenil i v prohlížeči!
    Dále v údolí jde sázet ručně buď po jednom záhonu,nebo rychlosetbou!Při kliknutí třeba na strom ,ukazuje čas do konce výroby! Nemusí se to držet jako na mobilu! Ze skladu je možné se rovnou přesunout do konvektoru, při kliknutí na vyrobit!Trochu nedořešené je,že nás to tam přesune z celého skladu!Úplně by stačilo pouze ze skladu materiálu!
    Skleník:ten se snad nepovedl vůbec,zde je například pokus najít s vyhledávačem řeřichu:

Zde se nachází mezi kopřivou a šípkem!
    Takhle se mi zobrazují plodiny,když je hledám ve vyšlechtěných:
    takže skleník je zatím nepoužitelný!
    Opravdu je nutné spouštět tuhle aplikaci?!? Fakt by nestačilo uzpůsobit hraní v mobilních prohlížečích ?!?

.SilverAngel., Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  5. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

ak idete niečo napísať tak klávesnica je rozdelena na 2 polovice pričom v strede je čierna diera + chybu vidim v tom, že aplikácia automaticky priradí jazyk danému uživateľovi. ku príkladu ja som slovák a mne tam hádže automaticky slovenčinu ale ja hrám farmeramu v češtine a bolo by dobre ak by tam bola možnosť zmeny jazyka.

6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tronaldo55
    Nejsem sice odborník na mobily, ale domnívám se, že aplikace si bere informace z mobilu. Pokud hraješ Farmeramu v češtině, nicméně ostatní agendu máš ve slovenštině, obávám se, že s tím nic nenaděláš...

7. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,jde nějak udělat aby sem se pořád nepřihlašoval Farme mobil a byl přihlášek nebaví mě to pořád zapisovat a na forum to jde nebo nejde,nic jsem nenašel kudy

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tronaldo55

Nevím co máš za klávesnici, ale mě funguje normálně, to s tou černou dírou bude problém u tebe.

Screenshot_20241022-162840.jpg

Ahoj smoulinek123

Přihlašovací údaje si zatím aplikace neumí pamatovat.
    Nicméně to umí telefon ne ?

Screenshot_20241023-173705.jpg

Na fórum se zatím z aplikace dostat nejde

-Jara05- a .SilverAngel. tohle ocenili.
  9. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

použivam klasicku mobilom pridelenu. ako problem to moc nevidim lebo tu aplikaciu moc nevyuživam iba keď som na cestách po islande.

10. smoulinek123

pezt tak já mám asi telefon co si pamatovat u tehle appky neumí nic mě to nevyžaduje

11. pezt

Ahoj smoulinek123

Trošku jsem tě mystifikoval, ale je to aplikace v telefonu, používám na ukládání přihlašovacích údajů napříč všemi zařízeními Microsoft Authenticator.

12. smoulinek123

Ahoj pezt,tak toto v telefonu nemám

13. pezt