Zlatý věk plachet (14.8. - 21.8.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. larelay

larelay Analytik fóra

Ze šesti beden plachtění, nebo co to je, co jsem teď otevřela, 30 koz, 20 prasat a 10 králíků. Já myslím, že dobrý a určitě se to vrátí, ani ne za dlouho. Takových beden víc, ideálně na všechna zvířata :)

Apachie1 a kaolín11 tohle ocenili.
  2. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Stonek funguje, ale lehké to nebylo... Zvířátek bylo potřeba celkem dost, ale pokud se to z beden vrátí tak o co jde....Je fakt, že nižší levely asi budou mít problémy hlavně, že něco dokoupit nebylo jen tak, ceny stoupaly až k nebi....

Apachie1 tohle ocenil(a).
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Uvítal bych, kdyby z nějaké bedny vyskočil sklizňobednostroj. Počet beden se zvyšuje a klikačka navíc pro klikače začíná být neúnosná ,-) nebo nějaký kupónek na sklizeň beden. Tak kopni do té bedny ať ....
    Dnes 10 čuníků a 20 pilek z jedné bedny.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, já si jednou za měsíc o víkendu odepřu setkání s kamarády u pěnivého moku a mám pomocníky na celý další měsíc. Zkus popřemýšlet, co ty můžeš vynechat a nemusíš lovit bedny a točit kolem xD A tu bednu od whisky bysem sem nepletla, zas to není tak ultimátní 8)

EDIT: jestli jsem už sklidila nějakou stonkovou bednu, asi to za moc nestálo, mezi tím kvantem, co ze stonku padá, jsem to asi přehlídla...

EDIT: njn, ale když vím, že bych to utratila stejně, tak mi to nepřijde takové mrhání mrzkou měnou za farmu xD

Naposledy upraveno: 20/8/19
    radyn.m a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

y-n-o: taky všechno prozradíš, jsem myslel třeba kopni do bedny ať se rozletí :)

Ne,ne to bych ani nemusel ani moc přemýšlet, jen otevřít šrajtofli, ale to už by mě hra tolik nebavila, postupoval bych moc rychle a všechno měl brzy. Až se doklikám a uklikám dám pauzu, jak říkáš lavičky, bazén, limuzínu, živé ploty. Už jsem takhle vyšperkovanou farmu měl a nic mi neuteklo. nebo třeba uteklo, ale je mito šuma fuk ,-))).
    Akce je to parádní a ta postavená loď jak vyjede od čuníka...
    Přemýšlím co ještě U kapitána koupím.

radyn.m a Y_n_O tohle ocenili.
  6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Stonek mám a tím jsem ukončila akci....

Jonsdorf, radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sem si kvůli vám celý den zpívala "Tak kopni do tý bedny".... xDxDxD

8. Y_n_O

evoku57, můžeš pokračovat Starým barem od Kabátů xD

Dopracováno, došla zvěř. Koupila jsem ještě SK a SH, co pan Kapitán dovolil, všechny dekorace podruhé a už na tu plochu nevlezu :)
    Nebo možná ještě koupím prasátka, Pitrýsek má pravdu, ta animace s odjíždějící lodí se moc povedla :)

evoku57, Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

Konečně stonek hotovej a na ostatní odměny kašlu je to škoda nářadí a zvířat.

evainfo, Jonsdorf a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Kaolín11: Dost divoce. Měl jsem víkendovou vynechávku, zkrátka výlet, a pustil se do akce v podstatě v neděli večer, nechal jsem se zlákat vidinou "snadného" splnění bez pěstování akčního, ovšem přecenil jsem zásoby ve stodole. Tudíž došlo rychle aj na pěstování. A bo se v práci nedostanu na farmu, tak už jsem nestihl dohnat časový skluz. Výsledek ten, že stodola co se týče nářadí v podstatě prázdná, zvířata mi dodávají permanentně nasazené chlívky s občasným bonusem +do stodoly, takže zvěř se nějaká ještě ve stodole krčí, šperků jsem měl dost v zásobě, ale nemožno využít pro těžký nedostatek stěžní. K úspěšnému splnění celé akce bych potřeboval ještě minimálně 600 prken, ty do zítřka do rána nenapadají ani náhodou.
    Stonek mám koupený, jednu dekorku taktéž, na druhou bych měl mít ráno. Ale i kdyby ne, nic se nestane. Když jsem viděl jak to jde na levačku, vlít jsem hned na "kolonii", a tam se mi po těžkých peripetiích povedlo zbývající dvě dekorky získat. Ale už to ovšem není "čistá výhra", takže za mne: "nesplněno"

Ovšem akce se mi grafickým zpracováním velice líbí, a různými možnostmi plnění mi přijde mohem lepší, než "tupá" pěstovačka...
    Velice děkuji všem svým sousedům za bedny s nářadím, pomohly :)
    edit: Tak nakonec scházela jedna jediná mince do stodvaceti, tož nákup jednoho stěžně a následná dodávka to "spravila". Po chvíli přemýšlení jsem zatoužil po odměnách "tajuplný náklad" (dekorky jsem nechal "plavat" když už je mám na kolonii), tož ještě nákup druhého stěžně a opětovná dodávka.
    Má to ale háček, nemůžu ten zakoupený "tajuplný náklad, a tajuplný náklad II" nikde na farmě najít...

Naposledy upraveno: 20/8/19
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem ještě hamižně vybrala SK, ale pak už jsem je nechala odplout do dáli :)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hledej na farmě mezi chlívky - přesný název je Tajemný náklad.

radyn.m tohle ocenil(a).
  13. Y_n_O

Tak jsem otevřela čtyři plachetní bedny: po deseti králík, ovce a prase dvacetkrát. Příjemný výsledek, když mám ve stodole skoro nula nula nic; i když na mýtině se to zase chlívky, stájemi a výběhy hemží. Tohle nebyla marná akce xD

14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Y_n_O:máš pravdu!
    Otevřela jsem 8 beden a:
    30 ovcí,20koz, po 10 králík a prase,2x šperky.To je fajn!:inlove::inlove:

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem naštvaná:mad:nemám dodělaný první domek a už jej nedodělám.:) Už aby byl konec, jenom utrácím za prasata. Mám o 10 mega méně a nic z toho:p;)
    A pily nepadají a nepadají-kozy už se nevyplatí prodávat-:D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. wallik68

wallik68 Baron fóra

ja trdlo zapoměla jsem se koukat na hodinky a šla na zahradu a akce zkončila nevybrala jsem zbytek mincí zůstalo jich tam asi 95 stonek je naštěstí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.