Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zrzinka11 - super, děkuji :)
    Hezký večer

2. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Vrchol asi nedosáhnu ani s partou Šerpů, klíče nasbírám koncem ledna a sušenky mi asi někdo chodí zobat ale bojuji jak tygr na chvilku sem zahlídnul lanovku když se vysoko nade mnou roztáhly mraky.

3. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

asi jsem udělal někde chybu ,ale nevím jak dál - mám splněn celý sobí expres ale nic jsem nedostal abych mohl otevřít druhý plán.,takže jsem dohrál! rostlinek mám habakuk ,ale k ničemu

maribeja, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A co kliknout sem:
    [​IMG] ;)

5. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

díky to je objev vtom přehledném přehledu jsem to přehlédl
    ještě jednou díky

6. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj ,, udělala jsem perníkovou vesnici a samozřejmě kardinála ,ale v bedně jsem ho nenašla , ani ve stodole, tak nevím co dál , kde hledat? prosím o radu díky,,

babina51 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tonys* - ahoj, pokud jsi opravdu odehrála deskovku Perníková vesnice, která se spouští se punč, tak jsi mohla za složení Jigsawpuzzle získat bonus +1 ze sklizně Hnízda zimního kardinála na 4 hod ;)
    Vánoční desková hra (bonusy)

vstupy k deskovkám.png

Naposledy upraveno: 29/12/25 v(e) 3:42 AM
    babina51, janar53 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

děkuji, myslela jsem si ,že tam bude nějaká změna, ale nevěděla jsem jaká ,tak už v tom mám jasno ,ještě jednou děkuji a přeji hezký den,, tak a teď nevím jak mám odejít ,takže když na něco špatně kliknu tak mě to odpusťte,,

9. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

U soba za jablka - zuza (poslední políčko v první části, má bonusový dárek) :)

Za santu za jablka - farmářské mince (vedle nářadí, dolní cesta) další bonusový dárek

Naposledy upraveno: 29/12/25 v(e) 7:38 AM
  10. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Vše hotovo, už jen sbírat jablka v karamelu, nápoje a mince. Druhou akci jsem měla hotovou ještě týž den. Takže už odpočívačka, jen ty sušenky jsou stále potřeba.

11. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Už podruhé se mě stalo,že u kozlíka když dám panáčka na políčko "krabice" točí se kytička.Když znovu natáhnu farmu,tak je políčko odfajfkované a já nevím,jestli jsem dostala odměnu.Může se na to někdo prosím podívat?Děkuji

maribeja, ZUZKAMAT a babina51 tohle ocenili.
  12. lumat85

lumat85 Stará škola

Tak mise 90/90 hotová. Znamená to, že můžu pokácet všechny zimní jedle? Už je nebudu potřebovat?
    Podle mě už budu jen sbírat jablka, mince a punče a vybírat si dárky na deskovkách a v obchodě.
    A dosbírat klíče, abych se dostala až na vrchol, napěstováno akční mám. Sušenek mám taky habakuk.

Je to tak dobře? Neuniklo mi něco?

13. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj lumat85,
    ano je to tak. a minihrám se můžeš obloukem vyhýbat :)
    přeji hodně štěstí

Pokud chceš zde na fóru pomoci musíš přesně specifikovat co se stalo, kde se to stalo, kdy se to stalo (něco jako hlášení požáru).
    Takže v Tvém případě uveď čas, název deskovky a číslo pole přesně dle FAQ - najdeš ho zde. Případně můžeš kontaktovat herní podporu - více info ZDE (na podporu se musí psát anglicky nebo německy).

Naposledy upraveno: 29/12/25 v(e) 8:24 AM
  14. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hurá !!!!!!Zbývá dodat posledních 70 ks.stromů a mise je komplet.Nevím jak se mi to podařilo,protože když jsem viděla na začátku akce ty kvanta tak si říkám to nedáš.Trvalo to trochu delší čas,ale hotovo.Teď už zbývá jen sklízet jabka,punč a ozub.mince a vybrat co se bude hodit.

15. lumat85

lumat85 Stará škola

Né, to né....ty mě na tom baví nejvíc:D:D

16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

lumat85 - mám to stejně :D jen teda ty odměny okolo jsou moc pěkné, takže většinou nakonec raději vyberu to SK, SH či vrtule, protože ty pořád potřebuju, ale taky bych jinak minihry vybírala přednostně, ty mám na akcích prostě nejraději. :p

Díky moc za tip, 5 florenů je doma. :inlove: Na tohle políčko bych bez tvého doporučení nevstoupila, protože přednostně beru políčka s otázkami, a na toto mi pak už nevychází karty. Takže ještě jednou moc děkuju za navedení. :)

17. hroudov

hroudov Veterán fóra

mám asi hloupý dotaz, ale prosím o odpověd´, když dám do diamantu bonus celkových výnosů L 200%, bude platit i na stromy a chlěvy?nejsem si jistá, děkuji ;) abych ho zbytečně nevyplácala, rostliny již mám napěstované

babina51, janar53 a -Jara05- tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

hroudov, ano bude ti platit na vše :)

19. lumat85

lumat85 Stará škola

Jdu se sem vyplakat, nebo spíš vyvztekat.......přijeli jsme z obchodu ( jen dvě mlíka), honem honem, dozrál čas na vyzvednutí klíčů.
    Šup na úpatí, hrk k bonusové bedně, pravým okem rychlá kontrola....jo, jsou tam klíče.......klik na zabalit dárek.......cože? Jak zabalit?
    Snad vyzvednout !!!!

Ano, správně......mám o pět klíčů méně, zato mám další jedli, kterou už nepotřebuju. >:(
    Ty tam nahoře...ty to vidíš.:cry:Zase o den víc na sběr klíčů a o den míň na vyzvedávání ozubených mincí.

Dnes na to kašlu, jdu udělat manželovi věnečky, má na ně chuť. ;) Prý už má vánočního cukroví dost. I toho chlapa je už dneska dost.

20. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Rádoby autor

• Nepiš více příspěvku za sebou. Chceš-li něco doplnit použij EDIT . příspěvky jsem Ti sloučil. Bedlivé OOKO
    mě dneska vůbec nedávají mini hry. Jen se odfajfkuji a pokračují dál. To jsem měla nastřadaná jablka

Mě taky, více her. Takže musím napsat na podporu

**** sloučené příspěvky Bedlivé OKO ****

Naposledy upraveno moderátorem: 29/12/25 v(e) 4:21 PM