Zimní velkolepost (18.12.2025 - 7.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

kaolín11 průběžně zkouším i neatraktivní políčka a Pic bedna zatím nikde :wuerg:xD

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

vrbovka, musíš mít 5x Postřikovací umění +, nebo aspoň 4x a k tomu nějaký produkt ;) a řádek na urychlení stájí, pak je dobré mít i Pěstitele+, to jsou obojí dekorace, které padají z bedny Picollo

3. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte, nemám čas pročítat diskuze, ale sklízet se snažím jakž takž pravidelně a tak mise úspěšně splněna, teď už jen dosbírat 16 klíčů a jablko s punčem (v noci i když jdu kolem, tak noťásek nechávám spinkat, snad budu mít dost platidla na vše důležité, i když asi pikolky mi utečou - obchod je dost šíleně nastavený:cry:) a až bude klid budu odehrávat hry, jen minihrám se budu vyhýbat jak jen to půjde, zbytečná zdržovačka :p

Jinak zatím je to bída

kaolín11, kutilka70
    Jestli ta pikolka nebude schovaná v druhých dveřích za punče :music:

Krásný vánoční týden :)

Naposledy upraveno: 22/12/25
  4. hanelka

hanelka Pisálek fóra

Jdou někde zobrazit už složené obrázky? Jeden jsem dodělala a než jsem si ho stačila prohlédnout, byl fuč.:)

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dinoalesi, mám to také tak, minihrám se vyhýbám jak čert kříži ;) vůbec mne nebaví, jsem ráda, že už mi zbývá jen vyzvedávat klíče a produkty ke hře a zahrát si deskovku, je třeba dělat i něco jiného před Vánoci a sváteční dny už vůbec
    Všem Vám přeji pohodové a šťastné svátky, nepřehánějte to s úklidem, Ježíšek se narodil ve chlévě, tak mu určitě neumyté okno nevadí, ať se nestrhnete. Já už mám téměř vše hotovo, jen vyluxujeme a vytřem, zítra dopoledne salátek a pak už jen nohy na stůl a vegáč a pochutnávat si na dobrůtkách, to zas bude aspoň kilčo i dvě navíc, po svátcích zase dieta

6. milteska

milteska Mistr fóra

toto mi připomíná hru,jak jsme honili Cucu,taky bylo pitřeba hodně plodů. Zatím to nehrotím,plodů 1200-dá se pohnojit,zkrátit čas. Horší to bude s kardinálem,chlívků zatím 6 z toho 2 oranž,dám bonus+ superkrmivo,snad 100 denně vypadne. Koule už neřešímdokoupila jsem za floreny

7. barca279

barca279 Expert fóra

nudnejsia akcia tu asi este nebola.napestovane statisice rastlin a ajtak musim cakat 4 dni na kluce.od vecera dalsich 4 dni cakania na kluce..a to si neviem predsatavit,ze by som este pracovala popri tom,konecná

8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak za vláčky ještě pár kusů tajemna na hlavní ploše a půl plochy na baha

Snad se těm koulím bude chtít, protože kupovat nic nechci (jak za zelený, tak za zlatý herní)

Koulí 229 (za šlechtění něco málo vypadlo, ale třeba tak jen 12 koulí :cry:)

Lízátko bude hotovo odpoledne (sklidím po Ledovém království v TV) spolu s tajemnem

Na hlavní už je hozená cesmína, v pralese stromy s ponožkama, tak snad to spadne, protože už mě to celkem nebaví na to čekat

Edit: a teďka už to chápu, proč mi koule nepadají (padá to jen z farmy :eek:xDxD)

Tak nevadí no, v pralese se tomu nic nestane, ale cesmínu tam přesunu a asi už pojedu jen na baha rostlinu a na farmě stromy

9. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Jo, jo. Tak moc děkuji....

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

barca279: jak pro koho, nudná:p, krabice s bonusem můžeš urychlit, akce je dlouhá protože jsou svátky a ne každý tady může sklízet šup šup hotovo;), sedět u počítače nebo třímat mobil.
    Vyšplhal jsem i po laně:), pohoda.

11. ašada01

ašada01 Titán fóra

Konečně jsem se dostala k 20 klíčům a začala šplhat na vrchol. Ale moc dlouho jsem se neradovala, chce to dalších 20. Tak si musím 3-4 dny počkat, teď farma mít prioritu nebude.

12. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Krásný vánoční podvečer,
    koule ještě nemám všechny, ale už jsem klidnější, o jedle se nebojím, jedno plné arboretum vypadá, že to s ponožkami a vrtulkami do konce i zvládne.
    Na kardinálech budu muset ještě zapracovat, posilňují se sice vaječňákem, ale moc se zatím nemnoží; alespoň po 8 obyč. padli jedni oranžoví a žlutí. Když to nebudou stíhat, nahodím nějaký ten bonus a SK.
    Přiznám se, že minihry mi stačily k pokochání jednou, teď bych tam už potřebovala nějaký "skip".

babina51 a Prepperka tohle ocenili.
  13. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Už nějaký den sbírám punče a zatím jsem žádnou neobjevila :music:
    Dnes ve 23h budou ještě 3klíče :)
    [​IMG] a na vrchol, tedy ke stonku se dostanu jako kaolín11. Tj 24 ;)

14. raraskova1

raraskova1 Pisálek fóra

Prosím o radu, co udělat, aby mi padalo více vánočních ozdob, za pomoci sousedů ještě nemám ani těch 260 kusů, díky

babina51 a .jozefinapizgovaguza tohle ocenili.
  15. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

• Necituj příspěvek na který odpovídáš. viz pravidla fóra. zbytečnou citaci jsem odstranil děkuji Bedlivé_oko
    raraskova1
    bud v klidu, ja taky ne, holt nekdo musi chodit i do prace

*** odstraněná citace Bedlivé OKO ***

Naposledy upraveno moderátorem: 22/12/25
  16. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Ahojte , ako ziskam zlate jablka prosim a ozdobne gule. dakujem

babina51 tohle ocenil(a).
  17. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj.jozefinapizgovaguza,
    upload_2025-12-22_17-6-11.png

upload_2025-12-22_17-6-30.png

na zisk jablka potřebuješ balit dárky a k tomu potřebuješ pěstovat ...

doporučuji přečti si FAQ - ZDE je tam vše krásně popsáno

18. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak deskovka má 20 myslících bodů (jak říkávám) a 12 ozubenek, takže je toho přede mnou ještě mraky práce -.-

Každopádně louka osázena medvědy a dalším zvěrstvem, v lese jsou stromy (logicky) a na hlavní si bude chvíli hovět cesmína, než jí přestěhuju na baha

19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2x bedna s jedlemi byla také včera připsaná na tvůj účet.
    Není zač 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

20. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jelikož mi lehce pomohlo šlechtění (4 koule :sleepy:) a ještě dárky, tak mi chyběli 2 koule, ALE když jsem pročítal opět info k akci, tak jsem si uvědomil, že jsem nesklízel kouzelné stromy dneska :D:p, takže menší záchrana tu byla a už jsem se dostal dál akorát, že teď těch 260 koulí musím sbírat znovu -.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.