Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. alonuška

alonuška Pisálek fóra

Ahojte. Potrebujem poradiť. Nemôžem dokončiť Hadí chrám 21/22/23. Všetko mám hotové. Miestnosť 13 neriešim, podľa fóra sa zobrazuje chybne. Oba stonky v nebi aktivované. V miestnosti Hadí chrám mám splnený len 1. stupeň a ďalej ma to nepustí. Stlačím Hraj a nemôžem dodať krištáľové lebky aj keď ich mám 55, je tam zámka. Bodov mám 440/470. Babrem sa s tým už druhý deň.

lacrima a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

alonuška
    Projdi opět velice pečlivě všechny etapy. Mně například byl záhadou stav 415/470, než jsem si všiml místnosti s puzzle úplně vlevo nahoře (je rovněž víceúrovňová).
    I moderátor se může přehlédnout...;)

Nicméně abys mohla otevřít místnost Hadí chrám (vlevo dole), musíš mít zcela dokončenu místnost Stratený klobúk (místnost hned vpravo od Hadího chrámu).

Doplnění: Ještě mě napadlo (nemohu to zreplikovat, protože to mám již hotové), není u toho puzzle potřeba stisknout nejprve šipku vpravo, aby ses dostala k dalšímu puzzle?

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Určitě doporučuju počkat na akci Rychlé výrobny. Tím že mají všechny stejný čas dozrání, je to komfort, žádné hlídaní rozdílných časů. Navíc se stihne vícero sklizní v rámci aktivovaných bonusů i u jinak dlouhých výroben. Vždy aktivuju co se dá na zvýšení výnosu, takže to z každé sklizně skáče jedna radost. Přibývá mi to až tak, že můj původní cíl byl minimálně 500 produktů od každého, pak 1 000, a teď už 2 000. A to na krmení nepoužívám SK, jen obyč krmivo, vodu, kytici a když je k dispozici nějaký řádek. Na rychlé výrobny já nedám dopustit. :inlove:

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Opět to stojí na klaccích, ale vyřešeno - Laskavec na hlavní i na divošce, tak snad něco vypadne (potřebuji kolem 320)
    Tak doufám, že se to nějak vyřeší ať mám alespoň ten první řádek (jestli ne, upgrade na deko bude stačit)

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

konečne hotové :D 3 časové úkoly všetky naraz spravene. až som sa tak lepšie cítil keď som klikol na arboertum a 68 krtkov naraz len z jedného :p

6. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

ja mám hotovo všetko a do stonku mi píše že nemám dekorku strašenie hadom v inventári-nechápem,všetko ukončené

7. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

liliana: to je divné,v akci je ji možné získat třikrát.
    Když máš všechno splněné, tak jsi ji(je) asi dala někam na plochu, protože dává hodně bodů.

lacrima a 14087 tohle ocenili.
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj liliana3211
    Nemáš poskládané všechny puzzle ;)
    Tak šup na ně, 3 dlaždice s puzzlemi obsahují tři puzzle na složení a ty podle mě nemáš hotové ;)

9. WildJets

WildJets Stálice fóra

Akce dneska hotova, dekorace se jeste do zitrka vysluni na Baha a pak hura do stonku :D

lacrima, Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  10. alonuška

alonuška Pisálek fóra

Ahoj Kytka2001. Všetko som prešla ešte raz krok za krokom a všetko odfajknuté, Dobrodružstvo dokončené! Skúšala som kliknúť aj na šípku - bez efektu. Už som sa s tým zmierila, poslednú Piccolku mať nemusím. Ďakujem za ochotu a pomoc. Prajem pekný deň.

Pokus, od ktorého som si nič nesľubovala. Otvorila som Hadí chrám a chytila myšou jeden štvorček puzzle, pretiahla na prázdne pole a ono sa to chytilo. Všetko poskladané. Jeden, aby precvičoval svoje kognitívne myslenie čo to len dá. :music:Ešte raz prajem pekný deň Skali, Kytka2001 a všetkým hráčom.

Naposledy upraveno: 28/9/25
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alonuška - ahoj, zkus kontaktovat herní podporu a požádat je o pomoc
    Hezkou neděli

PS: máš puzzle doskládané ? Nezůstal ti třeba nějaký dílek/dílky ještě vedle ?

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  12. šperková

šperková Pisálek fóra

Ahojte já stojím na Prolomení kletby, chybí mi ještě skoro 700 archeologické náčiní, na tom asi ztroskotám :(. Jak se vám podařilo tolik nasbírat?

-Jara05- a dasa1143 tohle ocenili.
  13. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

šperková
    Mohu ti jen doporučit spolehnout se na dlouhodobé rostliny ideálně co nejvíce pokrácené (například alchymistickými řemeslnými produkty dle druhu rostliny, případně nějakým řádkem pro zkrácení růstu). Samozřejmě na polích 1x1 kvůli zvýšení šance na vyskakování (to je možné posílit i některými řádky v nebi, případně použít těsně před sklizní do zlatého slotu upload_2025-9-28_18-45-20.png . A samozřejmě je možné využít Johny Citróny...

14. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

šperková já to dělám přes den akční a na noc dlouhodobky aby až ráno hopnu do roboty sklidím a jedu zase celí den akční a používam citrona

15. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

ešte to môžeš stihnuť laskavcom na všetkých plochach posadiť ale skôr by som sa spoliehal na vyšľachteny šafrán.

16. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký večer, chci se zeptat, co mám špatně. U časového úkolu jsem splnila všechny dodávky (šalvěj, kozy i králíky). Nicméně při náhledu mi to ukazuje, že nemám splněno. Je to chyba nebo jsem na něco zapomněla?

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

EDIT:
    pezt, díky za odpověď. To jsem potřebovala slyšet, že mám vše OK. :) Doufám, že se to tu nepíše na každé stránce. Diskusi jsem tentokrát vynechávala....

-Jara05-, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Ciri13

Nic !
    Jelikož úkol má jen stříbrné cíle, nemohou být označeny ty ostatní, není to chyba pouze jen vývojáři to už nechtěli hrabat aby to upravili, nemá to na nic vliv, takže je to ok.

18. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Po týdenní pauze jsem dnes akci dorazila. Mám radost, že ta akce byla tak dlouhá, takže jsem o nic nepřišla:p Jen to sousedské rozdávání jsem propásla. Tak děkuji všem za dárky a snad příště vám to oplatím:)

19. vinandr

vinandr Pisálek fóra

Ahoj ,mám udělaný celý návrat do akvanautiky i ty puzzle nad tím a nechce mě to pustit na ztracený klobouk . Co dělám špatně když se tam píše že pro otevření potřebuji dokončit tu akvanautiku ? Jsem z toho zmatená .

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vivandr ahoj, a máš hotovo vše potřebné v úkolu Tanec s nebezpečím ?

ztracený klobouk.png

tanec s nebezpečím.png

lacrima, vinandr a -Jara05- tohle ocenili.