Blázni do zvířat (13.3. - 18.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:15 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Blázni do zvířat ::..

Minimální level: 21
    Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

Tak hurá na bláznivá zvířata a šlechtění...

babina51 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Škoda že není řádek, do akce se také pustím ;)

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 - sice není řádek, ale je tam nový bubu zvíře a to prostě musím mít. Kdo ví kdy ho zase dají do hry jako odměnu.

4. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ahojte, přesně jak píše Farmářka_X, nové bubu zvíře musím mít :) A šlechtící akce snad miluje každý, takže není o čem přemýšlet ;)

[​IMG]Odznak členovců - 90 / členovci v protihodnotě - 750 000
    [​IMG]Odznak úplňkových - 170 / děsivé předměty v protihodnotě - 700 000

[​IMG]Odznak savců - 70 / savci v protihodnotě - 755 000

V odměnách nové zvířátko [​IMG] Papoušek orlí (Měsíční svět)

Zítra hurá na to, ať se nám daří super přeskoky :D

Naposledy upraveno: Středa v(e) 10:06 AM
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Na šlechtění se vždy těším i když velké přeskoky mne míjejí, ale píle a vytrvalost mne už také dovedly k vyčištění družstva. Tedˇmi tam visí došlechtění chobotnic. Bubu papouška moc chci, tak hurá zítra do toho!!!;););)

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

ja mám naozaj smolu poslednu dobu na tie šľachtiace akcie xD:cry: akurát čo miniem okolo 3000 SK tak mi potreba zase šľachtenie :D

7. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak tady není co řešit ... šlechtící akce to je moje ;). Papoušek orlí mi nesmí chybět :). Zítra hurá na to ;).
    Všem, ať se daří a hezkou středu :)
    Ps: dinoalesi ...děkuji za výpočet ;)

8. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Tak tady nemůžu chybět.Šlechtění mám ráda a navíc nové bubu zvíře. Tak zítra na značky!
    Velké díky a obdiv dinoalesi za vždy krásně přehledné výpočty!:):):)

9. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Na šlechtění se těším, tulidomek plnej bubu zvířat už praská ve švech :)

10. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

mne sa túli v domčeku mix, ako vždy ;) Dáko to zmáknem :music:

11. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Som na tom podobne ako kutilka70, desivé potvorky sa už tešia na vyliahnutie, uvidíme ako štedro budú vypadávať 2 odznaky namiesto jedného ;)

12. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pěkné odpoledne. Měsíc utekl a zase je tu šlechtění a parádní!!, těším se na oranžové upgrady hyeny a goliáše a samozřejmě i na toho papoucha do úplňkového světa a máme tu i 3 upgrady Lennyho laboratoře. Přeji všem, ať se při šlechtění daří.

13. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Dobrý podvečer, do akce jdu - získat nové zvířátko je povinností. Snad budu mít zásobu bubu zvířat na šlechtění.

14. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Doufám, že bude BB i o víkendu, protože zítra mám smůlu, dostanu se k PC až " s křížkem po funuse" :cry:

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jj, obě akce budu dělat... :)
    Jen ty brouky nemám základní výběh a jestli je v odměnách nevím.... četla jsem 2x letem světem a dobrou noc.... usínám...

16. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Šlechtící akce jsou super a nové Bubu zvíře nesmí chybět. Tentokrát jsou akce samé příjemné překvapení:)
    A po dlouhé době se mi neseká ani fórum a jede jako po másle, takže jsem dnes jako Alenka v říši divů:p

Dinoalesi děkuji za krásný přehled
    Chtěla jsem napsat: Tak zítra hurá do akce a ať se daří při šlechtění a ono už je zítraxDxDxD
    Takže dnes hodně štěstí při šlechtění a dobrou ;)

17. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,tak dnes šlechtění,už se nemůžu dočkat a hlavně nové zvířátko,to potěší.Zásoby zvířat mám,akorát budu muset přikoupit SK.Tak ať se všem daří v přeskocích.;););)

18. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Do akce jdu, dnes si zaslechtim na splneni, abych mela papouska co nejdrive, a pokud bude o vikendu za 1 SK, pokrocim v ukolech v druzstvu, stale jich zbyva vic nez dost :D

19. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Hotovo a jen jeden přeskok u světlušek.A to jsem přešlechtila,mohla jsem ušetřit SK.:p;)

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Já mám hotovo :music:

Přeji pěkné odpoledne a ať se vám všem daří v této luxusní a rychlé akci .
    Když je někdo blázen do zvířat ,jako já (tedy přesněji do šlechtění ) tak je prostě blázen:inlove: