Ziskový předmět Továrna (25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

U popisu bedny II-V přímo ve hře je napsáno můžeme získat jedno z následujících, takže bohužel bedny nejsou tak výhodné jako ty první

MatysekKamilek, ašada01 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám takovej hloupej dotaz.o_O
    Kdy půjde dekorace umístit do parku,kam správně patří ?!?:eek:

Honzulka05 a Alena tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - obávám se, že na svatého Dyndy. Ale později půjde na hřiště, tož to pak bude lepší, ne ? ;)

herda21 a njklmn tohle ocenili.
  4. kaolín11

Tak to je snad jediná dekorace,která nejde umístit do parku.Trochu trapný né? Tak já jak v.ů.l. naskládám mazlíky na hřiště,abych mohl dát továrnu na pole ???!!!??? A to ještě kdybych stěhoval Citróny,tak bych ji vzal pokaždý kombajnem sebou ?!!! Odjakživa tvrdím,že dekorace patřej do parku a ne na polnosti! Stačí ,že jsem v minulosti dával strašáky mezi obrstromy,než jsem přišel nato,že bych je mohl vyplnit malými políčky s plodinami.
    Takže milé RT........budíček!:p

herda21 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Skali

kaolín11 - máš pravdu. Napíšu to do reportu. Třeba se nad tím někdo zamyslí :D
    Já jsem továrnu z lišty ještě ani nevytáhla, bo raději pěstím expertní plodinky na polích ;)
    Edit: nezbude, než na té ploše, kde máš továrnu, bourat citróny růčo fůčo

evainfo, herda21 a njklmn tohle ocenili.
  6. duha63

duha63 Pisálek fóra

kupila som si zakladnu tovaren, ale neviem ju nast v inventári. može mi niekto poradit kde ju nájdem. dakujem

7. Skali

duha63 - je to dekorace, takže hledej v inventáři mezi dekoracemi (levá lišta - bedna - pod ikonou vázičky).

8. duha63

duha63 Pisálek fóra

dakujem, našla som

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj továrna by mohla mít stejné omezení jako mazlíci, aby nešla sklidit normálním kombajnem ale pouze ručně nebo s novým pomocníkem co byl zaveden na mazlíky... tak jako tak až se upne dostatečně vysoko tak poletí na hřiště a basta :D ale teď to docela komplikuje skladbu plodin... a nechat hnít na poli ourodu kvůli dekorce, jelikož mazlíci dozrají za hodinu a zároveň běží těžce zaplacený kombajn ladem.. prostě kontraproduktivní....

sisinka a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. kaolín11

Ani jsem nepostřehl,že byla nějaká anketa a továrna je v parku!:)
    A to mě bylo řečeno,že se tak stane na svatýho dyndy!;)
    Občas je potřeba trochu zařvat,a ne jen chrochtat blahem.:eek:

11. Skali

kaolíne11 - tak vidíš, dneska je asi svatýho Dyndy ;) Hlas byl vyslyšen, radujme se ;)

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mám továrnu na mýtině, ale kombajnem se nesklidí. ale mám k ní jin ý dotaz, pokud člověk nezíská teď uprage na továrnu v Akci s těma nepadajícíma lampama na Baha a budou nějaké očíslované uprade další tak co se stane? když tam bude nějaký chybět? a půjde někdy získat znova? Já nevím jestli to popisuju logicky a srozumitelně?

EDIT: Bezejmenný Díky

Naposledy upraveno: 3/8/18
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Katule : upgrade je normální upgrade. Je jedno v jakém množství a nebo kolikátý je v pořadí. Pokud dostaneš upgrade, zvýší se o jeden stupeň bez ohledu na to kolik jich už mohlo být získáno.
    Klidně můžeš vynechat 20 akcí a pořád ho normálně můžeš nasadit na továrnu. Není žádné číslování ani pořadí v jakém ho na továrnu můžeš přidat.

K továrně mám spíše dotaz ohledně množství upgradů. Momentálně jsme mohly získat 4 upgrady ve dvou akcích + zakoupením (10 ??) několika kusů v obchodě za Fl.
    Jak se bude řešit situace kdy hráč dosáhne v upgradech stupeň 100 ? Tímto tempem to někteří zvládnou do konce roku (Pokud jsem pochopil několik náznaků o tom že se budou dát koupit upgrad každý měsíc za FL) a co pak ?
    Budou upgrady hromadit v liště ? Nebudou se jim zobrazovat ? Zvýší RT počet upgradů továrny ? Bude se s upgrady moci obchodovat ?
    Dříve mě to nenapadlo ale teď když nad tím přemýšlím, přijde mi to jakoby chtěly narychlo něčím překvapit hráče a úplně to nedomyslely.
    Nastane tak situace, kdy ti co si upgrady koupí v obchodě budou mít na továrně levl 100 a v liště dalších 40 upgradů, které se jaksi začnou v liště hromadit.
    Přijde mi to jak ušité horkou jehlou a nikdo nad tím z dlouhodobého hlediska moc nepřemýšlel.

Katule008, modrýměsíc a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já samozřejmě nevím jak dlouho nad tímto počinem RT přemýšlelo, ale podle mne se ten přísun upgradů brzy zpomalí. RT nás teď potřebuje navnadit a zaháčkovat aby nám co nejrychleji továrna vyráběla co nejvíc bodů. Tím si pojistí, že i déle hrající hráči ji budou brát na zřetel a budou toužit po dalších upgradech. A pak podle mě budou upgrady ubývat v akcích, a budou spíše k mání za koupě (ať už Fl nebo reál).

15. brundík

brundík Perspektivní autor

Ahoj mám dotaz ke se dá ta továrna zakoupit děkuji.

16. sopti

Ahoj brundík,
    základní továrnu můžeš zakoupit ve Farmářském obchodě - mezi Farmářskými potřebami pod záložkou Příslušenství.

17. brundík

brundík Perspektivní autor

• Zbytečná citace, sopti
    sopti,
    Tak moc děkuji za odpověď už ji mám.

*odstraněna zbytečná citace* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 3/8/18
  18. sopti

19. anna25nela

anna25nela Pisálek fóra

Mám dotaz, zakoupila jsem si továrnu a umístila jsem ji na hlavní louku. Když jsem zjistila, že se může umístit i na novou plochu pro mazlíčky, tak jsem to chtěla udělat. Zbourala jsem továrnu, ale nemohu ji nikde najít. Hledala jsem ji pod modrou vázičkou, ale nenašla jsem ji. Chtěla jsem ji vrátit na původní místo, ale pod vázičkou není. Nevím, zda se zde ptám správně. Děkuji za odpověd. anna25nela

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

anna25nela - někdy se zbourané předměty nenačtou do inventáře správně. Zkus aktualizovat hru nebo se odhlásit a přihlásit a měla by se ti objevit. Jinak na plochu pro mazlíky půjde továrna umístit až od 40. upgradu.

Edit: opraven údaj o tom, kdy jde továrna umístit na plochu pro mazlíky (aby to někoho nepletlo).

Naposledy upraveno: 8/8/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.