Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tjuklova86

tjuklova86 Pilný autor

Nevíte někdo, proč mi to u nápisu úpatí hory ukazuje červený vykřičník? Už do toho koukám dvě hodiny a nemůžu nic najít.

INČUČUNA1959, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  2. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj mám ten samý dotaz jako tjuklova86

INČUČUNA1959, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Červený vykřičník už by se objevovat neměl pokud tam není nic k vyzvednutí, zatím jen ve verzi pro prohlížeč, v klientovi bude oprava později.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak mi na akci stačil jeden 3 hod kupon na pomocníky, na vedlejší farmě jsem k tomu přidala ještě hodinový ;) teď už budu jen čekat na klíče

Už jsem odehrála skoro celý Sobí expres a nemám žádný Sladký pomerančový punč, nevíte prosím, jak ho získat? Asi jsem odehrála jen Úpatí hory a jak se dostanu na Vrchol hory?

Naposledy upraveno: 19/12/25
  5. milteska

milteska Mistr fóra

tak já visím na koulích a ani ze šlechtění jich moc nevypadlo- 5-6kusů ze všech chlívků,to je bída. Mám teprve 94 a potřebuji do bedny 260. Jak to padá vám z tulidomků?

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evoku57
    Zatím máš klid, střádej klíče a pak normálně pokračuješ ,jako dole!:
    [​IMG] ;)

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

milteska, jediné z čeho to padá jsou chlévy, měla jsem okamžitou sklizeň chlévů a napadalo to :p

Kaolíne děkuji - šlo mi o to hlavně, kde se to přepíná a to jsem díky tobě našla

8. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Právě sama sobě dělám přednášku o tom, že až budu mít zase o OaD nějakou vzácnost, prostě se osmělím a BUDU za ni tentokrát požadovat JC. Ta jedna vysušená želví mumie, co ji teď stěhuji sem a tam, to moc nevytrhne.
    Postřikovač v počtu 0, takže o záchranu reputace se zoufale snaží karafiát na velkých SH polích. Ale já se k tomu laskavci brzo doplazím..

Z 10 zlatých obřích stromů vypadlo 6 koulí a 3 sušenky.
    Jdu zkusit obyč.stromy, ale tuším, že to bude chtít ještě hodně trpělivosti.

9. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

tak som pretocila 80 listkov, zapla som jacka, aktivovala bonus zo sezony a dava mi to 17 z jedneho policka. s casom je to horsie, to cakam dlho, ale za tych 10 hodin jacka budem mat slusny zaklad :) :) ale, prosim vas poradte mi, co nasadit na padatka, tie nie a nie napadat. mam ich len 59 :/
    dakujem :inlove::inlove:

edit: tak po odoslani pozeram, ze nad tymto prispevkom rada k zvieratkam :D :D tak nahodim zvery :D

10. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Kdo můžete, tak je asi nejlepší dát na Hlavní chlévy a zapnout okamžitou sklizeň chlévů :)
    Budete pak mít dostatek koulí, sušenek a můžete tím sfouknout i kardinála ;)
    [​IMG] [​IMG]
    Už jen sbírat šišky, vyzvedávat časová políčka a hrát deskovky :music:

11. lboza

lboza Pisálek fóra

na JC nespoléhat - mám jich 20 a bez nich mě vypadlo 20 koulí a s JC 9

12. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Já stále nechápu kde mám vzít ty klíče :eek:.Prvních pět jsem použila na zabalení první bedny a od té doby mám 0 klíčů:cry:

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já nechápu vůbec nic, chtěla bych začít hrát ale fakt vůbec nevím jak. Tak pěstuji a pěstuji, stejně to jde pomalu.Nic jsem nikde nerušila protože nevidím důvod. Bude to první akce po letech,kterou ani nezačnu

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Bezva akce - zatím hodnotím kladně.
    Musím jen sladit časy, kdy, co vybírat, sklízet, . . ..
    Je toho tolik, že né vše se zaznamená. Já např. hraji deskovku (puzzle, abych měla dostatek výběhů zimního kardinála - všechny obrázky jsou moc pěkné).
    Abych to nezamluvila, v 1. deskovce zasněženého jedlového lesa v 1. části, hned druhé políčko, vypadlo SH a k tomu FM a předposlední políčko ZSH vypadla ještě 5 florenů: https://prnt.sc/tNtXfXaHYoIv

15. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Plněním Sobího expresu se postupně dostaneš k dárkům, které ti co x hodin poskytují klíče.

Pěstuj Vánočně-lízátkovou kalu a dodávej ji do Sobího expresu. Na baha dej na plochu Zimní jedli korejskou a pravidelně ji sklízej. Na farmě dej na plochu Hnízdo zimního kardinála a pravidelně jej krm a sklízej. Buď mu můžeš umlít krmivo nebo použít superkrmivo. Druhou akční rostlinu si odemkneš dodávkami. Jakmile se tak stane, můžeš ji začít pěstovat. Za dodávky v Sobím expresu můžeš získat Jablko v karamelu a Sladký pomerančový punč, pomocí kterých můžeš hrát deskové hry. A některé dárky v Sobím expresu ti budou také pravidelně poskytovat klíče, pomocí kterých si odemkneš další části Sobího expresu.

16. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Ahoj, můžete mi někdo poradit, co všechno aktivujete na okamžitou sklizeň chlívků? Děkuji

babina51 tohle ocenil(a).
  17. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Vero.nika82 přehled najdeš zde. ;)

18. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Akorát tohle [​IMG] není na co postavit :wuerg::cry:

Edit: kocieva díky :inlove: 5fl vyzobnuto :p

Naposledy upraveno: 19/12/25
  19. Mel161

Mel161 Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    ...... tie gule mi vôbec nepadajú ....... 780 nenazbieram ani za rok!!! xDxDxDxD

nepadajú xDxDxD

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 19/12/25
    -Jara05-, babina51 a hroudov tohle ocenili.
  20. 14087

14087 Titán fóra

Mno tak já na to jdu pomalu páč já nebourám baha :D a pěstuju jen na hlavní a divoký :) no stres haha kam dojdu tam dojdu :p
    A to jsem do ní vůbec nechtěla jít ;) tak že se fááákt nestresuju :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.