Zimní trh I - IV (28.11. - 21.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Hele, proč mi v úkolech visí Zimní trh 2, přitom ale v plodinách nemám akční plodinu (ano, koukám se na divoké louce) abych ji mohla vyset? Vím že je po konci úkolu 2, ale proč mi tam teda furt úkol visí?

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  2. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Veron!ka,
    to se děje krátce po spuštění hry a po návratu z alp ... ukazují se i splněné ukoly - po chvili zmizí

upload_2025-12-11_19-12-18.png

babina51, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Tak tomu se říká podpásovka. Teďka navečer před akcí změnit plochy!

4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

No, potěš koště!!! Já v pralese mám jen pár polí s pobyškou, stromy okolo a zbytek zvěř... Plantáž je na tom lépe, ale je tam dost stromů - a z těch to zase tak moc nepadá. Zítra uvidím, kolik toho vypadne a když tak dám jen základ. Jen doufám, že nesklidím před desátou, přeci jen máme i tu druhou akci...

5. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Bedlivé_oko Já mám v družstvu všechny úkoly hotové, ale zimní trh 2 jsem nedodělala celý a pořád mi tam straší, tak nevím jestli mě zmizne po skončení celé akce, nebo mě tam zůstane napořád. [​IMG]

6. evinana

evinana Baron fóra

Tak mě změna plochy na padátka teda nepotěšila :sleepy: mám tam dekorace, ach jo

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

III. sa pokúsim splniť,jednotku som dal,ale chýba mi dekorka z dvojky,ani neviem,prečo som nedokončil,asi som na túto akciu zabudol. :p Nič to,sú to len obrázky.;) Na plochách mám tiež dekorky,ale to je jedno,trochu pošľachtíme,aj keď,takto na poslednú chvíľu sa to nerobí!

8. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

• Nepiš více příspěvků za sebou. Použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    nene, já tam prostě úkol vidím jediný... a pořád.
    Nejde sem hodit prtscr...

Přesně tak, nedodělala jsem jej celý, nestálo to za to:) a visí mi tam...........

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 11/12/25
  9. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Změna padátek takhle pozdě, no nepotěšilo :wuerg::cry:
    Edit: zbourala jsem všechny dekorace, pokrátila labalab a je to :music:

Naposledy upraveno: 11/12/25
  10. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Naštěstí je tu možnost šlechtit, padátka by měla padat i z chovné stanice, tak snad bude Baby Boom a jako konpenzace by mohla být i Šťastná sleva na SK.

11. 14087

14087 Titán fóra

Mám to jako evinana a zvěř, to budu bez pajdátek, páč se mi to nechce bourat a už vůbec ne tak pozdě večer, jsem vycuclá z lidí :p..
    Dobrou

12. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Změna plochy na padátka, to je zrada :)
    Taky tam mám dekorky. Budu to muset zkusit splnit šlechtěním.
    Jsem ráda, že je tahle možnost.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dámy a pánové, milé RT, to tedy zírám:p, večerní info mě minulo a ráno jsem myslel, že se mi to zdá. Dál se rozepisovat nebudu, ale tam už fakt neví co dělá pravá ruka a co levá.

14. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Ráno jsem si přivstala, obě plochy mám nachystané. Ty 2 dny to bez stájí přežiju. Jak budu mít splněné padátka, zvířata vrátím. Tak v 10.00 s chutí do toho.

15. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

"Ahoj farmáři a farmářky

vzhledem k negativním reakcím hráčů na změnu na poslední chvíli jsme se rozhodli ji neprovádět.

Omlouváme se za zmatek."

-------------

Ahojte, tak zmena sa nakoniec nekoná, Teplé kakao bude vypadávať na Hlavnej lúke a Divej lúke.

16. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Vanda díky za info :)
    Já už raději počkám až to vypukne a odkud že to tedy bude padat :wuerg::music:

17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Asi to fakt jistí šlechtění... co jiného na takový zmatek říct...

18. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

:D Tak teď by mne uklidnilo už jen to, že by dneska padala padátka ze všech 4 zainteresovaných ploch, když už jsem si večer překopala Bahamku.. Uffiky..

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Co k tomu říct, resp. napsat, hlavně, že jsem ty dlouhé na farmě ráno sklidil, Jděte už do háje ...to je nějaká písnička taky :cry: šlechtění možná, ale kde brát SK, když ho někdo nemá.

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak teď jsem překopala Baha kvůli padátkům a zase je vše jinak...:cry:>:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.