Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Obě farmy jsou už na vrcholu hory. Sbírám po uplynutí daného, zkráceného, času potřebné akční předměty. Bohužel u výpliva nemohu najít dekoraci Čarodějčí muchlání. Mám tady návštěvy, tak není čas na hledání. Bohužel na aktivaci stonku si snad počkám až na nový rok.
    Přeji pěkný den! :)

2. hansicek

hansicek Mistr fóra

tak konecne som uz som sa aj ja pridal k zastupu tych co vystupili na vrchol hory, teraz uz len nezabudat zberat, kazdych 5 hod. jablka a punce, susienok je v zasobe este cez 2000, - vsetky pracovne dni som v praci, tak som sam zvedavy, co sa mi podari z obchodu vykupit, zatial je doma 1 jedla a dve male dekorky.
    ....v tej euforii som zabudol, ze mi este chyba cca 6000 jedli, ale to uz dopada samo, len nesmiem zabudat na zber

vsetci co este cakate na kluce, nevzdavajte, casu je este skoro na 2 bezne akcie, ono to pojde

na susienky sa mi najviac osvedcili (okrem rychlochovu) 20hod. stromy, pohnojene ponozkami sa daju zberat 2x denne, takmer na 100% vypadavali susienky aj z chlievikov z dobou rastu nad 30hod.

kerd mate malo susienok, tak odporucam urychlovat az tesne pred zberom, ...napr. ked sa niekde zdrzite a k bednickam sa dostanete az po 6 hodinach a nie po piatich, tak vam nebude stat hodinu dozreta, ale skratite ju len 4x a usetrite na kazdej po 2 susienky

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Jara05-
    Máš ji u vodopádů, sice to není to co hledáš, ale asi myslíš toto Čarodějčí muckání ;)

babina51 a kutilka70 tohle ocenili.
  4. milteska

milteska Mistr fóra

vidím,že fůra lidí má hotovo,no já postupuji pomalými krůčky taky vzhůru. Pořád mi chybí ještě 9 klíčů,abych mohla postupovat plynule dál na vrchol. Jedle a kardinály už neřeším s bonusy to jde rychle,z jedné jedle xxl vypadlo 45 kousků, Dnes dopěstuji cesmínu,tam je bonus +3 z pole,tak to bude přibývat. 3 dny bylo doma rušno,tak moc nebyl čas farmařit,dnes bude relax. Stav 48/90 ces.3926,kardinál 1179.....času dost

5. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

pezt - jsi zlatíčko, řádek už maká.

Díky moc!!

babina51 a pezt tohle ocenili.
  6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Kolem páté bude základ na horu přidán, ale nevím, jak to bude vypadat s těmi sušenkami, protože sklízet úplně 3 klíče jednou za 20 hodin - to je celkem asi 6 dní od zítřka, kdybych sbíral klíče jen po jedné sklizni denně (počítám s tím, že jediných 20 sušenek padne na ten koktejl před tím políčkem s dalšími 20 klíči :cry:

Jelikož chci mít co nejrychleji přístup k těm časovým 20x ozubeným mincím, abych mohl něco z obchodu vybrat na stálo - jedle by mohla být plodama hotová (nyní 3776 plodů a 10 stromů - všechny xxl až na jednu na ploše, jinak asi 7 XL v inventáři :p)

Používám bonus na stromy do slotu a jednou za 40h mám +4 z jelena (z údolí kdyby někdo nevěděl)
    A jakoby přibývá to dost pomalu i s 10 stromy s XXL upg. (teda 9 s XXL).

Kardinály nedělám, ale právě proto se chci dostat k těm mincím, protože kdyby se mi povedlo za těch 9 226 nebo kolik plodů zimní jedle získat ta na stálo, z obchodu bych vzal kardinála ať mám obojí (kdyby náhodou se objevil úkol v budoucnu :p)

Natálka se teďka fláká, protože tam nemám dost bonusů a PL, abych to splnil i tam :(

7. babicka38

babicka38 Mistr fóra

dobrý den , prosím o radu , zapnula jsem si 5 postřikovačů a vše co k tomu patří a chlévy se mi sklízely ihned, šla jsem si do lišty ještě pro jeden chlév kardinála dala na plochu a už se mi to nesklízi ihned,ale až za 40 minut, na ploše jsou ještě jiné chlévy, nejde to na žádném jinem poli . nevím kde jsem udělala chybu, poradíte? děkuji

babina51 tohle ocenil(a).
  8. evinana

evinana Komisař fóra

Vrcholy oba hotovy a sbírám už jen bedny. Na odehrání her nebyl čásek, to udělám později a jsem na 89/90.Chybí pár šištiček. To ale bude hned při další sklizni hotovo.
    Držím všem palečky ať se daří;)

9. pezt

Ahoj babicka38

Protože nyní ti běží už jen 4 postřikovací umění ten pátý skončil kolem půl 11. proto už ti to nefunguje

10. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Tak prosím o radu... situace z rána se u mě zopakovala. Neotevřela se mi minihra na bednu s jedlemi. Vyzkoušela jsem jinou deskovku a zase to samé co ráno, udělá to fajfku, ale hra se neotevře a bednu s jedlemi nedostanu.
    Tam je nějaký limit, že když mám v liště 10 upgrade na jedle, tak mi to nedá další bednu? Má někdo podobnou zkušenost. PC byl mezi tím vypnutý.
    Podpora, předpokládám, bude reagovat až v pondělí...

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. pezt

Ahoj kuchynak

Hru jsem ti resetoval, vyzkoušej, už žádné ukončování minihry zavřením hry, je to potřeba dokončit.

babina51, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  12. papulice

papulice Hrabě fóra

panebože než zase nastřádám klíče,asi u toho umřu,vlastně bez urychlení se sebere 1 denně a to je na dlouho a prosím mám dotaz,kde najdu bonus plus 1 ke sklizení kardinálů?děkuji už jsem to našla...

13. kuchynak

kuchynak Pilný autor

pezt
    děkuji, ale já jsem pokaždé tu hru dokončila, takže to vyzkouším, až zase posbírám nějaké jablko. Teď nemám co dokončit, nikam mě to nepustí.
    Tak se povidlo, opět mi to přidalo 2x XL...

Naposledy upraveno: 26/12/25
  14. hansicek

hansicek Mistr fóra

papulice: bonusy na chov zimnych kardinalov - dosková hra Pernikova vesnice, poličko č.5 s obrazkom puzzle - neda ti bednu s kardinalmi, ale +1 na chov kardinalov (opakovane) a spusta sa automaticky hned po ziskani

15. babicka38

babicka38 Mistr fóra

pezt děkuji moc sklízela jsem v noci asi jsem omylem postřikovače odklikla. ale i když jsou jen 4 nemělo by být taky rychlochov ? řádek na něj jeden mám odkliknutý ráno při klikání v nebi. ale moc děkuji za odpověď hezký sváteční den přeji ...

babina51, -Jara05- a pezt tohle ocenili.
  16. evicka435

evicka435 Vážený autor

ty tisíce kardinálů,ty tisíce jedlí - neskutečné množství ,až mě to odradilo hrát,

babina51, hroudov a Janka79 tohle ocenili.
  17. blumenman

blumenman Pisálek fóra

Už mě to přestává bavit.Vánoční ozdoby vypadávají dvě z celé louky.

babina51 tohle ocenil(a).
  18. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Já zatím: polovina papoušků,
    šišky a cesmína splněná.
    čekám na klíče na vrchol hory,
    zítra ho otevřu.
    Papoušky nevím, jestli dokončím, to množství je opravdu neskutečné,
    ale dekorka se dá koupit i v obchůdku,
    takže stonek bude.

19. kuchynak

kuchynak Pilný autor

pezt
    promiň, že tě zase obtěžuju, ale z podpory mi napsala Sandra, že jsi mi hru restartoval. Já si naivně myslela, že mi ty dvě bedny s jedlema připíší, protože jsem o 2 přišla. A jelikož jsem s nimi těžce v mínuse, tak se snažím o každou jednu sazeničku. Myslíš, že když tam znovu napíšu, že mi bedny připíší?
    Děkuji.

20. pezt

babina51, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.