Čekání na Santu (19.12.2024 - 8.1.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Prosím poraďte, kde jsem udělala chybu? Mám stromek hotový, pazle i punčochy, poslední ještě jedu a nemám dekorku do stonku č.5 Vodní svět Splasarama. Nikde jsem nenaš

babina51 tohle ocenil(a).
  2. janibu

janibu Rádoby autor

Děkuji.

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jedná se o dekoraci za denní přihlášení, která patří do řádku ze svátečního dárku. S touto akcí vůbec nesouvisí.

4. janar53

janar53 Perspektivní autor

Milí Farmáři, je sice již 2.1.2025 /to tak utíká ;)/, ale stejně přeji všem, aby se jim farmaření stále líbilo - myslím, že je proč - aby tak moc neremcali/:cry:/, když se něco nepovede, aby měli rádi naše Adminy /:inlove:/, kteří dělají co mohou, i když mnohdy nemohou. Proto jim ze srdce děkuji. Myslím, že jsem jedna z těch, kteří, když nevědí, tak projdou fórum, než začnou nadávat, jak je vše špatně. Tato akce je velmi, velmi povedená, času dost, krásná grafika, pozvolné plnění miniher /ty miluji ze všeho nejvíc/, žádná honba za tím, že hned první den akce musí být hotovo, což je velmi stresující pro nás ostatní :mad:,;). Děkuji, milí Admini za váš čas, který věnujete nám, blbcům, kteří si dobře nepřečteme návod a pak se zlobíme a trochu rozčilujeme a nevšimneme si důležitých zpráv. Děkuji všem, že tuto hru máme rádi už tolik let.;):inlove::p

5. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak jsem myslela,že přízová bude nad mé síly,ale světe div se docela mi to šlo.Zítra začnu hrát s 21 křížkovanou.Vezmu Morouse a uvidím jestli se zadaří získat i bednu s bonusy.V zásobě mám 60 hvězdiček.Když se tak dívám ještě je 6 dnů,to vyjde.

6. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Ahoj všem, prosím mohl by mi někdo poradit u Vánoční příze level 17, jakým přesunem čeho začít. Nedaří se mi to, díky mnohokrát!

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj danielaloblova
    Nejprve začni řešit sloupce 1 a 6 (začni sloupcem 1). Teprve potom se vrhni na zbývající sloupce...
    Po vyřešení sloupců 1 a 6, pokračuj sloupcem 4 -> 6 a dál už to snad zvládneš...
    upload_2025-1-2_12-31-16.png

8. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Jsem na poslední minihře. Po přečtení komentářů jsem se rozhodla, že tuto budu křížkovat abych získala více hvězdičkových mincí. Komplet dokončím až poslední den. Děkuji za tip.

9. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

Ahoj všem, akci jsem dokončila, ale nikde nemůžu najít vajíčko Perníkového Rudy. Poradí mi někdo, kde hledat? Díky

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jaxja57 - ahoj, hledej v inventáři v dekoracích a musíš ho usadit ručně (stavitelem to nejde)
    Hezký večer

11. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

Skali - aha, moc děkuji, už ho mám :)

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jaxja57 - za málo, rádo se stalo :)

13. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Akční kytka se sice pěstovala dlouho,ale vzhledem k vánočním svátkům mě to nevadilo.Hotovo mám už dva dny a tak jen vybírám bedny.Těm kdo finišuje přeji zdárné dokončení

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný rok 2025 všem i když bonusový kód byl pro minulý rok, ale odměny byly milé.
    Akci jsem dokončila, většinu cen nevybrala, protože jsem se nedočetla, že 21. hrou to končí. Moje vina. Kdysi bylo možné, začít od začátku. Nepřipadá mi moc dobré rozehrát hru a zavřít ji, abych dostala 15 hvězdiček. Hra by se měla dohrát dokonce a dostat slušnou odměnu, proto ji hraji. Tak všem, kdo ještě nemají hotovo, tak zbývá ještě hodně času. To dáte. Nikdy jsme na dokončení neměli tolik času.
    Uvidíme, co nám nový herní 15. rok na farmách přinese. ;););)

15. babicka38

babicka38 Magnát fóra

prosím, prosím nemá někdo jak se skládá č.18 nějak mi to nejde , děkuji moc .

babina51, Helena1313 a moncicak7070 tohle ocenili.
  16. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak stojím před posledním políčkem, zítra budou dvě krabice na pokračování. A mám dilema xD Pokračovat v klikání za 15 a potom dokončit nebo pro jistotu dokončit už teď? Chjo, asi zkusím to opakování, pikolek se dá získat spousta i jinak, asik koupím obrstrom a budu doufat, že došetřím i na něco dalšího. Času ještě relativně dost, na obrstrom mi chybí pár klikání.

18. babicka38

babicka38 Magnát fóra

Bedlivé-oko moc děkuji .

babina51 a Bedlivé_oko tohle ocenili.
  19. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Děkuji za odpověď. Horší je, že ji stále nemám a na podpoře nerozumím co po mě chtějí, když chci odeslat zprávu. Jestli jsem člověk a potom nějaké obrazce. Vůbec nevím co s tím, takže se podpory nedočkám a o dekorku asi přijdu.

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lenka123

Jak kontaktovat podporu by měl umět každý hráč, je to důležité pokud potřebuješ vyřešit jakýkoliv problém se svým herním účtem. Myslím si, že pěkný návod jsem připravil tady Jak kontaktovat herní podporu

Jinak malá nápověda koukni na řádek Řada na magickém stonku "Farmářský pohár" 1

Doporučení na příště - nepoužívat dekorace co máš pouze jednou do řádků kam nepatří ;)