Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. WildJets

WildJets Stálice fóra

Mne se slozita akce dosti hodi, cekaji me Vanoce komplet o samote doma, vic jak dva tydny, takze se aspon zabavim... :D

2. janar53

janar53 Aktivní autor

Mně se to líbí, skoro všechny minihry známe, bude zábava. Také podle počasí. Pro ty, co jedou někam na sníh to moc nebude, pro nás, co se na televizi moc nedíváme, to bude fajn. Všem, co budou akci plnit, přeji hodně úspěchů.:inlove:

3. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Též se do akce pustím, jako do každé jiné. Vypadá to složitě, ale nebude to tak horké. To se poddá. Zítra, kdo má zájem, tak ve 14.00 na start.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Celou akci budou brzdit stříbrný klíče.Dumám tedy zda nebude lepší začít na políčku 20! Tedy otevřením bedýnky s kardinálem a poté dodáním 10 sušenek a spustit autoprodukci stříbrných klíčů! Cesmínu mohu napěstovat kdykoliv,třeba i ke konci akce!

Naposledy upraveno: 17/12/25
  5. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Přeji všem pohodové vánoční a novoroční svátky.
    Do akce se "zřejmě" pustím, řádek na magickém stonku je super, každý den 2 SH, 2 ZSH a 2 SK, doufám, že ta doba aktivace 23 hodin se nezmění!
    Budu zde číst každý příspěvek a využívat všechny vychytávky, které sem budou postupně dodávány a předem za ně děkuji.

Skoro 3týdenní akce, pááni! Všem, kdo se do této bláznivé akce pustí přeji dosažení všech vytyčených cílů a úspěšné dokončení.

6. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Jelikož jsem nehrála ani jednu ze zmíněných her, jde mi z té kombinace hlava kolem. Ač mne vždy baví vymýšlet si strategii, tentokrát budu neskonale vděčna za jakýkoli fungující tip.
    Takže pokud se dinoalesi poštěstí zpracovat to nějak odlehčeněji - děkuji, děkuji, děkuji!
    Edit po 20 min. studování: Už to trochu chápu :inlove::D

7. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte
    evoku57, ďakujeme za postreh, chybička je opravená.

kamienka, akčné stromy a stajne budú po akcii premenené na BS, ako je uvedené vo FAQ, v hre zostanú stromy a stajne z odmien a z obchodu, teda podobne, ako pri nedávnej akcii.

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si zoberiem dovolenku do 3 kráľov len ráno pozbieram a večer.Už ma tie akcie prestávajú baviť.Nemôžu nám aspoň 2-3 dni od nich vydýchnuť?Chcem byť cez sviatky s rodinou nie sedieť pri PC a stále odskakovať od nich a hovoriť,že musím pozbierať a zasadiť na farme.Tak že tak.

9. šmoulík

šmoulík Pisálek fóra

Vánoce sou jen jednou za rok.;);)

10. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Koukám na to mezi pečením, ale mám pocit, že políčko 21 je podmíněno splněním políčka 19, ale možná se pletu.

Ještě dotaz na modíky, není to překlep? nemělo by tam být 3.995

11. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dinoalesi, bol tam preklep, opravené, ďakujeme.

12. kaolín11

dinoalesi
    Já to pochopil,že můžeš začít na 1,11,nebo 20. Jak jinak by si za stříbrný klíče mohla hned na začátku získat cesmínu,jedli či kardinála ?
    S tím souvisí i můj další dotaz
    V sobím expresu II musím začít na políčku 1 a potom si mohu vybrat pole č.,16,20,nebo 25 ?!? Nebo plnit pěkně popořadě?

13. stadole

stadole Aktivní autor

Ahoj farmáři.prosím o radu jak začít...nějak se v tom motám...mám dát na celou farmu chlívky a taky stromy? No a pak asi pokračovat jak to půjde Děkuji....

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - na testu se plnily vždy jen sousední pole od již zabaleného dárku. (nedalo se přeskakovat)

Edit: můžu se pokusit do večera zpracovat a tabulku doupravit

Edit1: tak jsem zkusila otevřít pole č.11 a zpřístupnilo mi to jen pole č.12
    Screenshot_1.png

15. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

To ano, ale podle tabulky dodávek mi přijde, že odemknutí políčka, co produkuje klíče, je vrcholem dané otevřené sekce.... vím že podle čísel 20 a 21 to tak nevypadá, ale spíš mi to připadá jako by to číslování u těch dvou čísel bylo přehozené... tak nevím, je to matoucí....:oops:

16. kaolín11

Hmmm,teď nato znova koukám a asi budeš mít pravdu! Na č.21 se asi opravdu dostanem z č.19.
    Du znova vykoumat kde nejlépe začít!o_O
    Asi to nemá cenu,protože opravdu nevím,jak se mohu pohybovat po plánu. Z FAQ je to nesrozumitelné a pokud to někdo neupřesní,tak to nezjistíš ani přímo v akci!:wuerg:
    Myslím si,že by stačilo dát šipky,kam se mohu z daného políčka posunout!;)

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj. A toto je zase čo??? o_O Tak to ani náhodou. A vraj 91 000 ks akčnej! :cry: To som niekoho zabil? V krajine draka sa jednoducho nevedia hrať! Takže,nech sa Vám darí! Ja budem relaxovať.

18. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

:wuerg::eek: No máme na to tři týdny, tak se to snad nějak zvládne ;):)
    Zasadila jsem stromy, nasadila zvěřince a uvidím :music:

19. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

K čemu máme padátko vánoční ozdoba, nikde jsem nenašla kde se používá.

INČUČUNA1959, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. kaolín11

Peto121
    Máš k dispozici 6 ploch na pěstování Většinou máš napěstovat více než 10.000 ks z jedné plochy.To by znamenalo ,při 3týdení delce trvání akce více než 180.000 ks akční plodiny! No a my máme celkem napěstovat jenom asi 105.000 KS !xD RT nás vlastně ještě šetří!:wuerg::cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.