Ztroskotaná loď (15.7. - 21.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

135 fujtajblů ze 3 ploch stromů (z tajemek a těch lepších ba i nejlepších v základu) a mýtiny, kterou jsem ovšem nebourala (tam jsou obříci, obrvýrobna, megachlív a pár vajcovníků a barevných žabek.
    Tímto mám jasno, akci nejedu. 1685 chybějících padátek mě v tom utvrdilo.
    Tak páčko, ať se daří ;)

2. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . tak já jich měl jen 108 :oops:

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Na mé louce by se, skalaro cítila jak v ráji. Nějakej spratek mi ji zřejmě polil insekticidem, takže ze dvou sklizní 34 červů. Zato já jsem poněkud zneuznaná. Červíčky mám ráda, neubližuju jim, nikam je napichovat nehodlám - a oni takhle? Stařec a moře na vás potvory slizký, podšutrový!

4. Ria30.

Ria30. Guest

5. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

já sice zatím rozpěstovávala, ale už jsem sklidila jedno celé pole a mám všehovšudy 44 červů... :wuerg:
    tož jestli to půjde takhle, tak si moc nezahraju... četla jsem tu, že někdo mívá více a někdo méně štěstí, tak já asi budu patřit k té druhé skupině :oops:

6. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak jsem se ke hře dostala až nyní - po sklizni vypadlo 134 červů - nic moc - tak uvidím co dám a jak to bude padat

7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

UF, tak som si nakreslila cestu, prvá časť za mnou. Dám si kozla, ten ma nakopne a snáď to spočítam a nebude to dvojmo xD

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Sem to samozřejmě nevydržela, nasadila skafandr a hupsla do vraku [​IMG] xD ...

9. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

První otočka pohanky je doma a s ním i 8 krmiv... ale mohli by modíci prosím RT v příštím reportu napsat, jestli by nešlo kupovat (měnit) něco za něco jiného nějak hromadně? Třeba, že bych si naklikala, že chci 8 ks a ono by to spočetlo adekvátní počet? Ono to klikání je na bednu (tady je to jen o něco míň otravný než při fotbalu...)

10. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak u mě z první sklizně padlo asi 130 červíků. Původně jsem do té akce ani moc jít nechtěla, ale jak jsem na to koukala, tak to snad půjde projít bez potřeby tolika plodin i červů, ale i tak to bude fuška. No nic, zkusím, co půjde, a nebudu to nijak hrotit. Určitě neudělám úplně všechny pole, takže akci nebudu mít hotovou na 100%, protože chodím taky někdy do práce. Krejcarové/bodové pole budu vynechávat, a budu se snažit udělat řádek v nebi. Pokud se zadaří, tak pak uvidím, co dál :)
    Přeji všem pohodu při akci :)

11. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

No, tak po dlouhé době to asi jen tak odšudlám... Docela se mi líbí ty kupóny + stáje, stromy, vezmu to tam nějakou co možná nejpřímější cestou :) Stejně to nestihnu, při tom jak to padá.

12. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak rozpěstováno a hurá do toho.
    vypadá to zajímavě :inlove:

13. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Vyšlo mi to tak nejak, ako to spočítal BigClick, aj keď trošku inou cestou, to zn. do 22 tis. pohánky a cca 1050 červov. Aj tak je to až-až. Ale nálepka je doma.

14. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja som zatiaľ iba nasadil prvú pohanku a pozbieral červov, no padlo ich hrozne málo. Ak to s nimi bude takto pokračovať, tak nezískam ani jednu dekoráciu, tak snáď sa to zajtra zlepší. :)

15. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

37800x pohanka a 1820x červ na háčku. Proč proboha tolik??????????????????????

Další nedokončená akce kvůli červům, nepadali :-( . Padat umí, to jsem si ověřila u šneků, ty jeli.
    Pro RT jednoznačně palec dolů :-(

Naposledy upraveno: 22/7/16
  16. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Budu se opakovat, ale opravdu není nezbytné pěstovat 37800 kytek a čekat na 1820 padátek.
    Nepotřebuji dekorky dvojmo, nepotřebuji staré dekorky z jiné akce, nemusím plnit všechny políčka.
    Mám podobnou cestu jako BigClick a navíc budu vyzobávat nejnovější tajemničky, SK, kupony - spotřeba mi vyšla 22950 kytek a 1105 červů - tj. 60% těch šílených celkových čísel.
    Takže napěstuji potřebné množství kytek a další postup závisí od počtu červíků.

Naposledy upraveno: 15/7/16
  17. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

jojo mě jich vypadlo z dvou sklizní 30 .....takže tak :-(

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po první sklizni pohanky ze všech ploch na plném počtu pidipolí se stav červů navýšil o pouhých 32. Dvě plochy po osmi, mýtina šest a Baha deset. Docela slabota :-(

Květa54, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  19. šebejda

šebejda Baron fóra

Rozpěstoval jsem a šel zjistit, zda lze přeskakovat. Díky bohu, přeskakování je umožněno. Bez něj bych se z akce odporoučel. Ale stejně to bude masáž. Všechny poslední akce jsou označeny s obtížností "střední". Jenže:" Středně těžcí nublonští slimáci padali i z mrkve. Přitom středně obtížním červům se nechce padat ani z 10 hodinových komodit". Zatím se zdržím hodnocení, to sem prsknu až podle toho, jak se mi akce zadaří:p.

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak se to asi nějak ustálilo - bohužel - a z jedné plochy pohanky padá kolem 10 červů. Spíš míň. Pohanky je potřeba vagón, tak ji ani moc nejde prokládat špaldou nebo karafiáty. To jsou tedy vyhlídky -.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.