Úklid úkolů (27.8 - 6.10.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/8/26 v(e) 9:15 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. haník301

haník301 Pisálek fóra

Tak to asi budou odstraňovat další a další úkoly, ale postupně, a pak třeba udělají všechny úkoly časové.:wuerg: Jakože fakt to nechápu, komu ty úkoly překážely, ti, co je měli splněné, tak se jim v seznamu ani neobjevovaly, byly prostě splněné v jiné záložce s dalšími splněnými úkoly. Hlavně, co mě tam bije do očí, jsou ty šlechtící úkoly a na produkty.o_O To jste fakt v klidu, že to tak neudělají s dalšími podobnými úkoly? A HLAVNĚ žádný důvod k odstranění jsme se ani nedozvěděli.

2. sirchose

sirchose Analytik fóra

Takže mám spoustu rozdělaných úkolů které jsem plnil dle času a surovin,vše dodané tímto krokem přijde vniveč,takže to pro mě znamená že každé další nové úkoly mám kde????
    Ano přesně tam a do budoucna na ně zvysoka kašlu.
    Celkově mi přijde že hra postupně upadá a je čím dál složitější a náročnější hlavně na peněženky.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Když máknete, splníte a dostanete i řádek xD.
    Vždyť jsou to jen malované obrázky ;).
    Baví mě, že hned, jak je někomu něco proti srsti, je to útok na peněženky a hra jde do kopru :p. Ale hrají pořád :D:D

4. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja nemusím ja už ho mám ;) bosorka je na tom horšie, ale tu neriešim, sk málo a tak aj keď jej chýba v 17 posledný šľachtenci tak má smolu, ako píše Pitrýsek sú to iba maľované obrázky ;)

Pitrýsek47 a lacrima tohle ocenili.
  5. gemin1

gemin1 Aktivní autor

v seznamu jsem našel "den otevřených dveří" nemám hotové, ale není označené a stonek jsem dostal

maribeja a lacrima tohle ocenili.
  6. GreenShadows

GreenShadows Pisálek fóra

Takže je to jen to co se zobrazuje s vykřičníkem nebo bude něco dalšího?

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

gemin1 - RT reagoval na zpětnou vazbu a spoustu úkolů vyřadil.

GreenShadows - v tuto chvíli se jedná o označené úkoly. Jestli budou v budoucnu označeny další v tuto chvíli nevíme.

Hezký den

lacrima a sovicka64 tohle ocenili.
  8. medulinka

medulinka Rádoby autor

Zamyšlení - proč nezmizí úkoly, kde jsou třeba dodat deseti tisíce rostlin, které rostou cca kolem 20 hodin, za neadekvátní odměnu, kde je nekonečné množství produktů, zvěře a pod. Takovéto úkoly by bylo dobré odstranit, málokdo má čas je plnit s ohledem na přemrštěná množství dodávaného a do toho ještě běží akce, sezóna . . .

maribeja a Apachie1 tohle ocenili.
  9. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak přestože jsem schopná kvůli řádku klidně i nespat, abych ho dostala,
    tak tentokrát na to kašlu. Na dodělání všech označených úkolů je třeba
    tisíce SK, a přestože mám ve stodole SK nějakých 25.000, tak nic dělat nebudu.
    Chybí mi většinou jen zlaté kusy v posledním kroku, ale nejsem otrok farmy.
    A jsem hodně naštvaná, protože to vidím jako manipulaci hráčů k nuceným nákupům.
    Takže ať si RT vetkne řádek, kam uzná za vhodné, a já se bez něj tentokrát obejdu :)

10. kocieva

kocieva Dozorce fóra

U mě to jde, myslela jsem si, že to bude horší.

Ale pouze 9 nedokončených úkolů
    https://prnt.sc/BmvKJv5N_IKQ

A ještě spousty mi jich zbyde, to jsem ráda.

lacrima, Apachie1 a sovicka64 tohle ocenili.
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    To je povyku pro nic:p
    Řádek už je doma, tak není třeba nic řešit ;)

Screenshot_1.png

Je potřeba to plnit průběžně, pak nemůže nastat panika xD

12. mariejosefa

mariejosefa Znalec fóra

Po několik let průběžně plním, ale šlechtitelské mám většinou na 9 a 10, kde mají být slušné odměny (zejména SK), ale o ty teď přijdu. Takže další šlechtitelské (např. nyní lenochod) ani nebudu začínat, když je nemohu zdárně dokončit. Ostatní úkoly, které končí, mám hotové.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Otevřete si bedýnky, třeba nějaký šlechtěnec vyskočí. Vyzobal jsem floreny a času je ještě dost, možná se o řádek pokusím. To jo, když mám úkoly pěkně seřazené, jen klik klik, lhůta běží, tak se i přemůžu ;).

evinana, maribeja a lacrima tohle ocenili.
  14. lacrima

lacrima Ikona fóra

Když ji (hru) miluješ, není co řešit ... ;)
    ... aneb každý úkol plním hned jak příjde .
    Řádek je skvělý , ... děkuji :inlove: Ať se tedy BZ/TBZ + krejcarky sypou.

Naposledy upraveno: 27/8/26 v(e) 5:33 PM
    evinana a maribeja tohle ocenili.
  15. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Rádoby autor

Jasné, že sú to len obrázky a jasné, že každého tu baví niečo iné. Ja som rada, že tu tie úlohy existujú, môžem si ich plniť svojim tempom, ako chcem, a nemusím sa náhliť ako v akcii, ktorá je časovo ohraničená, kto nemá vychytávky, musí si dávať pozor na pravidelné zbieranie v pravidelných časoch, ináč zaostane a akciu nedokončí. Navyše, koho družstvo nezaujíma, ten ho predsa môže ignorovať, rovnako ako ja sa môžem rozhodnúť ignorovať bežiacu akciu a radšej si pestovať čosi do úloh.

Proste to družstvo je pre mňa taká pohoda a istota, že je tu stále a že sa v ňom môžem postupne posúvať. Aj v Alpách by sa mi niečo také páčilo, bolo by pre mňa viac motivujúce tam niečo robiť Áno, je tam námestie, ale keď som level 19, splním úlohu a ďalšia je typu "dosiahni level 22", tak to motivujúce nie je

Navyše mi prekáža tá panika, ktorá tu vďaka tomu vzniká a (zatiaľ) je bez odpovedí. Bude to pokračovať ďalším odstraňovaním? Bude sa to týkať len šľachtenia a produktov? Oplatí sa mi pestovať tisícky dlhodobiek do úloh, snažiť sa plniť ďalej, alebo budem o pol roka nepríjemne zaskočená, že sa začnú odstraňovať aj tieto úlohy? Plánuje sa zmena družstva alebo jeho kompletné odstavenie? Bude farma už len o akciách, ktoré "nútia" človeka prihlasovať sa v určitom čase a intervale, aby získaval odmeny?

(Pre istotu - verím, že rozumieme ako to myslím. Nikto nikomu nedrží zbraň pri hlave, aby hral túto hru, ale existujú hry, ktoré sa dajú hrať lážo-plážo a aj také, u ktorých viac cítiť ten nenápadný tlak na plnenie a postup.)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  16. GreenShadows

GreenShadows Pisálek fóra

• Necituj příspěvek, pod který píšeš. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jen oslov. Děkuji Skali
    MarianoGirl2
    Přesně, taky se mi nechce rozdělávat úkol, který za půl roku zase zmizí a nic z toho

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 27/8/26 v(e) 6:03 PM
  17. zuziki76

zuziki76 Pisálek fóra

tak to je škoda a ještě tolik krátký čas na to???

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny. Byla bych ráda, kdybyste své vášně drželi na uzdě a vyvarovali se ve svých příspěvcích urážek a dehonestací vůči RT. Pro psaní na herním fóru platí určitá pravidla, které musíme všichni dodržovat. Pokud je někdo bude překračovat, vykoleduje si tak zbytečně postih.
    Všichni máme možnost se k tématu vyjádřit, ale prosím, jen v rámci slušného vychování.
    Děkuji za pochopení a přeji hezký večer

evinana, lacrima a Dob tohle ocenili.
  19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Plně s Tebou souhlasím. Kdo má splněno, je připraven a není překvapen :)

evinana, pezt a lacrima tohle ocenili.