Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ave2412

ave2412 Zelenáč fóra

minihra s jablkami sa mi neotvára a tak s osmimi jedlami nemam sancu dokoncit akciu prosim o radu dakujem

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ZUZKAMAT
    Vlevo máš u svého již napsaného příspěvku možnost "upravit" ( samozřejmě upravit můžeš pouze svůj příspěvek).
    upravit příspěvek.png

Pokud neumíš odmazat citaci (nebo to nakopírovat do jednoho příspěvku), pak je určitě lepší (pokud reaguješ třeba na více hráčů) začít psát normálně do nového příspěvku a dotyčného/dotyčné jen oslovit (napsat, komu je odpověď určena).

Pokud tě to zajímá, máme ve FAQ i zpracováno, jak pracovat s příspěvky na fóru - mrkni zde - Funkce a ovládání fóra
    (najdeš tam spoustu užitečných věcí)

Dekorace získáš za dodávky akčních předmětů a druhou sadu můžeš koupit ve Slavnostním obchodě .
    Hezký den
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ave2412 - předala jsem tvůj problém dál.

ZUZKAMAT, VeraDekeresova a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Sheldon - 6x hvězdička, první plánek + 3h kupon nebo kolika hodinovej

doktor Marigol - poslední pole druhého plánku před ukončením + milionové body na baha (spodní cesta)

U santy by mohly být také násobky bodů, ale na farmu (políčko v prvním plánku po zuze - dolní cesta)

Naposledy upraveno: 3/1/26 v(e) 7:14 AM
    Prepperka, kocieva a -Jara05- tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ave2412

Minihru jsem ti resetoval, můžeš to vyzkoušet už by to mělo fungovat. Proč jsi napsala tak pozdě ???
    Připsal jsem ti chybějící bedny s jedlemi.

Skali a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Šišky z jedle asi nedopěstuju, je jich moc a mám pracprocesprostoje. Budu se snažit o klíče, abych se dostala pro větvičku do stonku. Tu dekoraci za jedle si můžu koupit v obchodě, že? Jen potřebuju minihry, tudíž jablka a punče. A sušenky moc nepadají, na zkracování všeho to nestačí. Mno, ještě dva-tři dny vydržím a pak asi vynuluju své pracně nasbírané florenové konto... :)

6. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

akciu nesplním, stále mi chýbajú kľúče, keď použijem koláč, tak mi chýbajú tie, nemám šancu dopestovať jedle a o kardináloch ani nevravím, škoda, vianočná akcia je len o naháňaní, aj tak ju nemám šancu spraviť.... napriek tomu, že hru hrám už 16 rokov. gratulujem všetkým, čo ste ju úspešne ukončili, ja to asi vzdám , idem sa radšej venovať škole, nech tento rok úspešne zoštátnicujem v mojom veku :) nebudem mrhať energiou na niečo, čo nemám šancu dokončiť. Krásnu hru a všetko dobré v Novom roku :)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. ave2412

ave2412 Zelenáč fóra

pezt dakujem veľmi, teraz to už dám

hansicek, -Jara05- a pezt tohle ocenili.
  8. olčaML

olčaML Expert fóra

Stonek mám , ale bude mi chybět jedna dekorka 1x2 , tam už to nedám . Jelikož jsem přes svátky svátkovala a nebyla jsem přilepená na farmě , tak se teď nemůžu divit "že" no snad to přežiju ! Krásné farmaření v roce 2026 !;)

9. hroudov

hroudov Veterán fóra

akci jsem včera dodělala, ale jen díky bonusu, za normálních okolností bych asi vše nezvládla, hra byla zbytečně náročná, překombinovaná,. vánoce jsou svátky klidu, a to by mělo být i na farmě, napříště by RT mělo vymyslet oddychovku, kdy by stačilo jít na farmu např. 2x denně, a ne hlídat kdy sklidím, kdy vyberu bedny atd., ono nejde brát ohled jen na hráče, kteří mají 5x postřikovací umění ( které lze získat pouze z beden, a když není štěstí, tak o ně člověk nezavadí pěkně dlouho ) a další vychytávky a mají vše za 2 až 3 dny hotovo, chtělo by to brát ohled i na hráče, kteří nejsou ve hře tak zběhlí a přesto si chtějí akci dát a dohrát, já si dám ted´chvíli oraz, jednou denně vyzvednu bedny a odpočívám :)

10. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Hroudov: naprosto souhlasím !

Vzpomínám si na jednu vánoční hru s padátky, byly to sněhové vločky, nevím to jistě. Ale padalo ze všeho, naprosto pohodově, celá obrazovka byla bílá při sklizni. Na konci jsem měla tisíce padátek navíc.
    A takhle nějak bych si představovala pohodovou hru přes svátky. Hráli bychom jenom pro radost !

11. EleanorCaen

EleanorCaen Perspektivní autor

Mám 90/90, ale dalo to fušku a dost bonusů. Teď už jen jedu na všech plochách na farmě stáje a výrobny pro sváteční sušenky, abych mohla zrychlit bedny a dostala víc ozubených mincí na předměty z obchodu, ale pochybuju, že do konce akce budu mít dost na všechno, co bych chtěla.

Prepperka, hroudov a hansicek tohle ocenili.
  12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak konečně dokončeno. Nejvíc jsem se trápil s kardinálama, nechtělo se mi aktivovat okamžitou sklizeň zvířat.
    Měl jsem 19 stájí z toho 2x oranžovou a 4x žlutou. Do diamantu jsem dal 100% a do zlata 100% ke zvířatům + jsem před sklizní odehrál minihru na +1.
    Jedle to byla paráda, Prémium vlastně makalo za mě :) a Cesmína ta byla hned sfouknutá díky bonusům z kola štěstí. Druhá akční to už bylo horší, ale do 24 hodin bylo také napěstováno.
    Tak konečně můžu aktivovat řádek :)

upload_2026-1-3_16-30-17.png

Přeji všem zdárné dokončení cílů v této akci.

Ať vás síla provází na všech cestách

13. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Už jen poslední várka kardinálů a mám taky hotovo. Měla jsem jako Dave 19 stájí, z toho 8 oranž. a 6 žlutých. Na jeden den jsem do zlatého slotu dala 100% zviřátka + Pinkie pie, v ten den jsem krmila SK.

Jedle taky v pohodě, po celou dobu Zuzi a ponožky.

Zpětnou vazbu už jsem začala psát několikrát, ale zase jsem to smazala, abych nevnášela negativitu. Ale naprosto souzním s hroudov.
    Na vánoce se opravdu hodila obtížnost spíš lehká/střední, a ne střední/těžká.
    Neustále překopávat farmu, než se našlo něco, z čeho by ta padátka alespoň trochu padala; do toho vložená další akce, takže znovu překopat; do toho stresující časový faktor - když to neotevřu brzo, nemohu vybírat mince/jablka/džusy = k těm dekorkám se prostě nedostanu.
    A zdlouhavé minihry, které se rychle okoukají.
    Prostě to zbaštilo příliš času a nervů. Občasné náročné výzvy mi nevadí, ale na vánoce to chtělo něco pohodového.
    Mně osobně to moc radost nepřineslo, naopak.
    A ano, mohla jsem v půlce přestat, ale když já tak nerada nechávám věci nedokončené :)

Prepperka, hroudov a hansicek tohle ocenili.
  14. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak doufám, že tato akce byla jen pokus a že se nebude opakovat

15. milteska

milteska Mistr fóra

tak já už mám taky pár dnů hotovo,ale ty deskovky opravdu někdy zamrzly,ted si dám tak 3-4 a raděj pauzu. Jednou mě to vykoplo ůplně v půlce,ale už to neřeším. Jinak akce je opravdu pro ty,co jsou v práci, náročnější

Prepperka tohle ocenil(a).
  16. dvoraksar

dvoraksar Zelenáč fóra

• Vulgarita
    naprosto pro mě nesplnitelné, nemám čas sedět celý den u farmy., chci žít i normální život, je to škoda,dalo se to udělat na části a každý by splnil to ,co je ochoten obětovat, ale to je fuk .... poslední dobou ******** hodně práce a pracující lidi na to čas nemají... tak jinak všem pohodu do celého roku a těm ,co se věnují vývoji hry... taky klid a pohodu

I vytečkovaná vulgarita je pořád vulgaritou - Dave Lister

Naposledy upraveno moderátorem: 3/1/26 v(e) 7:52 PM
    Prepperka a olčaML tohle ocenili.
  17. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Já mám 20/90 xD Akci nestihnu, ale mě to nevadí aspoň pár potřebných věcí mi to dá než akce skončí :music:

18. lubin1234

lubin1234 Osvícený autor

Tak já zatím 41/90 a asi mi nevadí, že to nesplním protože i tak získáváme dobré odměny. :music:

19. Freya

Freya Zelenáč fóra

Taky to tak vidím. Šla jsem do toho s tím, že to nestihnu dodělat, ale ty odměny jsou opravdu dobré. Aspoň pro mě určitě ano.:p
    Už jen za tu cesmínu. Taky mi to hodně pomohlo v postupu.:D

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Tady jsi mě dokonce předběhl jsi dál než já xD Farmička mi vážně chyběla ;)

Freya - Přesně tak ;) Důležité není vyhrát, ale zúčastnit se což jsme splnili a odměny máme:music: