Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky v novém roce, ať nás všechny hra i nadále baví. :DPředstava, že se zruší... :oops:
    Ze začátku jsem brblal, kvůlivá bednám, ale jak jsem dodělal skládačky, tak už jsem sklízel, jak jsem chtěl. U ozdob - tam jsem dnes dodělal, neb zítra bych mohl něco zvojtit a dekorku bych neměl. Takže finito. Strom, morous a ještě nějaké ty drobnosti doma. Hotovy jsou i satelity. Nakonec ta hra nebyla špatná, jen se táhla jak turecký med(hned bych si dal, mňam - takový ten kus kdysi za 0,40 hal.).
    Snad jsme ji stihli všichni a kdo ne - má ještě pár hodin čas:)

2. kaja1712

kaja1712 Zelenáč fóra

Tak i já konečně hotovo! Bylo ty sice za pět dvanáct, ale to nevadí :D

3. InkaLolaLulu

InkaLolaLulu Zelenáč fóra

Ahoj, neviete mi prosím poradit s úlohou č. 21 (Vánoční příze). Vďaka.

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj InkaLolaLulu
    Je to jednoznačné: 2->1, 3->1, 3->1, 2->3, 2->3, 6->2, 6->2, 6->1, 5->6, 4->5, 4->6, 5->4, 5->4,
    5->2, 4->5, 4->5, 4->5, 4->6 a máš to hotové...
    Snad jsem se nezmýlil, dělal jsem to při pohledu na snímek úvodního obrázku.

5. lilikru

lilikru Pisálek fóra

Krásný den potřebuji poradit splnila jsem soutěž ale na stonku mě chybí dvě věci barevný chaos a skaterbordova pohroma kde to najdu prosím děkuji

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  6. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lilikru,
    dekorácie sú tzv. pluskové (+), teda až po vyčerpaní bonusov ich môžeš vložiť do riadku, prípadne dekorácie hneď zbúrať, tým ale prídeš o bonusy z nich.

7. babina51

babina51 Veterán fóra

Hotovo dnes ráno,zbylo 32 stromků a svetrů něco kolem 5200.Mám strom,Morouse,Pikolíky,Rudu a zbylo i na bednu s bonusy.Hodila jsem na mýtinu 15 Pikolíků a tentokrát se to obešlo bez kámošů,asi zapadli do závěje.Zítra všichni ve 14.00h. hurá do roboty.Doufám,že nebude zase prodleva a akce začne jak má.Takže všichni pojďme na to a ať se daří!!!!!!!!!

8. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Akci jsem definitivně uzavřela. Odehrála poslední dvě minihry. Koupila strom, Morouse, žárovku a bednu. Jo a svíčky na stromek nebo kam byly potřeba.
    Byla jsem spokojená, akce se v pohodě dala stihnout. Pro mě lepší dlouhá akce než několik krátkých.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak dnes ukončeno :)
    Koupeno co se mi hodilo a co šlo

1.png
    2.png
    3.png

Zůstalo 10 mincí

10. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky no já jsem dělala znova to kde jsem nestihla dodělat v čase , myslela jsem že dostanu tu odměnu ne ty mince ale nedostala jsem nic no neva, vybrala jsem 2x svíčku + obrovský strom a jeden kupon na 24 hodin víc mincí nebylo ale akce dokončena tak oki

11. InkaLolaLulu

InkaLolaLulu Zelenáč fóra

Dííky moc :)

12. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som to dnes aj s bosorkou tiez ukoncila, Na to ze som bola chora skoro cele svitky a potom prisli deti a vnucata tak som to zmakla dobre ;) Koniec sme mohli mat skor ale este som zbierala dake mince xD obidve sme ziskali obr strom,2 picolky frflosove vajce,ja este som kupila 48 kupon a bosorka nema palichu tak som jej kupila tajemno :music:
    Mne vyhovovalo ze bola dlha akcia, v noci som klikala len ked som bola chora no zas som niekedy cez den prespala cas klik.
    Prajem pekny vecer a zajtra Vas cakam na znackach ;)

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jééé, já málem zapomněl na bedýnky :p

Screenshot_3.png

14. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Jéé pezt ... díky za připomenutí :p

dinoalesi, .SilverAngel. a sovicka64 tohle ocenili.
  15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Nezapomeňte, že hra dnes výjimečně končí až o půlnoci, takže kdo ještě sklidil bedýnku před osmou, stihne ji sklidit ještě jednou.

Já již žádný další sběr nestihnu, takže jsem akci definitivně ukončila. Koupila jsem svíčky, obříka, morouse a pak jsem se dlouho předlouho rozhodovala mezi podivuhodnostmi - stájí se sumcem a stromem palichou, kde z této podivuhodnosti nemám ještě další dva stromy. Ráda bych byla bývala vzala stáj s mandarínou, ale na ní mi chybělo 15 mincí. Škoda, přeškoda. No ale nakonec jsem vzala tu stáj se sumcem, tak moc doufám, že mi i padne.

Jinak akce dobrá, byla jsem hlavně ráda že je tak dlouhá, napěstovala jsem si ještě před štědrým dnem, takže pak jsem už hlídala jen bedýnky. Příště bych je brala s delším časem, ideálně sběr jednou denně. Aspoň přímo přes svátky, pak čas klidně zase zkrátit.

Odměny v obchodě super, velmi jsem ocenila tolik hodnotných nabídek, i když koupit jsem si jich mohla jen málo. Já jsem hlavně šťastná že mám dalšího obříka (třetího), ten byl pro mne nejvíc. Nicméně bylo z čeho vybírat, a oko jsem těmi možnostmi chodila těšit přes svátky dost často. :inlove:

dinoalesi a Richards76 tohle ocenili.
  16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nakonec jsem měla 365 mincí, tak jsem si to rozpočítala a byla z toho pikolka, "vřeténka" a "palicha". Nezůstal ani měďák.
    Obříků SH mám 15, mám je na mýtině spolu s vrtulkama a ponožkama a víc už se mi tam nevejde.
    Mís se sušenkama zbylo 264, ke konci už jsem nesbírala tak často.

Naposledy upraveno: 8/1/25 v(e) 8:57 PM
    dinoalesi a Prepperka tohle ocenili.
  17. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

SH stromček prečo neberieš? :D