Bonanza deskových her (9.1. - 15.1.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak akce hotová, ale byla to nuda:p, zítra ještě dojedu vedl. farmu a končím, kdyby nebyl skvělý řádek, tak se do akce nepustím

2. žemba1

žemba1 Rádoby autor

chci se zeptat mam kou peny jednou dekorace do stonku a pise mne to ze je nemam v inventari,to si je musim koupit dvakrat aby mne sli do stonku

babina51 a albína1927 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

žemba1 - ahoj, dekorace jsou pluskové - tedy s přidaným bonusem. Takže je nutno je nejdříve dát někam na plochu a bonusy z nich sklízením vyčerpat, nebo je rovnou zbourat a pak půjdou vložit do stonku.
    Hezký večer

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak moje staré,rozbité koleso sa dnes po rokoch zbláznilo a spravilo mi druhé vianoce,takže napestované by bolo,teraz len padátka nazbierať a finiš.Ani som nevedel,čo s toľkou nádielkou. :D:p

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peťo, tak to byla bonusová tsunami :)

Já už nemám hvězdomince za co utrácet, dvojité dekorky jsou v liště, vysadím je někdy příště, ještě potřebuju pár kvízových bodíků na SK a PL, sezony neplním, tak tam je mi to šumák...

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Koupila jsem omylem stejnou dekorku podruhé. Tři už nestihnu. Stonek nebude:cry::sleepy:

7. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Jaká se vyplatí deska abych nadělal dost vědomostních odměn,,,hrozně zdlouhavá akce,nebaví mě to vebec.

babina51, albína1927 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj smoulinek123,
    například na desce Tábořiště máš možnost více vědomostních zastávek :)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143, řádek bude, pokud půjdou dekorace poslat při O&D. Mám je dvakrát, ráda pošlu :)

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Kaolíne, díky za potvrzení své předchozí odpovědi Markétce47. Tohle vědět... Už mě až umořilo, jak ne a ne vydolovat ten čas dozrávání 20%. Co už jsem mohl mít šafránu. Za hodinu a kousek budu moci dát šafrán do slotů a po sklizni akční tomu věnuji nějaký čas.
    Mám v zásobníku na 15 miniher a padátka nikde. A pak to odehrát, hu. Odehráno 30 her a 5 stojí na startu. Poněvadž jsem sklerotik a nepamatuji si , kterou figurku jsem měl naposledy, dělám vždy po deseti deskách. Tak odpoledne bude stonek doma.
    Pěkný slunečný den přeji!

11. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak u mne jako vždy nejsou padátka( zatím musím pěstovat akční ) ach jo a ještě sousedé posílají nevhodné dárky, taky smůla. no uvidíme, třeba se to otočí ;)

12. Midori_88

Midori_88 Rádoby autor

Dostávali jsme nějaké hvězdné mince do začátku? Zatím totiž jen pěstuji akční kvítí a sbírám limonády, ale stejně mám 20 HM a marně přemýšlím, jak jsem k nim přišla. Přehlédla jsem něco? :p:music:

EDIT
    Farmářka_X Děkuji za informaci, začínala jsem se bát, jestli třeba nejsem náměsíčná. ;):p

Naposledy upraveno: 12/1/25
  13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Midori_88 - hvězdičkové mince byly převedeny z vánoční akce. Vědomostní body zůstaly z minulé deskovky. Ale určitě bych nespoléhala nato, že tomu tak bude i příště.

Přeji hezký den

14. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Farmářka_X, Midori_88
    připadala jsem si podobně :), za odehranou hru dostanu 2 *M a mě zůstaly 3.... tak jsem trošku nechápala, že když sčítám a odčítám sudá čísla, jak může být výsledek liché...
    Děkuji za vysvětlení, už jsem doma.

15. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

16. albína1927

albína1927 Stálice fóra

Dobrý den , tak už mám konečně taky hotovo .Přeji pohodovou hru .:music:Dekorace mám taky 2 x ,když tak pošlu.

17. petinka

petinka Rádoby autor

Ahoj všem, poradil by mi prosím někdo, jak efektivně získat padátka? Laskavec ještě nemám a se skleníkem to moc neumím, ale koukala jsem na nějaké diskuze o šafránu... předem děkuji za pomoc, mám asi 6000 akční navíc :)

babina51 a hansicek tohle ocenili.
  18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petinko,
    máš-li cca 6000 ks akční navíc, máš poměrně velkou šanci, že to zvládneš.

Počítej - 6000 akční, tj. asi 11 vstupenek, tj. 550 padátek. pokud ti z nějaké opravdu dlouhé rostliny vypadne cca 150 padátek z 202 políček, potom do konce akce (sklidíš-li dvakrát) jsi na 600 padátkách a to je dost...

Šafrán můžeš pokrátit hnojem, kytičkovým řádkem (Řada na magickém stonku 1 "Párty lístek") a elixírem života a zdrojem života - rázem jsi na čase sklizně 21x0,8x0,8x0,9x0,9x0,9 = cca 12:15...

A samozřejmě pokud máš vyšlechtěný šafrán na lásku k superhnoji, můžeš za určitých konstelacích dosáhnout i na okamžitou sklizeň (doporučuji pohodlná pole), ale to chce mít zásoby SH...

Více o šlechtění rostlin najdeš zde.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kytka2001
    Zdravím
    Zrovna sem koukal na tvůj odkaz a měl by se doplnit šafran v kategorii ,,Neutuchající láska k hnojivu,, !;)

20. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolíne11
    Díky za upozornění. Napravil jsem to...

babina51, lacrima a hansicek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.