Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kdoviktera

kdoviktera Rádoby autor

Tak nevím kam napsat. Všude se řeší - zimní velkolepost- ale já mám jiný problém.
    Koupila jsem za 630 florenů -ropucha atelopus-
    floreny jsou v čudu ale ropucha ani 30 tajemnic nikde nejsou , 3x jsem restartovala ale pořád nic
    Může mně někdo poradit co se dá dělat???

INČUČUNA1959, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  2. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

kdoviktera,,,,,,,hledas na baha?

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Mám dotaz.Na co budou převedeny zbylé bedny s kardinály a jedlemi ?!?

4. wallik68

wallik68 Baron fóra

a když dám zvěřinec bude padat padátko více? myslím když je tam 8x chlév a nebo je lepší jednotlivé chlévy a jaké jsou lepší? základy nebo neonové poadte

5. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Prosím, mohl by mě někdo poradit čím se spouští okamžitá sklizen stájí? Děkuji

6. kaolín11

wallik68
    Jestli budeš sklízet okamžitou sklizní,tak dej ty nejdelší i s upgrady co máš!!Jinak jedině z obrstájí to padalo na 100%, docela slušně to padá i z těch vysokolevelových stájí.Ovšem mám na ploše po stranách JC! Pokud nebudeš sklízet za pomocí postřikovačů,tak těžko radit.Protože to fakt z těch krátkých chlévů moc nepadá!:cry: Myslím si,že tohle spoustu hráčů odrazuje!:cry:

Pro porovnání: sklizeň s 25 JC a bez JC,mix chlévů a 5 zvěřinců

Naposledy upraveno: 19/12/25
  7. wallik68

wallik68 Baron fóra

ok dík a mám je dát do zvěřince? bude jich víc na ploše

8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Optimální je mít k dispozici k aktivování 5x dekoraci Postřikovací umění (+), potom nakrmíš, sklidíš, vykydáš... a tak pořád dokola.

9. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

kaolín11 máš pravdu. To jsem ve svém příspěvku zapomněla dodat. Používám 20JC + jeden na stromu moudrosti :)
    Jsem to ještě trochu poladila [​IMG] Bude to stačit? Do 7.1.2026 daleko :music:

10. kaolín11

walik68
    Jestli nebudeš sklízet okamžitou sklizní,je potřeba zvážit jaké stáje tam nacpeš.Neonový jsou ukrutně dlouhý! Jinak to vychází celkem na 79 ks stájí na celou plochu!

11. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Pokud by někdo začínal až teď, tak vůbec není nutné začínat polem č. 1 v sobím expresu.
    Začala jsem až tím č. 11 (tuším). A otvírala jsem na obě strany od tohoto pole.
    Mezitím se mi nějak podařilo získat semínka cesmíny (ale vůbec nevím jak) a tak už jedničku nepotřebuju a nebudu na její otvírání plýtvat klíčema.
    Tj. těch klíčů bude stačit míň na úspěšné odehrání expresu.

Stejné to bude s kytkama, když oželím bílou nevinnost a třeba tajemky, tak hned jsou celkové požadavky snesitelnější.

Taky vám začala zlobit farma s přechodem na zimní variantu?
    Musím pochválit, je to přímo pohádkové. Moc se to povedlo.

12. m1mo

m1mo Pisálek fóra

jak zvyšujete počet sběru kardinálů?

babina51, INČUČUNA1959 a Prepperka tohle ocenili.
  13. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

14. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

dnes to ide celkom pekne. akurat som ziskala bonus +3 za napestovane cezminy. zajtra poobede nahodim zvery komplet vsade, zapnem postrekovace a trochu to potocim :) mam otvorene vsetko do prvych padatiek a klucov a 15k lizatiek. ked to bude dobre padat, tak to aj stihnem :D :D este mi treba zistit co s tymi dvomi stolnymi hrami, ale s tym sa teraz zapodievat nejdem. to az v pondelok/utorok :)

15. kaolín11

Jandapanda
    Klíče bohužel neušetříš,ať začneš kdekoliv! Já sem sice začal na jedničce za 5 klíčů,ale pak sem se těm ostatním prostě vyhnul a ani políčka aktivovat už nebudu,jedině snad až budu mít klíčů nadbytek! Takže mě to stálo akorát víc rostlin! ;)

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ty budeš Kaolíne otevírat za klíče pravděpodobně druhou část hory ;)

17. kaolín11

Jasně, 20 na první pole a pak zřejmě 20 klíčů na pole č. 13 . To asi obejít nepude!

18. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Dob moc díky

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  19. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Zítra budou rychlé výrobny. Budou z nich padat padátka? A jestli jo, tak jaká? Třeba u vánoční ozdoby je uvedeno, že bude padat ze stájí, tak tam bych čekala, že to padat nebude. Ale u svátečních sušenek jsou jako zdroj uvedena zvířata, u čehož si nejsem jistá.

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka - ahoj, podle testu budou koule i sušenky padat i z výroben. Ale nepočítala bych z nějakou hitparádou ;)

Ve FAQ je to už upraveno :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.