Farmářská výuka na ostrově (22.8. - 28.8.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent - njn, já holt úkoly až ráno ... jak za starých časů. Ještě že to nemusím dávat podepisovat rodičům :D

2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ve FAQ je asi chybka: "K dispozici máme čtyři čeledíny - papouška, anakondu, krokodýla a koalu" - ale zvířátka jsou tentokrát jiná.

Co se týče hry, zatím se snažím pročítat FAQ a pochopit z toho jak vše funguje. Z minulosti si tuhle hru už nepamatuju, i když podle obrázků vím, že jsem ji už před lety hrála. V jiných akcích vždy nejdřív nasbírám všechny akční i padátka a pak teprve začnu plnit. Tady, vzhledem k čekacím lhůtám, asi budu plnit průběžně, ať to pak na konci není taková pruda.

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Hotovo :)
    Chválím počet hvězdičkových mincí. Pokud se splní vše, je jich přesně na vybrání obchodu ;)

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

díky za upozornění, je opraveno.

5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tak a je napěstováno a drobně zaučeno. Pokračování zítra.
    Jen jsem nějak podcenil zásobu Manga. To budu muset dohnat, za 10 tisíc kus co je u mě na trhu se mi kupovat nechce.

upload_2024-8-22_21-47-41.png

upload_2024-8-22_21-48-3.png

upload_2024-8-22_21-48-33.png

Ať vás síla provází na všech cestách

6. Bedlivé_oko

lehce přepěstováno....

výcvik běží podle plánu

upload_2024-8-22_21-58-30.png

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak a mám hotovo...
    upload_2024-8-22_22-46-9.png

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..zvieratká vytrénované, odmeny vybraté, obchod vykúpený, ešte vysadiť pluskové dekorky a ide sa odpočívať8)

Nech sa vám darí;)

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Vám to tedy jde, klobouk dolů. Velká gratulka kdo jste dokončili, jste rychlíci šikofní. [​IMG]

Já se s tím zase budu crcat nejmíň do úterního večera. Sice mi nic neuteče, ony tam ty odměny počkají, ale pořád musím počítat jestli to stihnu, kolik ještě sklizní, pak nějaký nepředvídaný program, mám už aktivovat zálohu nebo to přece dám?... Do konce nemám nikdy jistotu že dojdu až do cíle. Ale věřím vždy. Jen si pak zhluboka odfouknu a otřu zpocené čelo. Snad to tak bude i tentokrát.

10. Bedlivé_oko

Výcvik nezdárné chásky čeledínů úspěšně dokončen dle plánu

upload_2024-8-23_7-5-27.png

celá tlupa je připravena na plnění dalších úkolů :)

11. *kikinka*

*kikinka* Pisálek fóra

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Já začala až po půl noci :( po návratu z práce, tak že start ve 14h jsem prokoučovala, a rozpěstuju na hlavní až teď jen co doroste or. jiřina.. pár výcviků jsem doplnila za SK, ale mám ho málo, tak musím šetřit. Jinak se chci omluvit sousedům a farmářkám, že jsem nestihla včera poslat dárek konev. Ať se všem výcvik daří a hotovsonům gratulka ;)

13. evinana

evinana Magnát fóra

kutilka70 - mám splněno vše, ale mince na celý obchod teda nemám. Koupila jsem řádek a dekorky, a v sekci různé mě chybí 6 mincí aby bylo vybráno vše. Vem to čert, jen mě zaráží že píšeš že je to přesně na vybrání obchodu, u mě teda ne-e. Co ostatní hráči? Jak vám to vyšlo?

Edit: Farmářka_X aha, tak to mě nenapadlo. Přepěstováno je, tak zkusím jestli to ještě půjde doplnit. Díky za info

Naposledy upraveno: 23/8/24
  14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evinana - pro získání všech odměn je potřeba "zabarvit" všechny puntíky i ty nepovinné (horní řada)

upload_2024-8-23_14-14-42.png

Přeji hezký den

15. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj .... a je to a ani to nebolelo ;). Všem, kdo máte hotovo, gratuluji a těm, co ještě pilně vyučují, přeji, ať se jim daří :).
    Hezký nadcházející víkend všem ;)

16. babina51

babina51 Veterán fóra

Hotovo.Tentokrát docela málo sázení zapojila jsem dva Jacky,konve padaly(na divoké to jistil vytuněný laskavec).Ráno dám na plochu pluskové dekorky,SK zbylo 15000,-.Na BAHA dozrává mango.Všechno za žetony vybráno.A hurá na další akci.

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak na to že je pátek, mám hotovo, vytočila jsem si na KŠ 2x 100%. To je zatím můj rekord v rychlosti. Mám i dostatek SH. Obrstromy makají. Párty lístky také spíš přibývají. Tak všem co ještě makají, přeji úspěšné dokončení a rychlíkům gratuluji.

18. benjik95

benjik95 Pisálek fóra

mam také hotovo ale mam problem nemužu zaktvovat stonek ukazuje mi to že ikonky nemam na skladě podotykam koupené je všechno hra je ukončena a prostě to nefunguje prosím poradte předem velké díky

19. Bedlivé_oko

ahoj benjik95,
    dekorky jsou (+) musis je dát na plochu a "vypotřebovat" - budeš mít z nich další odměny :)

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Jacky jsem vybrala při minulé akci ,KŠ se mnou nespolupracovalo , doslova mě úplně ignorovalo ,
    ale i tak jsem se právě před chvilkou dobelhala do cíle. :music:
    Farmářská výuka ukončena , Beach Shop vybrán , obláčky na stonku načechrány a připraveny přijmout
    dekorky¨, které si (prozatím) lebedí na ploše ;)

Gratuluji všem rychlíkům a ostatním držím palečky
    ke zdárnému dokončení celé akce.