Ziskový předmět Lennyho laboratoř (3.3.2025) /Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmáři a farmářky

Pozor, pozor! Umísti bezplatný předmět Lennyho laboratoř, pak vyraz do obchodu a kup si balíček napěchovaný superkrmivem i upgrady Lennyho laboratoře, kterým vylepšíš jí poskytovaný bonus. V březnových akcích můžeš vyhrát další upgrady!

Od 3.3.2025 v 10:00 hod. do 3.4.2025 ve 22:00 hod. hráči od levelu 50 po přihlášení do hry získají dekoraci Lennyho laboratoř / Lennyho laboratórium

Lennyho laboratoř / Lennyho laboratórium
    co 23:00 hod. 11 500 BZ/TBZ, velikost 2x2
    Umístit lze na Farmu, Bahamaramu a do Nebe.​

Tento předmět je unikátní v tom, že postupně bude do hry zavedeno 22 upgradů, které vylepší jeho vlastnosti (je možné, že v budoucnu bude tento počet upgradů ještě navýšen). Každý upgrade zvýší počet BZ/TBZ poskytovaných předmětem a přidá další nebo změní předmět, který sklizní získáte. Bližší informace najdete ve FAQ.

Lennyho laboratoř – upgrade / Vylepšenie Lennyho laboratória
    Lze zakoupit v balíčcích ve Farmářských potřebách za 25 Fl (max. 5ks od jednoho druhu balíčku).
    Název
    Ikona
    Level
    Cena
    Poznámka
    Balíček Lennyho laboratoře 1
    50​
    25 Fl​
    12x superkrmivo, 1x Lennyho laboratoř − upgrade
    Balíček Lennyho laboratoře 2
    50​
    25 Fl​
    3x párty lístek, 1x Lennyho laboratoř − upgrade
    Dále upgrady bude možné získat ve vybraných akcích:

Balíček 1 bude k dispozici ve Farmářském obchodě od 3.3.2025 od 10:00 hod. do 6.3.2025 do 22:00 hod.
    Balíček 2
    bude k dispozici ve Farmářském obchodě od 31.3.2025 od 10:00 hod. do 3.4.2025 do 22:00 hod.

Lennyho laboratoř a její upgrady naleznete ve:
    Doufáme, že vás tato novinka potěší.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jelikož všechny akce nedělám, tak ani nevím, kolik budu mít upg, ani nevím, zda mám kupovat :p

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Našla jsem v liště tři dekorace, na které se získávaly upgrady v akcích a nákupem. Na některé nákupy jsem zapomněla, i když herní měna byla, co už xD. Doteď na žádné ploše nejsou. Jak já na ty body nehraju, tak mi leží v liště spousta výnosných dekorací, které občas někam pošlu, kde s nimi umějí pracovat. Ale tuhle zkusím taky, proč ne. :)

4. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

neviem kde mám kupiť balíček Lennyho

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

liliana3211: Vždyť to máš nahoře napsáno, v oznámení. Tak znova Farmářské potřeby, v obchodě, jako vždy.

bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

liliana3211
    Pokud hraješ v Unity klientu, potom je lépe se odhlásit a znovu se přihlásit...
    Následně můžeš najít nákup dle obrázku níže:
    upload_2025-3-3_10-45-30.png

bačkora85 a lacrima tohle ocenili.