Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Rádoby autor

[QUOTE="barca279, post: 607145, A z čeho Ti vypadaly koule? Já dala kytku co je na 30 hod., kterou mám nejdelší časově, superhnojivo a měla jsem 20 koulí. Nyní jsem sklidila hlavní louku lízátkové kaly a jen 1 koule. To nemám šanci se za celou hru dostat ani k jednomu klíči.

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ZUZKAMAT
    Když pominu okamžitou sklizeň chlévů (těch nejdelších) za pomoci třeba 5x Postřikovací umění (+), potom řešením může být použití stromů (aspoň 20hodinových), které je vhodné zkrátit pomocí Zuzina ultrahnojiva.
    Hlavní výhodou je, že ze stromů a stájí vyskakují oba druhy padátek.
    Akční rostliny můžeš pěstovat na Bahamaramě, tam padátka nejsou.

3. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Rádoby autor

[QUOTE="Kytka2001, post: 607180, děkuji. Se mi nechtějí přehazovat stromy, už ani kombajn nemám a ty akční právě stejně moc nemám napěstované. Doufala jsem, že dostanu už alespoň prvních 260 koulí dneska, abych mohla začít dostávat klíče, ale už to tak růžově nevidím. 6 ks ze všech ploch to dost zazdilo. Nechápu, proč to nevypadává pořád stejně. Na začátku akce padalo 20 - 22 ks. Potřebuju také dělat něco jiného, než jen hru a k tomu pojedeme pryč, tak z mobilu mi to jde vůbec špatně ovládat. A postřikovací umění už nemám aktivní, nějak nevím, co dekorky a i řemeslné výrobky umí, většinou je nepoužívám

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

ZUZKAMAT
    jsem na tom podobně. Ze sklizně pole vypadne 1 koule, dnes jsem naházela na farmu stromy, trošku jich přibylo, ale do 260 je cesta dalekáá. A získat 5x postřikovač umění je tak na 3 roky a to jsem optimista. Takže přes okamžitou sklizeň u mě koule nehrozí. Akční kytky mám napěstované, ale...
    Tak držím palečky a pevné nervíky... ;)

5. ašada01

ašada01 Titán fóra

Pokud je někdo líný přizpůsobit plochy tomu, co je potřeba, tak ať tu stále nefňuká. Některé akce jsou prostě obtížnější a jinak to nejde. Já mám k dispozici hodně SH, vrtulek i ponožek, bonusy 300, 200 a 100%, větve na stonku na urychlení sklizně, JC, Jacky a postřikovací umění a stejně jsem tentokrát všechno mimo vodopádů s dekorkama a mýtiny s obr stromama zbourala.
    Bohužel ti, co jsou v nízkých levlech nemouhou počítat, že se vyrovnají těm, co hrají už přes 10 let. Také jsem první dva roky téměř žádnou akci nedokončila.

Zimních jedlí už mám 23 ks, z toho 8 XL a 2 XXL a denně mi přibývá s bonusy kolem 2.000 ks šišek. Od teď už budu jen vyzvedávat jablka, klíče a punč z hory a sklízet jedle. Minihry nechám až po svátcích.
    Přeji všem pohodové Vánoce a hlavně si užijte setkání s rodinou a přáteli.

Naposledy upraveno: 23/12/25
  6. elaairena

elaairena Rádoby autor

˛jak získám ten pomerančový punč?

babina51 tohle ocenil(a).
  7. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj elaairena,
    je to krásně pospané ve FAQ - najdeš zde - doporučuji přečíst :)
    upload_2025-12-23_8-29-45.png

8. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak pomalým tempem postupuji, nejhorší jsou ty koule, jinak by to asi už šlo, no uvidíme, chtěla bych stáj kardinála i jedli, no a stonek snad taky bude :sleepy:

9. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

tak po vyrobnach zkusim ted stromy
    nepada to, nepada

babina51, -Jara05- a michalka59 tohle ocenili.
  10. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj, @ašada01
    moc krásně napsáno. no je to tak. stačí pročíst FAQ, potom diskuzi a rady v diskuzi dávané, zvolit vhodnou strategii a akci plnit. Také jsem musel celou farmu překopat kvůli maximálnímu využití bonusů

Přeji pohodové svátky nejen Tobě ale i všem hráčům a jejich rodinám

11. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Přeji všem krásné vánoční svátky

12. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahojky, express mám hotový a už jen čekám na časové odměny i tak mi v odměnách chybí Sladký pomerančový punč a hnízdo mám také stále jen jedno. Něco jsem udělala špatně? Já fakt netuším :-D
    EDIT : našla jsem ve stodole 2 nová hnízda :D

babina51, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

90/90 a na vedlejšce 80/90, na hlavní už jsem stromy odstranila ;) a čekám na klíče a vyzvedávám punče a jablka

Mkuře, asi si budeš muset přepnout na vrchol hory vpravo ve žlutohnědém obdélníku tam je pokračování

Naposledy upraveno: 23/12/25
  14. milteska

milteska Mistr fóra

taky bourám a stavím podle potřeby,chlívky kvůli koulím poalu likviduji-ze stromů to padá zhruba stejně,čekám na klíče,abych otevřela ten vrch-škoda těch prvních pěti,za které byla cesmína,s tím už nic nenadělám. Mám 31/90 a nehrotím to. Krásné,pohodové vánoce všem

15. maribeja

maribeja Komisař fóra

evoku 57----děkuji za podporu,tak se pokusím to dát,trochu mi to nakoplo

16. lubin1234

lubin1234 Stará škola

No tahle akce mě zatim fakt nenadchla, proto zatim 33/90.
    Proč to nemůže být prostě jen vypěstuj-dodej?
    xD
    Aspoň že odměny ujdou.

17. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj, jak anebo kde mohu aktivovat okamžitou sklizeň chlévu, děkuji ,,

babina51 tohle ocenil(a).
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

tonys stačí se vrátit o nějakou stránku zpět, už je to tu kolikrát vysvětleno, nechci se opakovat ;)

babina51, -Jara05- a ašada01 tohle ocenili.
  19. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Teď přemýšlím jestli se mi vyplatí otevírat políčko s kardinálem, protože teď jsem si našel cestu, kterou jsem předtím neviděl, protože jsem slepej.

Už jsem dodal i nějaká lízátka a rapidně to klesá, ale myslím, že si radši počkám na klíče (mám 4/40), které potřebuju k cestě pro stonek

20. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Přeji pohodové úterní odpoledne.

Kdo má zájem o BZ - Zimní trh - 1. část - 2. políčko (SH) + 600 000 BZ
    https://prnt.sc/zoLiIefjSuub

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.