Dárky od Ježíška

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem evoku57, 14/12/25 v(e) 9:24 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jelikož na Vánoce by si všichni měli dělat radost, tak by realizační tým se do toho mohl zapojit a rozdávat dárky trošku větší, než je u něj zvykem.
    Ježíška tedy rozuměj RT a nebude to tím pádem Ježíšek, ale Santa Klaus
    Každý může mít 3 přání, tak jsem zvědavá, zda pro nás realizační tým aspoň něco z toho uskuteční

1/ Aby ve vánočním kalendáři byl jeden florenovník ;)
    2/ Aby při vánoční Obchoduj a daruj šlo měnit a darovat cokoliv, co nám farma poskytuje
    3/ Aby od nového roku byla do farmy zapojena nějaká super věc s čím by nás RT překvapil a co by nám ulehčilo práci na farmě nebo udělalo velkou radost a měli jsme z toho užitek

2. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

evokus57 - Tvoje přání jsou opravdu super, ale domnívám se, že reakce na ně od RT bude nulová??

3. Ježíšek

Ježíšek Zelenáč fóra

Cililink cililink
    Tvá přání budiž vyslyšena
    :)

Cililink cililink

4. polacka

polacka Baron fóra

Tak to jsem na Tebe Ježíšku zvědavá. :music:

5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Přání jsou to krásná, ale nevím nevím.

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dejte sem také nějaká přání, ať tu toho je víc, na to jsem moc zvědavá, co by jste si na farmě přáli ;) myslím si, že nejvíc toho bude k tomu, aby farma šlapala bez zádrhelů

kutilka70, evinana a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

8. evinana

evinana Komisař fóra

Farmářka_X tak to se ti ani nedivím, ale nevím, nevím zda je to splnitelné přání. Přidávám se k tobě s přáním a třeba bude vyslyšeno ;) možná by někdy stačilo číst jen příspěvky

evoku57 farma bez zádrhelů by bylo fajn, jenže co je dokonalé. Ale já bych si přála aby RT přehodnotil procento náhody u podivuhodných stájí a stromů. Do dnes nemám některé novinky

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Já bych si moc přála aby farma šlapala jako o dožínkách,bez sekání,neustálého načítaní.

10. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Co si tak přát ??????
    žádné výpadky (teda bud optimističtější - minimum výpadků)
    hráče pozorně čtoucí nejde FAQ, ale také dotazy a odpovědi na dotazy položené před jejich dotazem, který řeší právě ten jejich dotaz :)

snad jsem moc nezlobil a dostanu vše co si přeju :)

11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Co bych si přál osobně?
    Aby nebyl důvod dávat postihy hráčům za porušení pravidel na fóru, zvláště pak v situaci, která vyplyne ze vzájemné komunikace mezi hráčem a moderátorem (často mám pak pocit, že jsem to já, kdo hráče dostal do situace, kdy porušil pravidla - a věřte, je mi to nepříjemné pak dávat postih).
    Veselé Vánoce všem!

12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Já si přeji hlavně zdraví, duševní pohodu :inlove: a to i pro moderátory fóra, protože někdy řešit dotazy hráčů je fakt o nervy o_O
    Jo a ještě, aby nám ta komunikace s podporou v angličtině nebo němčině nenadělala moc paseku :cry:

13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Tak se taky přidám, chtěla bych, aby novinky šly za 2 měsíce do O a D a ne až za 4.

-Jara05-, lubin1234 a evinana tohle ocenili.
  14. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Mě by asi stačilo aby herní klient dostal vylepšení na mobilu, fungovaly akce a celkově se lépe používal.:p

-Jara05- tohle ocenil(a).