Dotazy k sekci Zlepšovací návrhy

Diskuze na fóru 'Zlepšovací návrhy' zahájená uživatelem pajda361, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. barborka27

barborka27 Pisálek fóra

dobrý den je sice hezké že se přidávají další prostory pro ziskové předměty , ale bylo by fajn kdyby se přidaly sady jak na k hlavní louce tak na bahamaramu děkuji

2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. I3ajk0

I3ajk0 Pisálek fóra

Dobrý den,
    procházel jsem zamítnuté i přeposlané zlepšovací návrhy. Nenašel jsem správně, že nikdo neřešil ruční klikání krajních políček?
    Edit: všiml jsem si, že jsem dyslektik, poznámka pro první políčko má být "OK - kurzor myši je na stejné pozici"

Jedná se o všechny herní plochy (JEN spodní okraj, pravý okraj a 1 políčkoB uprostřed nahoře) BAHA, prales, vodopády, hlavní louka, divoká louka, mýtina, park, herní plochy během děsivé noci atd. ...

políčkoB - ano vím, lze nastavit bublinu (INFO BOX), že se může zobrazovat u kurzoru myši a není problém, ale proč? Překáží jen u toho jednoho pole (na všech plochách). Přeci každý si může nastavit, co mu víc vyhovuje.

Naposledy upraveno: 11/12/24
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj I3ajk0

Sice animaci nevidím, ale asi si dokáži představit o co ti jde, nicméně nějak nerozumím co má tvůj poznatek - dotaz společného z touto sekcí ? když nepodáváš návrh, nebo se na něco ohledně návrhu neptáš ?

5. I3ajk0

I3ajk0 Pisálek fóra

Ahoj pezt,
    ptám se, zda takový návrh můžu založit jako Zlepšovací návrh? Jinými slovy, abych nezakládal zbytečně vlákno, kdyby to už bylo řešeno ... jakkoliv.

Edit: Jelikož nevidíš GIF, zkusil jsem "přepsat" do PNG a přikládám obrázky.

Naposledy upraveno: 12/12/24
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj I3ajk0

Nějak jsem na tebe zapomněl, omlouvám se.
    Tohle to nemá nic společného se zlepšovacím návrhem, pravý a spodní okraj, se bohužel takhle asi bude sklízet, to je vlastnost hry.
    Inkriminované políčko kde dochází k překrytí bylo zmiňováno mnohokrát, zkusím znovu zjistit jestli jsou s tím schopni něco v dohledné době udělat.

.SilverAngel. tohle ocenil(a).