Ziskový předmět Továrna (25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Pitrýsek : jenže až od nějakého 40 upgradu. Do té doby tam umístit nejde. Teda alespoň podle FAQ, kde jde na Výběh domácích zvířat, umístit až Moderní továrna (teda nějaký 40 upgrad)

hanynkach tohle ocenil(a).
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mně by spíš zajímalo, že tam jde s těmi závěsy získat bedny, 50SH a 20 vtrulí? Jak to je?? Z tabulky jsem ehm Jelen...

EDit: děkuji Sopti

Naposledy upraveno: 25/7/18
    ldivacka a hanynkach tohle ocenili.
  3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

MatysekKamilek - upgrade továrny za floreny je součástí balíčků - a to buď balíček se superhnojivem nebo balíček se Zuzino superhnojivo.

hanynkach a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. kuba899

kuba899 Rádoby autor

Aha a kdyz si koupim 2 upgrady, to me to bude davat jak superhnojivy, tak i zuzino? Nebo jen jednu vec? A az tam budu mít 50 upgradu, tak jednou sklizní pak sklidím všechny upgrady všech věcí nebo jen ten poslední do použiji??

5. timonek.

timonek. Pilný autor

Chtěl sem koupit vylepšení v rama obchodě ... tam nic ... ve faq že je to v jeden den ... mám v klidu čekat na pátek ? ;)

ČástPočet políCelkový počet políCena v Rama mincíchDatum zpřístupněníPoznámka
    1.3535-27.7. 2018 ve 14:00otevřeno automaticky při vstupu
    2.54030027.7. 2018 ve 14:00-
    3.54530027.7. 2018 ve 14:00-
    kuba899 To jsou balíčky jeden závěs jedno hnojivo
    (slovo poznámka nahrad "balíček obsahuje")

mirbel46 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky. tak jsem koupila tu ,,základní továrnu "za 500 000. a nemůžu ji najít.
    Poradí někdo kde ji hledat Dík.

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

ekanagi: hledej v dekoracích a lze dát jen na hlavní louku, lesní mítinu a divokou louku... tak klikni na vázičku na jedné z těchto ploch a určitě tam bude... taky jsem ji tam našla... :)

hanynkach tohle ocenil(a).
  8. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

MatysekKamilek
    Opravdu jsem ji tam našla :) moc dík. A ještě, koupila jsem ty 2 tovární balíčky a ty jsou kde ? :))))
    už jsem je našla :)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ahoj
    ja mam takuto otazku-kolkokrat mozem kupit -Upgrade továrny (Vylepšenie továrne) ?
    a ci mozem to upgradovat stale dokola,pokial mam fl na upgrade ?upgraduje mi to tovaren?
    danka722 dakujem za odpoved ;)

ezzra a DANKA722 tohle ocenili.
  10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

alexandrakerulova00, vylepšenia môžeš kúpiť spolu 10x, potom sa objaví nápis vypredané, získaš Minitováreň1;)
    [​IMG] [​IMG]

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já vím,že už to zde bylo psáno..no,nějak se stím nemohu srovnat. Každej upgrad přidává 200 BZ !! Objekt který zabírá 4 pěstební pole by měl vynášet víc,než kdejaká dekorka v parku.

12. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

opravdu ty upgrade dávají málo,mám v liště lepší dekorky a ty opravdu slušný mám i na hl.louce i na baha protože tam kde mají být není už místo

Zoufálkov a hanynkach tohle ocenili.
  13. doben

doben Ikona fóra

Jako chápu, že lze tu továrnu umístit na tu speciální plochu až při dosažení určitého množství upgradů, ale myslím si, že by všichni majitelé JC byli rádi, kdyby ta továrna nešla odstranit pomocí stavitele. Protože takhle ji člověk při každém stěhování JC odstraní z plochy. Tudíž je mi teď úplně k ničemu a to mě už stála floreny.

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

doben to mě ani neříkej... tak to v první akci vyletí a počká ve stodole až doroste do čtřicítky.

karbar tohle ocenil(a).
  15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Také mi nějak ze začátku uniklo, že jde umístit pouze na "pěstovací" pole. Tak si jí koupím, nechám
    v liště a budu čekat jako Baroland, až doroste na dekorační plochy. Jestli to bude za 1/2 roku nebo 2 roky je mi jedno, BZ mne netrápěj a plácat floreny na upgrade také nebudu.
    ;)xD

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    JC mě netrápí, protože mám jen dva, ale jsem zvědavý zda na továrnu bude fungovat normální kombajn. Pokud bude fungovat tak asi taky posviští do lišty, protože v tu chvíli se z toho stane velmi průměrná spíš podprůměrná dekorka ještě zabírající místo na pěstovacím poli

Apachie1 tohle ocenil(a).
  17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dívala jsem se na tabulku upgradů a od velkolepé továrny bude dávat Bednu se zatočením farmářským kolem štěstí II-V.
    U bedny I, kterou dává dekorka Doupě piňaty, je napsané : náhodná odměna 2x volné zatočení, 1x párty lístek, ve skutečnosti dává vždy obě odměny.
    U beden II-V to bude stejně, nebo opravdu dostaneme jen jednu věc ze seznamu? Pak by byly méně výhodné než jednička.
    Vím, že možnost získat tyto bedny je v nedohlednu, ale ať vím, na co se těšit.
    .
    .

evainfo, herda21 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  18. karbar

karbar Vévoda fóra

Továrna jde sklidit normálním kombajnem.
    Jinak tedy zabírá pěstovací plochu a už je v liště.

evainfo, Apachie1 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pokud to chápu dobře, dá továrna - Továrenský balíček II - 20 ks zuzina superhnojiva. Tak to je lepší než obr strom,který dává 1 ks a zabírá také 4 pidipole.:)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Janina0971 - to ti sice dá 20 kousků, ale pouze jednorázově (při zakoupení balíčku) :)

mituli a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.