Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Brzy ráno seberu poslední potřebné klíče, teď se sběrem to ještě nevyšlo, ale ráno to bude ;)

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Chjo :sleepy: se mi nepřipsala po doskládaném puzzle bedna s kardinály. Bedna s jedlemi při jiné minihře v pohodě...
    Je to zas spletitá hra na náhodu... a holt s mojí farmou jsem v náhodách "na štíru". Těm sušenkám se u mě taky nechce padat.
    Někteří tu hlásí konec hry, resp. zdolání vrcholu a hotovou větev na Stonek... ale oki, ještě jdu domíchat bramborový salát, aby se zaležel. A uvidím, kdy se synové vrátí od tatínka. To je důležitější než Farmerama.

3. evoku57

Vrchol hory zdolán, ale chybí dekorky do stonku a nevím, čím to je:), mám mise na obou farmách 90/90, vrchol hory zdolán a na vedlejšce chybí 2 dekorky a na hlavní dokonce 3

Tak jsem prošla misi a dekorky mám zatržené jako dodané a přesto je nemám, mám psát na podporu nebo mi zde pomůžete

Naposledy upraveno: 25/12/25
    babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já je také nemoh najít a po usilovném hledání, jsem je nakonec našel na Plantáži! Nemohla si je také dát na nějakou plochu ?;)

5. evoku57

Kaolíne, dala, už se našly, jsem trubkaxD, netušila jsem, že jsem je umístila, ale to je tím, že jsem pěstovala a chovala na všech plochách, pak jsem se je snažila obnovit a když nějaké dekorky chyběly, tak jsem dala ty s nejvyšší protihodnotou. Vůbec jsem si to neuvědomila, Farmařka X mi také moc pomohla, i když už jsem je měla skoro našlé
    Edit: Řádek řádkuje a o ten mi šlo v první řadě, je skvělý, vyjde ke sklizni denně a ty % BZ a TBZ se moc šikujou a krmiva s hnojivy také nejsou k zahození
    Na vedlejší evok15 došly sušenky, tak pojedu už bez urychlení, co se dá dělat, napadalo jich málo, na hlavní evoku57 jich mám dost

6. libvojta

libvojta Zelenáč fóra

ahojky ,poradí mi někdo jak se dostanu na vrchol hory. upatí hory mám, ale nevím jak postupovat dál. děkuji vám

babina51 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

libvojta - hezké sváteční dopoledne.
    Na vrchol hory se přepneš vpravo. A Potřebuješ 20 klíčů.

babina51, sovicka64 a kutilka70 tohle ocenili.
  8. sr22

sr22 Pisálek fóra

Před chvíli mi spadla hra při hraní minihry-puzzle. Když se znovu načetla tak mi to ukazuje, ze puzzle je dohráno, ale bedna nikde a jablka v karamelu se odečetla. Co s tim? Dekuji za radu.

9. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký sváteční den, jedlí mám 2903. Do konce akce bych měla šišky posbírat. Možná zkusím nabrat více jedlí v minihrách, ať to rychleji odsýpá. Zatím kempuji na úpatí hory v základním táboře. Tam mi chybí dárek s jedlí za 5 klíčů. Nejspíš zabalím až na konci, pokud bude prostor. Když se zadaří, tak bych výstup na vrchol hory měla zahájit zítra večer - nyní mám 12 klíčů.
    Nezapomeňte použít vánoční kód XMAS2025. Díky za něj.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

sr22: viz FAQ, příspěvky zde v diskuzi i jinde, všude je to napsáno tučným a červeným písmem.
    Edit: Tak je tady pomoc-podpora.

11. sr22

sr22 Pisálek fóra

Pitrýsek47
    Díky, jenze já ji neukončila, hra spadla sama. Na tabletu bohužel padá. Včera když spadla, tak se načetla a pokračovala normálně dál.
    Navíc ve FAQ se píše o puzzle a bedně s jedli. Já řeším kardinála.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, hrát jsem začala dnes, od neděle jsem byla bez monitoru, tak mám zpoždění. Snad to nějak doklikám, i když jsem ze všech těch kombinací zmatená, jak Goro před Tokiem :)
    Fofrníkům gratuluji, já jsem věčný loudal, tak snad to nějak půjde.

13. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja mám hotovo 90/90 a na vrchol hory sa dostanem dnes o 19h. ;) bosorka ešte bojuje s jedľami idem jej odohrať minihru ktorá dáva +1 :) a na vrchol sa doplazí až zajtraxD

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sr22

A vyzkoušela jsi v další hře skládat puzzle, nebo ti to nefunguje ?

16. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Bonusová políčka při prvním vstupu Desková hra Perníková vesnice - 1.část

Pole č.3 5xlepidlo, Pole č.7 5florenů, Pole č.15 1xkupón

17. sr22

sr22 Pisálek fóra

Další puzzle mi šlo v pohodě, jen jsem přišla o tu bednu s kardinálem. Jakmile se to znovu načetlo, stala jsem na poli s minihrou puzzle, ale již jsem měla pod nohama zelenou fajfku a v inventáři bedna není.

babina51 a zejdy66 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kutilka70, Ty jsi rozený detektiv xD A nebo to bude tím, že hraješ dokolečkadokola a všechno najdeš? :)

babina51, sovicka64 a Prepperka tohle ocenili.
  19. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak dnes konečně zdolány další koule ( už druhých 260 ks ) tak ještě jednou tolik a bude nasbíráno, klíče také přibývají ( zatím 9 ks ) ale nějak to půjde, nejhorší bude posbírat vše na zbývající 2 dekorky, ale nějaký čas ještě je, tak snad se zadaří:) tak pěkný první svátek vánoční všem hráčům

20. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Jj. Hraju a zkouším, ale dávám sem jenom to lepší :music: Např. kde jsou navíc FM tak to asi nikoho nebere :wuerg:;)
    Ještě pro vás mám eso v rukávu, ale Pic bedna to není :p
    P.S. tak za chvíli, až ještě dodělám nějaké domácí práce ;)

Desková hra Továrna na hračky - 1.část Pole č. 13 1x Bedna s farmářským bonusem II