Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,tak už dodávám ale potřebuji radu,našel jsem 2 krtky ale čas je 13hod,krtek má 8 hod a je potřeby myslím 40 kusu,,ropuchy pěstuji mám 4 kusy, úkol hotoví jen v úkole musím ještě dodat 45 kusu to napadá do uterý a dodělám komplet ukol,je dobrý když nemáte věc mužete pokračovat v dodání dál a pak až to bude napeštováno dodat,skládání me docela jde aj bez obrázku jen ty časové ukoly su promě těžší,co pa pěstování plodin brnkačka ale ta zvěř.

Helena1313, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Akvanautika splněná a ztracený klobouk to neodemklo hledám chybu u sebe ale není někde jinde?

Helena1313 tohle ocenil(a).
  3. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123
    100% ze sklizně do diamantu
    100% z chlévů do zlata
    ideálně nějaký ten Pěstitel (+) (třeba 2)
    SK, Valentýnský květináč ( 10%),
    13*0,4*0,8*0,9=3:45
    A to máme ještě sem tam nějaký stonek...
    1+1+1+2=5
    0. nakrmení 2 chlévů s krtky běžným krmivem
    1. sklizeň: 10ks (těsně před touto sklizní aktivovat časový úkol a teprve poté aktivovat valentýnský květináč a použít SK)
    2. sklizeň: 10ks 3:45
    3. sklizeň: 10ks 7:30
    4. sklizeň: 10ks 11:25
    Celkem sklidíš v limitu 40 krtků a spotřebuješ přitom jen 6 SK.

Doplňující dotaz: Nemáš náhodou někde oranžovou stáj? Případně můžeš za 50 florenů koupit další Příbytek pro krtka.

4. 14087

14087 Hvězda fóra

pompo68 mě taky ne, asi musíš až po tanec s nebezpečím doplnit.

Helena1313 a lacrima tohle ocenili.
  5. pompo68

pompo68 Znalec fóra

14087 Takže nás matou aby jsme byly stále ve střehu. Díky a radu.

6. smoulinek123

Ahoj Kytka2001,,tak určitě nebudu kupovat za floreny stáje ale zítra teda zkusím podle postupu co jsi mě udělala a uvidíme jestli to klapne 100 % do diamant a zlato to dám,květináč mám, pěstitele nemám tak to bude 8 kusu no uvidím ale i tak moc děkuji pak se písnu jestli to klaplo.

7. maty741974

maty741974 Zelenáč fóra

Dobrý večer,
    mám prosbu, doposud mi akce šla normálně, ale dnes mi nejde návrat do akvanautiky, chyba kletby, tanec s nebezpečím, ztracený klobouk, když dám hrát, tak se mi tam objeví deliver a nikam dál mne to nepustí. Prosím o opravu, abych akci mohla splnit. Děkuji Vám za radu Maty 741974

8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123
    Ještě ti mohu doporučit nahlédnutí do Nebe ke stonku. Zde je soupis zajímavých řad, které by ti mohly pomoci...
    Velikonoce 2012 (5%)
    Chůva (5%)
    "Karnevalová královna" I (10%)
    "Májový herní den" (3%)
    "Podzimní festival" II-2 (+1 ze sklizně chlévů)
    "Hlavonožčí jesle" (+1 ze sklizně chlévů)
    Trezor zlaté řady na magickém stonku II (+1 ze sklizně chlévů)
    Řada na magickém stonku XI "Velká honička" (+1 ze sklizně chlévů)
    "Zaječí bonanza" (+1 ze sklizně chlévů)
    "Lamí bazar" (zvýšená účinnost SK 5%)
    "10. výročí" (zvýšená účinnost SK 5%)
    "Sváteční mariachi" (zvýšená účinnost SK 10%)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

maty741974 - zkus se odhlásit a znovu nalogovat, jestli to už bude OK. Pokud by se problém znovu objevil, napiš na herní podporu a požádej je o pomoc.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Hezký večer

Helena1313, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  10. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahoj všem, nečetla jsem celé vlákno, mám vše splněno i podle popisu akce , jen mě zarazilo u Průzkumníci dvorků je asi nějaký šotek, stále mi to nabízí hrát a odfajfknutý první hnědý slot 3/3 mám

Helena1313 a kutilka70 tohle ocenili.
  11. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Mkuře,

je to chybka, máme to tak všetci, kuk sem.

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Tož tak nějak [​IMG] .... motala jsem se tam jak nudle v bandě .
    Ztratila jsem se minule v katakombách, ztratila jsem se tentokrát i v Dobývání ztraceného puzzle .[​IMG]
    Občas jsem na to čuměla jak tele na nová vrata , ale protože jsem ve znamení [​IMG] tak jsem
    se nevzdala ... a je to . Mám komplet hotovo. [​IMG]

Rychlíkům gratuluji , ostatním, kdo ještě skládáte držím palečky
    a všem vespolek přeji dobré ráno a krásný celý den .

13. smoulinek123

Tak nevím kde vzít tech 10 krtku na jednu sklizen.

[​IMG][​IMG]

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

smolulinek123
    Za celou dobu farmaření nemáš ani jednoho pěstitele,řádky,nebo nějakou jinou dekoraci ? Osobně jich mám na ploše 25 ks!

15. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

veď písal, že ma postriekovače tak pri najhoršom môže využiť jedno použitie...absolutne nič sa nestane.

16. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

smoulinek123: a kolo štěstí nevydalo bonus?
    Do diamantu bych dala 200 nebo 300 %, jestli máš

No a ještě mě napadlo- v družstvu byl úkol pro začínající farmáře Život na farmě (pondělí na farmě, úterý na farmě, atd) ve kterém byly v odměnách za vlněné mince bonusy na sklizeň. To jsi splnil a mince už využil?

Helena1313, lacrima a kocieva tohle ocenili.
  17. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

Ahoj, poradi mi prosim nekdo? Vsechny ukoly mam splnene, vsude mi to pise "dobrodruzstvi dokonceno!",
    pouze u "pruzkumnici dvorku" mi to pise "hrat". Fajfku mam u prvni hnede dlazdice a u stribrne a cervene fajfku nemam.
    Kdyz kliknu ze chci hrat, tak se mi objevi 3 ukoly na cas - levandule, koza a kralik a tyhle mam vsechny dokoncene.
    Poradite mi, prosim, kde mam chybu? Dekuji :)

18. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

zuzana.73, už se to tady několikrát řešilo - podívej se např. na předcházející stránku diskuze, hned budeš v obraze.

19. hroudov

hroudov Baron fóra

ahoj, mám velký nedostatek arch. náčiní, chtěla bych poprosit svoje sousedy a i ty , kteří mi posílají výběhy a stromy ( mám jich opravdu hodně ) jestli by mi raději neposílali arch. nářadí, děkuji :);)

20. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

Takze mam teda asi hotovo jestli to dobre chapu? Tam, kde je vic skladacek, mam vsechny splnene - odfajfkovane (8,9,10,17,18,19,21,22,23). Diky moc.

Helena1313 a -Jara05- tohle ocenili.