Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. petinka

petinka Pisálek fóra

Ahoj, chci poprosit o radu, už 2 dny mi nejde část ztracený klobouk, dodala jsem cca do bodu 3, předchozí úkoly mám všechny splněny - a když tuto část rozkliknu, zobrazuje se mi něco v němčině...předem děkuji za odpověď a radu :)

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

petinka - ahoj, zkus se odhlásit a znovu nalogovat, jestli to už bude OK. Pokud by se problém znovu objevil, napiš na herní podporu a požádej je o pomoc.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Hezký den

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,hotovo,,skladačka v pohodě ale nejvíce dalo zabrat ty krtince ale udělal tak že akce koplet hotová,,děkuji za rady a pomoc

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Bohužel archeologické nářadí nekoupím :cry:takže nedodělám chybí ještě 70 a něco
    Gratuluji všem kdo se s tím poprali líp než já.;):)

5. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

dasa1143 - neházej flintu do žita - je určitě dost spoluhráčů, kteří Ti chybějící archeologické nářadí pošlou, času je ještě stále dost.
    Držím palce!

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143,

do konca akcie je ešte 54 hodín, archeologické náradie vypadáva na 3 plochách, myslím, že je zavčasu to vzdávať.

7. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

70ks v pohode dáš z jednej sklizne láskavca bez JCčiek.

8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak laskavec a stromy - hotovo, klacky popadaly, takže teď už jen ten čas. úkoly a asi ještě něco poskládám, ale na řádek to nevidím, ale to mě až tolik netrápí, protože primárně mám dekoraci (tu 1x1) a to stačí

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem to také doklikala. Už odpoledne, když jsem vstala z mrtvých po třetí noční, jsem se radovala, že mám hotovo. Houbeles xD Jak jsem to plnila na přeskáčku (časovky od pátku do pondělního rána), zjistila jsem, že musím poskládat ještě dvoje puclíky ve Zlatém království. Takže dopěstovat akční plevel, se šafránem posbírat pajdátka. Ale mám to. Za mne nejblbější akce v poslední době, ale jen proto, že jsem na ni neměla čas...

Naposledy upraveno: 29/9/25
  10. milteska

milteska Magnát fóra

taky jsem se zaradovala předčasně,do stonku mi chybí dekorace a až ted´tady čtu,že těch puzzlí se skládá víc. Zmátlo mě,že mám všechno odfajknuté.........zítra je taky den

11. želva.

želva. Zelenáč fóra

Zdravím, průzkumníci dvorku mi pořad ukazuji hra, ale je tam jen šalvěj, koza, králík, má to tak být? Děkuji.

INČUČUNA1959 a olčaML tohle ocenili.
  12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

želva. - ano má to tak být. Máme to tak všichni.

Přeji hezký den

lacrima, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

co je co se děje? no ono je to celkem jedno když už většina má hotovo

lacrima, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

petaM2001 - zatím víme jen to, že byly odstaveny některé servery. Až budeme vědět více dáme vědět.

Přeji hezký den

15. hroudov

hroudov Baron fóra

ahojky, celé odpoledne jsem se nedostala na farmu, takže všechny bonusy fuč a chybí i sklizně :cry:

Naposledy upraveno: 30/9/25
  16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jde to ale dře to vykopává mě to

17. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahojda -Scharulka-,
    to je správně, máš splněno. je tam jen jeden úkol (vývojáři jich tam víc nedali). Už jsme tu o tom psali výše

18. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Děkuji, netušila jsem, že se o tom psalo...upřímně, moc času nemám....plním za letu..hezký večer všem.

19. Spozy

Spozy Pisálek fóra

Nemůžu se celé odpoledne dostat do hry, jste na tom taky tak?

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Spozy: Taky tak :p viz ofi prohlášení-technické.